Prinssi Harryn ja Meghan Marklen yhteisesiintymiset ennen häitä

Meghan Markle on esiintynyt kihlausaikana julkisuudessa poikkeuksellisen paljon ja on monella tavalla jo oikeasti mukana kuninkaallisen perheen ja prinssi Harryn työssä sen sijaan, että häntä olisi vain esitelty briteille ympäri maata. Keräsin aiemmin pienet kuvagalleriat kaikista tilaisuuksista hääsivulle, mutta koska näitä on niin paljon, alkoi latautuminen hidastua. Kensingtonin palatsi ilmoitti 4.5. että julkisia esiintymisiä ei enää ennen häitä ole luvassa, vaan seuraava edustustehtävä on edessä häiden jälkeisellä viikolla. Jatkossa en kuitenkaan enää päivitä kuvia tälle sivulle. Yhteensä Meghan ja prinssi Harry esiintyivät kihlausaikana julkisuudessa yhdessä yhdeksäntoista kertaa, joista kuusitoista oli työpäiviä ja joiden aikana he suorittivat lähes kolmekymmentä työtehtävää. Tämän lisäksi Meghan on tutustunut yksityisesti mm. erilaisiin järkestöihin. Työn määrä ja laajuus ovat olleet poikkeuksellisia kuninkaallisella kihlatulle.

Lontoo 25.4.2018, osallistuminen Anzac Dayn jumalanpalvelukseen Westminster Abbeyssä.

Embed from Getty Images

Lontoo 25.4.2018, osallistuminen Anzac Dayn jumalanpalvelukseen aamunkoitteessa Wellington Arch -monumentilla.

Embed from Getty Images

Lontoo 23.4.2018, osallistuminen 25 vuotta sitten rasistisin motiivein murhatun Stephen Lawrencen muistotilaisuuteen.

Embed from Getty Images

Lontoo 22.4.2018, osallistuminen kuningatar Elisabetin syntymäpäiväkonserttiin Royal Albert Hallissa.

Embed from Getty Images

Lontoo 21.4.2018, osallistuminen Australian pääministerin Malcolm Turnbullin isännöimään Invictus Games -tilaisuuteen. Seuraavat Invictus Gamesit järjestetään Sydneyssä lokakuussa 2018 ja prinssi Harry ja Meghan matkustavat paikalle.

Embed from Getty Images

Lontoo 19.4., osallistuminen Women’s Empowerment -tilaisuuteen Kansainyhteisön valtionpäämiesten tapaamisen yhteydessä.

Embed from Getty Images

Lontoo 18.4.2018, osallistuminen Commonwealth Youth Forumiin Kansainyhteisön valtionpäämiesten tapaamisen yhteydessä.

Embed from Getty Images

Bath 6.4.2018, tutustuminen Invictus Games -urheilukisoihin valmistautuviin veteraaneihin Bathin yliopistossa.

Embed from Getty Images

Belfast 24.3., tutustuminen Belfastin historiaan ja rauhanprosessissa mukana olevien nuorten, sekä nuorten yrittäjien tapaamisia. Pariskunta on nyt vieraillut kaikilla Ison-Britannian neljällä alueella: Englannissa, Skotlannissa, Walesissa ja Pohjois-Irlannissa.

Embed from Getty Images

Lontoo 12.3.2018, Kansainyhteisön päivän jumalanpalvelus yhdessä kuningattaren ja kuninkaallisen perheen kanssa Westminster Abbeyssä.

Embed from Getty Images

Birmingham 8.3.2018, tutustuminen nuorten tukiprojekteihin, sekä kansainvälisen naistenpäivän juhlistaminen.

Embed from Getty Images

Lontoo 28.2.2018, Royal Foundationin ensimmäinen vuosittainen foorumi.

Embed from Getty Images

Edinburgh 13.2.2018, vierailu Edinburghin linnassa, tutustuminen Social Bite -kahvilaan, sekä nuorille järjestetty vastaanotto Holyroodhousessa.

Embed from Getty Images

Lontoo 1.2.2018, osallistuminen Endeavour Fund Awards -palkintotilaisuuteen.

Embed from Getty Images

Cardiff, Wales 18.1.2018, vierailu Cardiffin linnaan ja tutustuminen StreetGames -järjestön toimintaan.

Embed from Getty Images

Lontoon Brixton 9.1.2018, tutustuminen Reprezent Radion toimintaan.

Embed from Getty Images

Sandringham 25.12.2017, joulukirkko joulupäivän aamuna.

Embed from Getty Images

Nottingham 1.12.2017, tutustuminen Terrence Higgins Trustin AIDSin vastaiseen työhön.

Embed from Getty Images

Lontoo 27.11.2017, kihlauksen julkistaminen Kensingtonin palatsin puutarhassa.

Embed from Getty Images
Mainokset

39 kommenttia artikkelissa “Prinssi Harryn ja Meghan Marklen yhteisesiintymiset ennen häitä

 1. On muuten aivan kamala tuo eilinen valkea liituraitamekko! Ehkä jos tuo pääntie olisi ollut vähän erilainen ja mekko inasen lyhyempi, niin olisi ollut vähän parempi.

  Tykkää

  • No on todella. Meghanin tyyli on vähän sellainen, että ihan kaikkea aiemminkaan en ole pitänyt omaan makuuni nättinä, mutta olen tajunnut sen tyylin ja sitä kautta arvostanut. Mutta tämä on nyt vaan ruma, jotenkin nuo olkaimet ja kaikki. Ja liian iso myös. Eikä se takki harteilla toiminut myöskään. Olisi kannattanut ottaa se tai ehkä jopa joku kokonaan toinen jakku ja pukea se normaalisti päälle, eikä riisua (kerrankin näinpäin!). Olisi voinut toimia edes vähän paremmin. Mutta laukusta tykkäsin taas ja kengistä, vaikka korot aika huimat olikin.

   Nyt kun siirsin nämä tähän, katselin oikein tuota tahtia. Melkeinpä kahden viikon välein ja välillä tiuhemminkin on Meghania nähty. Ja taas tänään on ohjelmaa ja maanantaina. Aika erilainen tahti, kuin aiemmin. Toivottavasti lupaa hyvää jatkossa!

   Tykkää

 2. Aivan samaa mieltä teidän kanssa, että tuo valkoinen raitamekko oli aivan kaamea. Mä olen tykännyt lähes kaikista asuista Meghanilla aikaisemmissa esiintymisissä mutta tämä oli kyllä ihan kamala. Myöskään tuo laukku ei mielestäni jotenkin sopinut tähän kokonaisuuteen, vaikka aikaisemmin laukut ovat olleet Meghanilla kivoja. Toivotaan, että Meghan katselee näitä kuvia jälkikäteen ja toteaa itsekin, ettei asu mennyt ihan nappiin!

  Tykkää

  • Joo totta, laukku ei myöskään ollut ihan paras match mekolle. Mutta muuten kiva. Toivon todella, että Meghan ei lähde muuttamaan tyyliään mihinkään peruskuninkaalliseen suuntaan, mutta ehkä ihan hiukan siellä täällä tarvittaisiin apua. Mulla on vähän sellainen fiilis, että Meghanilla ja stylistillä on loistavasti hallussa Meghanin oma tyyli, mutta sitten kun yrittävät sovittaa sitä tähän uuteen rooliin (mihin ei liiemmin minusta olisi edes tarvetta), syntyy välillä pieniä ongelmia.

   Tykkää

 3. Liityn heidän joukkoonsa, jotka eivät olleet liituraitamekon faneja. Mielestäni hihaton mekko näytti myös vuodenaikaan epäsopivalta, vaikka Lontoossa oli ollutkin yli 20 astetta lämmintä. Ehkä elokuun helteisiin? napituksestakin tuli jotenkin hellemekot mieleen,

  Jos mekkoon olisi yhdistänyt kevyen jakun niin mikä ettei kevääseenkin. Mutta tuollaisenaan… vääntelen täällä naamaani kiusaantuneen näköisenä.

  Kengät oli komeat ja sorjista nilkoista olen rehellisen kateellinen. Myös laukussa on reippautta ja tekemisen meininkiä.

  Erityistä plussaa kuitenkin aidon oloisista hymyistä ja selvästä kuununtelutaidosta ja kiinnostuksesta. Siinä Meghan näyttäisi suoriutuvan kiitettävästi kerta toisensa jälkeen.

  Tykkää

  • Meghanin kohdalla minusta on mielenkiintoista se, että hän jo tässä lyhyessä ajassa on jotenkin onnistunut olemaan omalla olemuksellaan niin aktiivinen, ettei liiemmin edes kiinnosta, mitä hänellä on päällään. Ja vaikuttaa siihen sekin, että Meghan ei ole tehnyt tyylistä ja hiuksista sellaista, minkä pitää aina olla täydellinen ja huomionarvoinen. Vaatteet on vaatteet, kun ei alastikaan voi mennä, mutta hän ei tunnu pyrkivän sinänsä esittelemään asujaan.

   Tykkää

 4. Nyt oli tosi tyylikäs kokonaisuus! Ei mitään moitteen sijaa. Kehun myös Meghanin meikkiä, joka on aina tosi heleä ja raikas. Katella on välillä ihan liian raskas meikki (varsinkin poskipuna/aurinkopuuterirantu poskessa häiritsee…), joka vanhentaa.

  Liked by 1 henkilö

 5. Kyllä komppaan edellisiä! Tämä mekko oli erittäin onnistunut! Todella tyylikäs kokonaisuus. Ja kuten Roosa totesi Meghanin meikkaukset on poikkeuksetta onnistuneita ja nimenomaan heleitä. Minua häiritsee suunnattomasti ne Katen kuuluisat silmänrajaukset. Paksut mustat viivat silmien alla tekee hänestä yleensä kovin väsyneen näköisen.

  Tykkää

  • Meghanilla on tosiaan aina nätti meikki. Melkein kuin ei olisi ollenkaan, niin luonnollinen. Toki hän on onnekas (tai ahkera ihonhoitaja…) ja hänellä on tosi upea iho ja ylipäätään nuorekas olemus. Ei uskoisi noita kasvoja katsoessa, että 40v on lähempänä, kuin 30v. Katellä on jo jonkun aikaa ollut tosi raskas meikki. En tiedä, tekeekö raskaus sen, että kasvot näyttää väsyneemmiltä (tai botoxin tms. puute, koska otsa on kyllä ihan erilainen aina raskaana ja imettäessä, kuin muuten) tai jotain ja siksi nyt on niin paljon pakkelia. Niitä rajauksia on onneksi hiukan rajoittanut alkuvuosilta, mutta esim. Roosan mainitsemaa poskipunaa on välillä aika raskaalla kädellä. Ja sitten tässä oli aika monta tilaisuutta, joissa kaikissa oli sama kummallinen punertava luomiväri tosi palkkimaisesti, eikä se toiminut oikein päivä-, eikä iltameikissä. Olen todennyt tämän varmaan ennenkin, mutta Katen pitäisi hankkia kunnon stylisti. Natasha Archer ei ole tehtäviensä tasalla.

   Tykkää

 6. NO NYT! Tuo musta kotelomekko/pikkumusta on kiinnostava, kaunis, imarteleva, laadukkaan näköinen ja tilaisuuteen sopiva. Laukkua pidin vähän tylsänä, mutta olihan se kokonaisuuteen hyvin linjassa ja oli vielä sopivana parina mekon vyölle. Meikki ja hiukset onnistuneet, kuten moni jo linjasikin. Kyllä te ootte viksuja.

  Liked by 1 henkilö

 7. Vihreä mekko on onnistunut, varsinkin kun Meghan kai piti jakun yllään koko ajan. Jos nyt kritisoitavaa haen, niin en ymmärrä mustaa jakkua tässä yhteydessä. Toki se on monikäyttöinen ja kestää aikaa, mutta vihreän tai vaalean jakun kanssa kokonaisuus olisi ollut raikkaampi. Toisaalta mekon tummat stiplut tekevät tästäkin kokonaisuudesta harmonisen, vaikkei nyt just mun joka oikkuun vastaakaan.

  Jännää kyllä, kun emme ole vielä nähneet Meghanin ratkaisuja kaikkina vuodenaikoina (tässä asemassa). Tiedetäänkö hänen tyylinsä takana olevista ihmisistä? Meikkaako hän itse? Onko stylisti tiedossa?

  Meikki ja hiukset jälkeen hyvät, ei moitittavaa.

  Tykkää

  • Musta ei ollut tosiaan kovin keväinen, mutta tästä saa minulta suunnattomasti pisteitä, sillä takki on sama Alexander McQueen, joka nähtiin helmikuussa Endeavour Fund Awardseissa ja korkkarit samoin. Monet päällystakeista ovat myös aiemmin olleet sellaisia, jotka Meghan on omistanut vuosia. Toivottavasti pääsemme näkemään paljon ”kierrätystä”, kun Meghan aloittaa virallisesti työt.

   Meghanin stylistinä toimii yleisen käsityksen mukaan Jessica Mulroney, joka on myös yksi Meghanin parhaista ystävistä. Hän auttaa median tietojen mukaan myös hääpuvun valinnassa ym. ja onhan häntä spekuloitu kaasonkin rooliin. Jessica on stailannut myös Kanadan pääministerin vaimoa Sophie Grégoire Trudeauta.

   Liked by 1 henkilö

 8. Helou hei. Ihana lookki tämä kuningattaren syntymäpäiväjuhlan kokonaiauus! Olen tummansinisen ystävä ja laukkukin on veikeä. Hinnoista en vielä tiiä mitään, voin olla huomenna eri mielellä jos hinnat on tähtitieteelliset. Ensivaikutelma 5/5, niinku nuorisolaiset sanois.

  Tykkää

  • Aivan upea asu! Mutta hinnoista sitten… Stella McCartneyn mekko noin 1400e (tai ainakin vastaava eri värisenä), mikä on kallis, mutta tällaisesta vaatteesta minusta vielä ihan ok, kun tilaisuuskin oli tärkeä. Toki odotan myös näkeväni mekon uudelleen. Laukku samoin puolisentoista tuhatta ja se on jo paljon se, vaikka toki kuninkaallisilla on nähty vielä merkittävästi kalliimpia. Ehkä tämä on hintojen puolesta mun makuun vähän siinä ja siinä, mekko ok, laukkukin jos sitä nähdään useamman kerran, eikä hinnat vielä mitään tähtitieteellisiä kuitenkaan. Ja kun laukussa on leijona, eli Meghanin horoskooppimerkki, jotenkin tulee sellainen olo, että on voinut olla synttärilahjakin.

   Tykkää

 9. Oli tosiaan upea tyyli kuningattaren syntymäpäiväkonsertissa! Olen haaveillut, että olispa hienoa jos Meghanin hääpuvussa olisi tuollainen viitta laahuksen sijaan ja tämän puvun näkeminen vahvisti toivettani!

  Liked by 1 henkilö

  • Tämä puku pitkänä viittoineen olisi aivan upea ja siihen päälle joku tosi yksinkertainen tiara! Aivan upea asu ja tosi sopiva tilaisuuteen. Tyylikäs, moderni, mielenkiintoinen laukku ja jälleen kerran kehun nutturaa, joka ei ole liian hiottu. Ainut pieni miinus kenkien erilainen sävy, mutta se varmaan korostui myös salamavalojen räiskeessä normaalia enemmän.

   Tykkää

 10. Näin katalogi-kuvan tuosta vihreästä mekosta ja täytyy vaan sanoa, että onneksi Meghan peitti ne olkaimet tuolla jakulla, vaikka ehkä musta jakku oli hieman synkkä tuon mekon kanssa. Jännä nähdä tämmöinen hieman perinteisemmän oloinen asu Meghanin päällä!

  Ja tuo synttärikonsertin asu! Super-tyylikäs! Komppaan Roosaa ja sinua: minusta Meghanille voisi sopia hääpuvuksi joku hyvin vastaavan mallinen puku pidempänä ja kangas itsessään voisi sitten olla aavistuksen koristeellisempi ja/tai hieman kiiltävämpää kangasta. Joko muuten pian päästään arvailemaan pukuja? 🙂 Täytyy ruveta napsimaan kuvia talteen, että voi linkittää 🙂 Harmi, kun ei ole tullut tehtyä jo aiemmin!

  Tykkää

  • Aika erikoinen oli se mekko tosiaan, eikä oikein olisi sopinut kuitenkaan näin prinssin kihlattuna. Mutta takin alla meni mukavasti, vaikka jotain naurettavia otsikoita revittiinkin kaula-aukosta.

   Olen miettinyt, että pitäisi ehkä ensin vähän vetää yhteen Meghanin ”uutta” tyyliä kihlausajalta, että olisi jotain aineksia arvailuun niilläkin, jotka eivät ole niin tarkkaan seuranneet ja sitten erikseen varsinaiset spekulaatiot. Yritän saada hommaa eteenpäin lähipäivinä.

   Tykkää

  • Tykkään tästäkin mekosta todella paljon. En tiedä olenko jotenkin vanhanaikainen, kun jäin hieman kaipaamaan jotain takkia tai edes lyhyitä hihoja?! 😀

   Tykkää

   • Siitä on ollut aika paljon nyt keskustelua ja olen vähän sitä mieltä, että jotain hihaa olisi saanut ehkä olla. Toki tilaisuus ei ollut hautajaiset ja Stephen Lawrencen kuolemastakin on jo 25 vuotta, mutta silti hihaton on ehkä hiukan liikaa. Muuten todella kaunis ja sopiva asu.

    Tykkää

    • Jäin miettimään, että onko Amerikassa rennompi meininki hautajaisten ym. vaatteiden suhteen kuin Suomessa/Euroopassa, koska en itse menisi mihinkään muistotilaisuuteenkaan edes 25v jälkeen muussa kuin mustassa jakussa/tms pitkähihaisessa hyvin asiallisessa vaatteessa.

     Tykkää

  • No niin, olen nukkunut yön ja hormonit alkavat helpottaa 😀 Vaatteen keväisyydestä/kesäisyydestä huolimatta olen nyt entistä vahvemmin sitä mieltä, että valinta oli oikein onnistunut. Meghania kun verrataan Dianaan, niin tämäkin on esiintynyt hihattomassa kotelomekossa hautajaisissa. Meghanin mekko (jonka hintaa en ole vielä löytänyt – työnantajallakin on jotain odotuksia aikani suhteen :P- mutta se on BOSSin) vaikuttaa myös siltä, että sille löytyy käyttöä jatkossakin.

   Nudet asusteet olivat mielestäni hyvin toimiva, eleetön lisä kokonaisuuteen, ja kampaus oli huolettoman kaunis.

   Tykkää

   • Totta, Dianalla oli aikanaan hihaton jopa hautajaisissa, joten ei se ole mitenkään absoluuttisen kiellettyä. Aika monet brittiläiset Meghan-fanitkin kuitenkin olivat vähän sitä mieltä, ettei ollut ihan sopivaa, joten varmaan on sielläkin useampaa tapaa. Mutta tosiaan muuten todella kaunis mekko ja kuten sanoit, varmasti monikäyttöinen.

    Tykkää

 11. Tykkään noista molemmista tämän päivän asuista! Aamulla olisi tukka voinut olla kiinni, mutta takki oli kiva. Olkatoppaukset toi takkiin hauskan kasariviban. Kirkon asu oli sitten vielä parempi! Auki oleva tukkakaan ei oikeastaan haitannut.

  Tykkää

  • Mua ei nyt tässä asussa auki olleet hiukset haitanneet, kun kuvien perusteella sää oli tyyni, eikä ollut ongelmia niitten kanssa. Ja nuo hiukset toisella olkapäällä sopi upean hatun kanssa! Tässäpä oiva päähine Remembrance Sundayn viettoon tulevaisuudessa. Ja iltapäivän asu oli todella tyylikäs! Sophiella on ollut hyvin samankaltainen vaaleansininen ja mustana taas toisen mallinen mutta samankaltaista materiaalia (molemmat Emilia Wickstead, kuten tämäkin) ja mä aina tykkään Sophien vintage-tyylistä.

   Tykkää

 12. Olen ollut kyllä positiivisesti yllättynyt Meghanin aktiivisuudesta ennen häitä sekä hänen tyylistään. Olen erittäin helpottunut siitä, että Meghan on pystynyt pitämään oman tyylinsä, eikä ole lähtenyt Katen perässä takkimekkoilemaan. Itselläni ei välttämättä ole samanlainen tyyli kuin Meghanilla, mutta tiettyjä asukokonaisuuksia voisin itsekin kokeilla.

  Oma ehdoton suosikki on tähän mennessä kuningataren syntymäpäiväkonsertin asu. Olen aivan hulluna tällaisiin viittaviritelmiin, ja olenkin yrittänyt bongata itselleni tällaista ”viittableiseriä” pitkään – saa ilmiantaa, jos joku on törmännyt vastaavaan!

  Yhdyn muiden mielipiteisiin valkoisesta raitamekosta – ei onnistunut kokonaisuus ollenkaan. Bleiserikin näyttää jotenkin irralliselta tässä…

  En tiedä, onko soveliasta sanoa, mutta mielestäni Meghan on laihtunut kihlajaiskuvista huomattavasti ainakin kasvoista. Näin on taitanut tosin käydä aika monille morsiammille. Tumblrista taisin nähdä klipin tulevasta Ruotsin prinsessojen hääpuku -dokumentista ja Madeleine taisikin sanoa, että oli laihtunut paljon ja puku ei istunut kunnolla hääpäivänä, minkä kyllä itsekin huomasin.

  Tykkää

  • Meghan on todella osoittanut, että häntä kiinnostaa tämä homma. 16 noista ylläolevista tilaisuuksista on kuitenkin puhtaasti työtä ja siihen päälle muutama perhetilaisuus. Aika on ehkä eri jne. mutta perspektiivin kannalta voi verrata Kateen, jota nähtiin 4-5 kertaa koko kihlauksen aikana. Toivottavasti Meghanin tahti jatkuu!

   Vielä ennen häitä spekuloidaan puvulla ja aion sitä ennen koota koosteen tästä Meghanin muusta tyylistä, jotta on jotain, minkä pohjalta arvailla. Minäkin tykkään Meghanin tyylistä, joka on raikas, moderni, eikä ”tekokuninkaallinen”, vaikkei iso osa varsinaisesti omaa tyyliäni olekaan.

   Olen katsellut samaa hoikistumista ja toivonut, ettei se enää jatkuisi. Myös jalat alkavat kuihtua näkymättömiin. Hän on varmaan hyvässä fyysisessä kunnossa joogan ym. ansiosta, mutta kyllä aika pieneksi alkaa nainen mennä.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.