Prinssi Harryn ja Meghanin häät – livelähetykset televisiossa ja netissä, sekä livekommentointi

Livet ovat olleet ja menneet, kiitos kaikille seurasta. Kommenttiosiosta löytyy mielenkiintoista keskustelua ja erilliset hääpostaukset ovat jo hyvässä alussa. Päivästä löytyy kooste täältä, hääpukuun paneuduimme täällä, muutama kuvagalleria täällä ja tässä postauksessa on brittilehtien kansia sunnuntailta. Lisäksi tulossa on vielä useampi postaus eri aiheista.

Lämmin tervetulotoivotus teille, jotka olette löytäneet paikalle hääviikonlopun aikana. Jos etsit kotia kuninkaallisharrastuksellesi, samanhenkistä seuraa ja ylipäätään monenmoista puhetta kruunupäistä, jää ihmeessä porukkaan!

HUOMIO! Nyt kannattaa alkaa virittyä takaisin livelähetysten ääreen, sillä hääpari on ilmeisesti lähiaikoina lähdössä iltavastaanotolle. Tästä saattaa olla luvassa jopa livekuvaa ja linnaan ajoi juuri avoauto… Ainakin Sky Newsin livelähetys on edelleen käynnissä.

Päivitys: Prinssi Harry ja herttuatar Meghan on vihitty, suuret onnittelut tuoreelle avioparille! Häiden julkinen osuus on nyt ohi, mutta lukuisat lähetykset jatkuvat edelleen ja vielä illalla pitäisi olla luvassa muutama kuva iltajuhlaan lähdössä olevasta hääparista. Tulossa on luonnollisesti myös postauksia, jotakin varmasti jo tänään ja lisää sitten lähipäivinä. Kiitos kaikille seurasta tähän saakka, vaikka päivähän vielä jatkuu ja lämmin tervetulotoivotus teille, jotka olette löytäneet paikalle tänään. Jos etsit kotia kuninkaallisharrastuksellesi, samanhenkistä seuraa ja ylipäätään monenmoista puhetta kruunupäistä, jää ihmeessä porukkaan!

Päivitys: Kuningatar Elisabet on tehnyt prinssi Harrystä Sussexin herttuan! Skotlantilainen arvonimi on Earl of Dumbarton ja Pohjois-Irlannista paroni Kilkeel. Meghanista tulee avioliiton myötä hänen kuninkaallinen korkeutensa Sussexin herttuatar.


Se on sitten vihdoin hääpäivä! Prinssi Harry ja Meghan Markle vihitään tänään kauniissa auringonpaisteessa Windsorissa ja me olemme tietysti tikkana paikalla seuraamassa juhlallisuuksia. Vihkiminen alkaa kello 14, mutta jo sitä ennen on luvassa runsaasti ohjelmaa. Tähän postaukseen olen koonnut tietoa ja linkkejä erilaisista livelähetyksistä. Ne vaihtelevat kestoltaan, teemoiltaan ja juontajiltaan, joten itselle sopivin kannattaa etsiä kokeilemalla useampaa. Suomenkieliset lähetykset alkavat AVAlla kello 13 ja Yle TV1:ssä kello 13.50 ja kaikki häätietohan löytyy Hovikirjeenvaihtajan hääsivulta, josta voi käydä tarkistamassa häiden yksityiskohtia. Tämän postauksen kommenttiosioon ja postauksen ylälaitaan päivitän myös mm. tittelit, kun ne julkistetaan. Hovi on jo julkaissut vihkiseremonian virallisen ohjelman, jonka voi ladata täältä.

Monet ovat pistämässä pystyyn häästudioita ja seuraamassa tapahtumia ystävien kanssa, mutta toivotan tervetulleiksi keskustelemaan tänne blogiin kaikki ne, joilta juttuseuraa puuttuu (ja tietysti nekin, joilla sitä on!). Käytetään tätä postausta keskustelualustana, sana on vapaa.

