Blogista

Hei!

Hovikirjeenvaihtaja paneutuu kuninkaallisiin ja heidän maailmaansa liittyviin ilmiöihin ja tapahtumiin. Bloggaan ajankohtaisista ja ei-ajankohtaisista aiheista informatiivisesti ja välillä kantaaottavastikin, mutta toivottavasti aina viihdyttävästi. Aiheet vaihtelevat kepeistä vakavampiin ja pintaraapaisuista syväluotaavampiin. Yhteistä niille on kuitenkin kuninkaallisten maailma – persoonat, traditiot, historia, etiketti, muoti, raha, politiikka, yleisö, valta ja vallattomuus.

Sydämeltäni olen tasavallan kannattaja, mutta olen ollut lapsesta saakka kiinnostunut kuninkaallisista. Täältä et siis löydä kritiikitöntä hattaraa etkä ihannointia, mutta et myöskään asiattomuuksia, vihaa tai epäreilua kritiikkiä. Mielipiteet ovat aina omiani. Keskusteluun ryhdyn mielelläni, ottakaa siis ihmeessä kantaa! Kaikenlaiset kommentit ja palaute ovat muutenkin erittäin tervetulleita.

Tervetuloa mukaan!

Yhteyttä voit ottaa sähköpostitse hovikirjeenvaihtaja@gmail.com, Twitterissä @hovikirjeenvaih tai  Facebookissa


Suurin osa kuva- ja videomateriaalista blogissa ei ole omaani, vaan tekijänoikeudet kuuluvat kuviin merkityille henkilöille ja tahoille. Kaikki kuvamateriaali on lainattu blogiin tekijänoikeuksia ja teoskohtaisia käyttöehtoja noudattaen. Jos olen kuitenkin jossakin kohdassa erehtynyt, ole hyvä ja ota minuun yhteyttä. Halutessasi lainata blogissa käytettyä kuvamateriaalia, kehotan ensin tutustumaan kuvan käyttöehtoihin sen alkuperäisessä lähteessä. Jos haluat lainata kuvia, jotka olen itse ottanut, ole hyvä ja ota yhteyttä. Muussa tapauksessa pidätän kaikki oikeudet tuottamaani kuva- ja tekstimateriaaliin.

I respect the copyrights of the media I use. For further information and requests for my own photos please contact me hovikirjeenvaihtaja@gmail.com

Joissakin postauksissa mahdollisesti näkyvät mainokset ovat minusta riippumattomia ja WordPressin asettamia, en saa niistä itselleni tuottoa.


Gravatar photo credit: PhotoGraham via photopin cc (cropped)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.