Prinsessa Sofian ja prinssi Carl Philipin toinen vauva

Prinsessa Sofia ja prinssi Carl Philip odottavat toista lastaan ja prinssi Alexanderin tulevan sisaruksen laskettu aika on syyskuussa. Hovi kertoo prinsessa voivan hyvin, eikä prinssiparin kevään tai kesän ohjelmaan ole tällä hetkellä odotettavissa sen suurempia muutoksia.

Huhtikuun 19. päivänä ensimmäistä syntymäpäiväänsä viettävälle pikkuprinssille ja sisarukselle tulee ikäeroa noin vuosi ja viisi kuukautta. Kruununperimyksessä vauva tulee asettumaan prinssi Alexanderin jälkeen sijalle kuusi ja saa varmasti muiden kuningasparin lastenlasten tapaan prinssin tai prinsessan arvonimen, sekä oman herttuakunnan.

”Vi är glada att kunna meddela att vi väntar barn, ett syskon till Prins Alexander. Vi ser fram emot att välkomna en ny liten medlem till vår familj.”   – Prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia

Prinsessa Sofia raskaana, prinssi Carl Philipille ja prinsessa Sofialle toinen lapsi/vauva, kuninkaalliset

© Kungahuset.se


Prinsessan raskautta voi blogissa seurata Carl Philipin ja Sofian toinen vauva -asiasanan avulla. Uusimpia kuvia prinsessa Sofiasta sekä tiedonmurusia raskaudesta löydätte tältä alasivulta.


  • Hovin kalenterin mukaan tällä hetkellä prinsessan viimeiseksi työtehtäväksi on merkitty elokuun 2. päivänä ”A Sustainable Tomorrow” -seminaari Båstadissa.

2.8.2017
Embed from Getty Images Embed from Getty Images