Hääpäivän tarkennettu aikataulu, kaikki ajat Suomen aikaa:

  • Klo 11.00 linnan pihalle kutsutut tavalliset ihmiset alkavat saapua
  • Klo 11.30 – 13.00 vieraat saapuvat kirkkoon
  • Klo 13.20 alkaen kuninkaallisen perheen jäsenet saapuvat kirkkoon
  • Noin kello 13 Meghan lähtee yhdessä äitinsä kanssa autokyydillä kohti linnaa ja saapuu sinne klo 13.25
  • Noin klo 13.20 alkaen myös prinssi Harry ja prinssi William saapuvat kävellen linnasta kirkkoon, jonne he saapuvat kello 13.40
  • Noin klo 13.50 viimeisenä ennen morsianta saapuu kuningatar Elisabet ja juuri ennen häntä prinssi Charles ja herttuatar Camilla, sekä Meghanin äiti Doria Ragland
  • Klo 14.00 vihkiminen alkaa
  • Noin klo 15.00 hääpari lähtee vaunuajelulle, joka kestää noin 25 minuuttia
  • Vaunuajelun jälkeen yksityinen hääjuhla linnassa, julkinen osuus päättyy
  • Noin klo 21.00 hääpari lähtee linnasta Frogmore Houseen iltajuhlaa varten ja näemme ainakin pari kuvaa, muuten myös ilta yksityinen

Suomalaiset lähetykset:

  • Yle TV1 esittää suoran lähetyksen klo 13.50 – 16.00. Ohjelman juontaa Marjukka Havumäki ja kommenttaattorina toimii tietokirjailija Kaisa Haatanen. Sama lähetys on katsottavissa myös Yle Areenassa.
  • AVA esittää suoraa lähetystä klo 13.00 – 16.30. Ohjelman juontaa Aino Huilaja ja kommentaattorina toimii Sami Sykkö. Sama lähetys on katsottavissa myös Katsomossa.
    • AVAn lähetyksessä on mukana myös yllätysvieras, pian Suomen virallisena kuninkaallisharrastajana tunnettava Niina Puikkonen, joka on tuttu taannoisesta Helsingin sanomien jutusta ja jota saan suurella ylpeydellä kutsua Hovikirjeenvaihtajan pitkäaikaiseksi lukijaksi. Tsemppiä Niinalle lähetykseen!
  • Ilta-Sanomien suoran lähetyksen piti alkaa lehden antaman tiedon mukaan jo noin kello 9.00 aamulla

Kansainväliset lähetykset:

Kuten huomaatte, livelähetyksiä on siis hyvin tarjolla. Aiempi kokemus kuitenkin kertoo meille, että toisilla kanavilla on paremmat kuvauspaikat, kuin toisilla ym. joten suosittelen tosiaan kokeilemaan useampaa. Itse vihkiseremonia on kaikilla sama, mutta toki silloinkin asiantuntijoiden taso vaihtelee.

Tästä se lähtee – kuninkaalliset häät!

407 kommenttia artikkelissa “Prinssi Harryn ja Meghanin häät – livelähetykset televisiossa ja netissä, sekä livekommentointi

  1. Huomenta kaikille ja aurinkoista hääpäivää!

    Yllättävän hyvin sain itse nukuttua jännitykseltäni. 😉 Itselläni jo tietokone kuumana, Sky Newsin streemi pyörii taustalla, twitter auki, Ylen Aamutv edessä ja odottelen mielenkiinnolla aivan ensimmäiseksi hääparin titteleitä!

    Liked by 1 henkilö

  2. Jännitys alkaa olla huipussaan! Iloista hääpäivää Harry&Meghan❤ Minäkin täällä jo odottelen mielenkiinnolla titteileitä.

    Yritän vielä liittää tähän mainion twiitin, katsotaan onnistuuko:

    Liked by 1 henkilö

  3. Mitä olen kuunnellut näitä livelähetyksiä tai podcasteja, toimittajat/asiantuntijat ovat kovin veikanneet joko Spencer-tiaraa Dianan muistoksi tai ei tiaraa ollenkaan. Mielenkiintoista… Itselläni mielikuva ettemme näkisi Spencer-tiaraa.

    Tykkää

      • Niinpä… En tiedä, ovatko toimittajat oikeasti tosissaan vai haluavatko ”kiusoitella” yleisöä. En tainnut veikata koskaan hääpuvun suunnittelijaa, mutta viime hetkien fiilikset kallistuu Roland Mouretin tai Ralph & Russon suuntaan. Meghanin eilinen RM mekko oli upea! Samoin Doria näytti erittäin kauniilta.

        Harry matkalla!

        Tykkää

        • Rehellisesti sanottuna osa toimittajista ei myöskään tunne mitään muita tiaroita tai ainakaan usko, että yleisö tuntisi. 😀 Spencer on siis vähän niinkuin ainut, josta voi puhua, ellei ala väittää, että Meghan käyttää Elisabetin tai Katen tiaroita.

          Meghan ja Doria näyttivät upeilta, niin elegantti klassikko.

          Tykkää

  4. Pari tunnelmakuvaa Twitteristä:

    Hääpukuhuhu valokuvaaja Niraj Tannalta: ”A little birdie tells me Meghan Markle’s dress has been designed by British designer Clare Waight Keller who is style and art director at Givenchy.”

    Ja Sky Newsillä kerrottiin juuri, että Harry on seurueineen lähtenyt hotellista linnaan valmistautumaan!

    Tykkää

  5. No niin, arvonimet! The Duke of Sussex, Earl of Dumbarton ja Baron Kilkeel

    Suomeksi Sussexin herttua, Dumbartonin jaarli ja paroni Kilkeel, Meghan vastaavasti Sussexin herttuatar, Dumbartonin kreivitär ja Lady Kilkeel (joidenkin tietojen mukaan myös baroness, mutta muistelen, että lady oli oikeampi tieto). Arvonimissä jatkettiin tuttua linjaa, Sussex on Englannissa, Dumbarton Skotlannissa ja Kilkeel Pohjois-Irlannissa. Kun pariskunta vierailee Skotlannissa, heistä käytetään skottititteleitä.

    Liked by 1 henkilö

  6. Mukana ollaan täälläkin. Tosin saatan pompata välillä hoitamaan muita asioita mutta onneksi tätä keskustelua pääsee lukemaan illallakin. Puku ja tiara ne ovat ne odotetuimmat, paljastuvatko ne meille jo puoli kahden aikaan? Pari vuotta sitten Sofian häitä seurattiin täällä blogissa niin innolla, että on mukava päästä taas mukaan samaan tunnelmaan. Kiva, kun tämän blogiyhteisön jäsenet ovat esillä myös muulla mediassa!

    Tykkää

    • Meghan ja Doria matkaavat tuota Long Walkia autolla, joten selvästi reitti on julkinen ja varmasti autokin varustettu isoilla ikkunoilla, mahdollisesti, sama jolla Kate saapui omiin häihinsä. Ainakin tiaran ja puvun yläosan pitäisi siis paljastua heti yhden maissa! Linnaan meno lienee salaista joten seuraavaksi näemme Meghanin sitten portailla.

      Tykkää

      • No voi herranen aika. Kyllä on surkeaa. Kai ne kuvittelevat, että Camilla on jotenkin yrmeänä, koska DIANAN POIKA menee naimisiin ja hän ei itse ole päivän päätähti. Kaikki, mitä tiedämme Camillasta, kertoo aivan toista. Tällainen journalismi on harvinaisen noloa. Samoin tuo ”morsiamen sukulainen rikkoo etikettiä” ei ole kovin hauska ja siinäkin mielessä outo, ettei siellä montaa sukulaista ole, jonka yleisö tunnistaisi. Täältä kuitenkin löytyy halukkaille!

        Tykkää

  7. Lainaan itseäni tuosta arvonimipostauksesta:

    ”Prinssi Harrylle odotetaan siis herttuan, jaarlin ja luultavasti paronin yhdistelmää, joissa huomioidaan valtakunnan eri osat. Välillä esitetään ajatuksia siitä, että prinssi Harry itse saattaisi haluta hieman alemman arvonimen tai että hänen asemansa häiden aikaan kruununperimyksen kuudentena tarkoittaisi alempiarvoisuutta myös tittelien suhteen. Perinne on kuitenkin hyvin vahva ja jos mietimme prinssi Charlesin suunnittelemaa tulevaisuuden virtaviivaistettua monarkiaa, jossa kuninkaan ja kuningattaren lisäksi viralliset roolit olisi vain kuninkaan kahdella pojalla vaimoineen, on selvää, että prinssi Harryn rooli on myös erittäin huomattava.”

    ”Oletamme siis, että prinssi Harrystä tehdään herttua. Samalla hänestä tulee valtakunnan pääri, ylhäisaatelin jäsen ja hän lakkaa virallisesti olemasta ’commoner’ lain edessä. Prinssi tulee edelleen nauttimaan puhuttelusta hänen kuninkaallinen korkeutensa, mutta virallisesti hänestä aletaan käyttää uutta arvonimeä, sillä se on korkeampi, kuin prinssin arvo.”

    ”Vihkiseremonian jälkeen Britannialla tulee olemaan myös uusi prinsessa, mutta hänellä ei ole ikiomia arvonimiä. Jos ja kun prinssi Harrystä tehdään herttua, tulee Meghanista automaattisesti herttuatar, mutta arvonimi ei ole hänen omansa hänen omalla oikeudellaan, vaan kyseessä on hänen miehensä tittelin feminiiniversio. Käytäntö on aivan sama, kuin herttuatar Catherinen kohdalla, joka on Cambridgen herttuatar, Strathearnin kreivitär ja lady Carrickfergus miehensä titteleiden mukaan ja samoin on toimittu muidenkin avioliiton myötä perheeseen liittyneiden naisten, kuten Dianan, Walesin prinsessan ja Sarahin, Yorkin herttuattaren, kohdalla”

    ”Useimmin spekulaatioissa taitaa nousta esiin Englannissa sijaitseva Sussex, jota jo prinssi Williamille laajalti arvailtiin. Ensimmäinen Sussexin herttua oli prinssi Augustus, kuningas Yrjö III:n kuudes poika, jolle arvonimi luotiin vuonna 1801. Herttua oli kahdesti naimisissa, mutta koska hänen molemmat avioliittonsa olivat kuninkaallisen avioliittolain vastaisia, eivät hänen lapsensa voineet periä arvonimeä, joka siten lakkasi olemasta. Samasta syystä myöskään herttuan vaimot eivät kantaneet herttuattaren arvonimeä, mikä tekisi Meghanista historian ensimmäisen Sussexin herttuattaren.”

    ”Muita skotlantilaisia paikkoja, joihin prinssi Harryn arvonimi voitaisiin liittää ovat ainakin Dumbarton, Deloraine, Ormond ja Forfar. Skottiarvonimillä on siinä mielessä merkitystä, että kun kuninkaalliset vierailevat Skotlannissa, heistä käytetään skottititteleitä. Prinssi Charles ja herttuatar Camilla esiintyvät siellä Rothesayn herttuaparina ja prinssi William ja herttuatar Catherine Strathearnin jaarlina ja kreivittärenä.”

    Tykkää

  8. Mukana! Katsotaan ehdinkö Hovikirjeenvaihtajaan kommentoimaan päivällä, kun häästudiota pidetään tutttavan luona. Kakut ja englantilainen kuohuviini on valmiina! 🙂

    Sussex taisi olla veikkauslistan kärjessä, eikö? Suomalaiseen suuhun ehkä hieman koominen (miten niin likainen mielikuvitus?), mutta sopii kyllä Harryn ja Meghanin nimiin yhdistettynä oikein kivasti.

    Tykkää

  9. Täällä ollaan Viking XPRS:llä, mutta onneksi internet toimii (ainakin vielä) ja ahmin hääjuttuja netistä. Kahteen mennessä onneksi pitäisi olla jo Tallinnassa hotellilla, että pääsee h-hetken todistamaan! Luin tuon virallisen käsiohjelman äsken ja meinasi jo kyyneltä pukata silmäkulmaan, kun luin Stand by me:n sanat. Rakkaus ❤

    Ei ollut ohjelmaan muuten ehtineet mukaan ihan viimeisimmät käänteet, siinä lukee vielä, että isä saattaa Meghanin.

    Tykkää

  10. Ja katsokaa, kuinka paljon väkeä Long Walkilla on, vaikka vihkimiseen on vielä kaksi tuntia aikaa!

    Tykkää

  11. ”Prince Harry and Ms. Meghan Markle have chosen Cleave and Company to make their Wedding rings.

    Ms. Markle’s ring has been fashioned from a piece of Welsh Gold, gifted by Her Majesty The Queen.

    Prince Harry’s ring will be a Platinum Band with a textured finish. Both rings were crafted in the Cleave workshop.

    The rings will be carried to St George’s Chapel on the day of the Wedding by The Duke of Cambridge, in his capacity as Best Man.”

    Tykkää

  12. Nyt on kotikatsomossa mekko, hatuke ja rintaneula puettu!

    Todella kauniita asuja vierailla pääosin ja ihana sää Windsorissa. Ei näytä edes supertuuliselle!

    Middletonit tulivat juuri, hyvältä näyttää!

    Liked by 1 henkilö

  13. Täällä ollaan kotisatsomossa. Innostuin niin tiirailemaan ”tuttuja” eli ketään vaan jonka tunnistaisin, että ihan unohtui kommentoinda. Ihanat koristelut kirkossa ja kauniita vaatteita. Tunnelma tuntuu olevan oikein iloinen ja innostunut sielläkin! Ja kaunis ilma, lämmin muttei liian. tästä tulee hieno päivä, enkä malta odottaa että näen Meghanin puvun ja tiaran sekä Harryn univormun.

    Tykkää

  14. Tosi paljon julkkiksia, James Corden ja vaimo, heitäkään en odottanut. Ja tosi paljon Suits-näyttelijöitä, pienemmissä osissakin nähtyjä. Odotinkin että Patrick J. Adams ja vaimo Troian Bellisario tulevat, samoin Sarah Rafferty ja Gabriel Macht, mutta näistä pienemän roolin näytelijöistä olen kyllä positiivisesti yllättynyt.

    Tykkää

  15. Liked by 1 henkilö

  16. Mielenkiintoista että Abigail Spencer, yksi Suits näyttelijöistä, istuu ilmeisesti kuorissa(?) Serenan vieressä, mutta muut näyttelijät istuvat kauempana. Clooneytkin kuorissa.

    Tykkää

  17. Lady Louisella kiva, iälleen sopiva mekko. Yorkin prinsessoista Beatrice onnistui paremmin, Eugenien mekko näyttää vähän pönäkältä.. ja näköjään Jack istuu Yorkien kanssa, luulin että istuisi Fergien kanssa kun ei tullut kuninkaallisen perheen kanssa.

    Tykkää

  18. Mäkin kattelin että EEII pitkät takit mutta kyllähän toi nyt toimii ihan hyvin. Yksi asia mihin kiinnitin huomiota että on harrykin alkanut kaljuuntumaan…😆😆

    Tykkää

  19. Tykkää

  20. Nyt täytyy kyllä kommentoida, että puku on täsmälleen samanlainen kuin minun pukuni reilu vuosi sitten. Vain laahus on omassani lyhyempi. Jatkossa varmaan kaikki ajattelevat hääkuvista, että puku on kopioitu Meghanilta, vaikka niin ei ole.

    Liked by 1 henkilö

  21. Mulle tulee puvusta mieleen Maryn puku tai Victorian pitkillä hihoilla. Ei tähän pitsiä kaivattukaan, yksinkertainen mutta näyttävä puku!

    Tiara sopii erittäin hyvin mielestäni Meghanille.

    Suunnittelijan arvaus meni sitten päin honkia. 😀

    Tykkää

  22. Terkkuja kaikille nacho vuoan ja valkkarin täyttämästä hääkatsomosta, skumppa kylmässä, korkataan kun vihkiminen päättyy 😉 ihana morsian, komea sulhanen, ihanat häät!! ❤ Tiara niiiin nappivalinta, ja erityisesti täällä se mun että ystäväni mieleen oli huntu! niiiin ihana, laahusta olisi kaivannut vähän enemmän, hunnun ja laahuksen pituusero pistää vähän silmään. Ihanaa hääpäivää kaikille 🙂

    Liked by 1 henkilö

  23. Vähän ehkä liian ysinkertainen mun makuun tuo Meghanin puku, mutta oikeesti tosi klassinen ja kestää aikaa varmasti tosi hyvin. Ja Meghan on UPEA ei se mitään ton enemmän koristuksia kaipaa. Ihana tiara kylläm pääsivät yllättämään, sopii Meghanille tosi hyvin!

    En vaan voi olla kiinnittämättä huomiota siihen, että Meghanin ”puolella” tuolla kuorissa on Doria ja sitten heti vieressä, edessä ja takana noita Meghanin ystäviä, Serena Williams, Abigain Spencer, Jessica Mulroneyt ja muut. Kertoo kyllä jotain hänen perheestään, mutta toisaalta varmasti Meghan (ja Doria) on otettu ja otetaan hyvin mukaan Windsorien sukuun.

    Ja Meghan näyttää NIIN rauhalliselta! Ite olisin tossa tilanteessa ihan pissat housussa

    Tykkää

  24. Onpas eläväinen jenkkipappi! Vähän menoa ja meininkiä britteihin!

    Meghan muuten istuu jalat ristissä, siis jalka nostettu toisen päälle. Ei ehkä etiketin mukaista, mutta eipä se juuri näy tuolta puvun alta.

    Tykkää

  25. Sanon jo nyt, että postauksissa menee sitten hetki! Kuvittelin, että alan tässä samalla tekemään, mutta ei nyt kyllä ole yhtään varaa missata tästä tunnelmasta. Ehditään vatvoa näitä muutaman tunnin viiveellä ja vielä ensi viikollakin oikein mainiosti monelta kantilta. 🙂

    Tykkää

  26. Nuo kukkakoristelut on kyllä upeita. Tykkäsin aikoinaan tosi paljon Maryn ja Frederikin häiden kukkakoristelusta, Mutta nämä menee kyllä niiden edelle. Ihanan runsasta ja luonnollista kuitenkin.

    Liked by 1 henkilö

  27. Brittikuninkaalliset on kyllä ihan uskomattoman jäykkiä. Ei olisi suurimman osan olemuksesta voinut arvata, että oltiin niinkin iloisessa juhlassa, kuin häissä. Sormusten vaihdonkin aikana Edward yritti kurkistella alttarille, Camilla katseli jonnekin samaan suuntaan, mutta Kate esim. tuijotti ohjelmaa.

    Tykkää

  28. Kaunis puku, mutta ehkä viime hetken laihtuminen sai näyttämään vähän isolta? Kaunis tiara, ihana että nähtiin jotain holvien uumenista!

    Täällä kotikatsomossa ollaan ahdettu mahat täyteen kakkua ja kuoharia!

    Liked by 1 henkilö

  29. Ihan mahtavat häät, rennot ja koskettavat, hääparin näköiset. Nyt täytyy varmaan käydä vetämässä vähän happea välissä, ennen kuin saadaan viralliset hääkuvat ja illalla sitten kuvia kun lähtevät iltajuhlaan.

    Tykkää

  30. Suuret kiitokset kaikille mukana kommentoineille tässä vaiheessa! Päivä ei ole missään tapauksessa ohi ja toivon, että olette seurassani vaikka iltaan saakka ja tulevina päivinä, mutta koska joku kuitenkin nyt karkaa: kiitokset kaikille ja kylläpäs onkin ollut hauskaa!

    Tykkää

  31. Loppuilta täytyykin tehdä töitä, mies on kotona ja muutama rojekti kesken ja miehen reissutyö vaatii sen, että kun on kotona, niin täällä täytyy saada vuokratalo kesäkuntoon. Onneksi sain häät sentään katsoa ja kahvin verukkeella saa aina hetken istua tekemättä töitä. ☺ Kiitos hääseurasta kaikille!

    Liked by 1 henkilö

  32. Upea puku ja kaunis morsian! Hunnusta en pidä, näyttää valoverholta kun on noin pitkä. Tiara todella kaunis! Ja jee, suosikkiuniformuni Harryllä, tyylikäs valinta!

    Vähän erilaiset brittihäät, mutta jäykät silti. Kirkon koristelu tajuttoman hieno! