Kruununprinsessa Victorian ja prinsessa Sofian vauvat

Ruotsin prinsessa Sofia odottaa esikoistaan, joka hovin mukaan syntyy huhtikuussa. Kruununprinsessa Victoria oli yhtäaikaa raskaana ja synnytti toisen lapsensa, prinssi Oscarin, 2.3.2016.

Tälle sivulle kokoan kaiken molempien raskauteen ja vauvojen syntymään liittyvän tiedon sitä mukaa, kun tietoa saamme. Lisäksi löydät sivun alareunasta aina tuoreimpia kuvista molemmista prinsessoista. Postaukset vauvoihin liittyen löydät tunnisteilla Victorian ja Danielin vauva, sekä Sofian ja Carl Philipin vauva.

Prinsessa Sofia on synnyttänyt 20.4. poikavauvan! Kaikki tieto vauvasta tässä postauksessa!

Kruununprinsessa Victoria on synnyttänyt 2.3. poikavauvan! Kaikki vauvasta  Victorian ja Danielin vauva -tunnisteen takana.


Kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin toinen lapsi


 

Prinsessa Sofian ja prinssi Carl Philipin esikoinen

 • Prinsessa Sofian kalenterissa on tällä hetkellä töitä 31.3. saakka ja seuraavan kerran kuninkaan syntymäpäiväjuhlallisuuksissa 29.-30.4. Jos vauvan laskettu aika on ihan kuun alussa, prinsessa Sofia saattaa hyvinkin osallistua juhlallisuuksiin, mutta jos vauva menee kuun puoliväliin saati pidemmälle, uskon, että ainakaan kaikkiin tilaisuuksiin prinsessa ei osallistu.
 • Prinsessa Sofian ja prinssi Carl Philipin on nähty ostavan vaaleanpunaisia vauvanvaatteita Tukholman keskustassa, mutta toki setti on voinut olla myös lahja jonkun ystävän lapselle, eikä suinkaan omalle.
 • Prinsessa Sofian kalenterissa on tällä hetkellä töitä 3.3. saakka, sekä kuninkaan syntymäpäivät 30.4. Äitiyslomasta ei kuitenkaan ole hänenkään kohdalla puhuttu, joten luultavasti kalenteri vielä tuosta täyttyy.
 • Tammikuun aikana Sofian vauvamaha on todella tullut näkyviin ja tuoreimmissa kuvissa (alla) näkyy jo selvästi. Svensk Damtidningillä on myös video, jossa ihan häpeämättömästi kuvataan lähestulkoon pelkkää mahaa.
 • Prinssipari New Yorkissa 19.11.: Eivät tiedä itsekään lapsen sukupuolta, vaan haluavat pitää sen yllätyksenä. Ovat jännittyneitä, mutta hyvin onnellisia. Prinssi Carl Philip paljasti jutelleensa vauvoista hiukan siskojensa kanssa, joilla on molemmilla pieniä lapsia.

Perustiedot:

 • Hovin mukaan lapsi syntyy huhtikuussa 2016.
 • Lapsi on kesäkuussa avioituneen parin ensimmäinen.
 • Tuleva lapsi asettuu kruununperimyksessä sijalle viisi kruununprinsessa Victorian ja tämän lasten, sekä isänsä prinssi Carl Philipin jälkeen.
 • Hovin mukaan prinsessa voi hyvin, eikä suunnitteilla ole suurempia muutoksia prinssiparin syksyn ohjelmaan tai aikatauluihin.
 • Hovi ilmoitti uutisesta virallisesti 15. lokakuuta 2015.
Prinsessa Sofia raskaana, vauva, Carl Philip, kuninkaalliset, hovikirjeenvaihtaja

© Kungahuset.se


 

 Kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin toinen lapsi

 • Tällä hetkellä kruununprinsessa Victorian kalenterissa ei ole enää työtehtäviä, lukuunottamatta kuningas Kaarle Kustaan syntymäpäiväjuhlallisuuksia huhtikuun lopussa. Jotakin saattaa vielä ilmaantua tai kruununprinsessa työskennellä ns. kulisseissa, mutta julkisia töitä ei tällä erää enää näytä olevan. Synnytys siis lähestyy!
  • Kruununprinsessa ei ole aikeissa jäädä erillisellä äitiyslomalle ennen synnytystä.
   • Odottaessaan prinsessa Estelleä, kruununprinsessa tapasi presidentti Tarja Halosen kuninkaanlinnassa vain puolisentoista vuorokautta ennen vauvan syntymää.
 • Kruununprinsessa Victoria raskaudestaan Värmlannissa 18.11.: Kaksoset olisivat prinsessalle itselleenkin iso yllätys, joten ei taida olla sellaisia tulossa, vaikka mahan koko siihen voisi viitatakin. Prinsessa Estelle toivoo enemmän hamsteria, kuin pikkuveljeä tai -siskoa.
 • Kruununprinsessa Victoria raskaudestaan Perussa 19.-20.10: Laskettu aika maaliskuun alussa, vanhemmat eivät vielä tiedä lapsen sukupuolta, kruununprinsessa voi edelleen oikein hyvin, ei tarvetta vähentää töitä tai lentomatkoja.

Perustiedot:

 • Hovin mukaan lapsi syntyy maaliskuussa 2016. Kruununprinsessa itse on kertonut, että lasta odotetaan kuun alkupuolella.
 • Lapsi on kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin toinen. Isosisko Estelle syntyi 23.2.2012.
 • Tuleva lapsi asettuu kruununperimyksessä sijalle kolme äitinsä ja sisarensa jälkeen.
 • Hovin mukaan kruununprinsessa voi erinomaisesti, eikä suunnitteilla ole muutoksia kruununprinsessaparin syksyn ohjelmaan tai aikatauluihin.
 • Hovi ilmoitti uutisesta virallisesti 4. syyskuuta 2015.
Ruotsin kruununprinsessa Victoria raskaana, toinen lapsi, vauva, kuninkaalliset, hovikirjeenvaihtaja

© Kate Gabor – Kungahuset.se

Tuoreita kuvia:

Prinsessa Sofia 18.3. ja 21.3.

View this post on Instagram

Sofia på gala! 👑 Prinsessan Sofia var under fredagkvällen hedersgäst vid en gala på Auktionsverket Kulturarena i Göteborg, anordnad av hjälporganisationen @projplayground som prinsessan varit med och grundat. Sofia, som snart blir mamma till sitt och Carl Philips första barn, berättade att hon gläder sig mycket inför den nya kungamedlemmens ankomst: "Jag känner mig väldigt förväntansfull", sa hon. Prins Carl Philip var tvungen att ställa in sin medverkan med kort varsel. Prinsen är sjuk och avråddes av läkare från att delta. Sofia fick sällskap på röda mattan av Daniel Madhani, generalsekreterare för Project Playground. Klänningen som Sofia bär är från det svenska märket @gretathebrand. On Friday night Princess Sofia attended a gala in Gothenburg organized by the association Project Playground. (Foto: Robin Aron)

A post shared by Expressen Kungligt (@expressenkungligt) on

Kruununprinsessa Victoria, 3.3.

Kruununprinsessa Victorian vauva

© Kungahuset.se

Mainokset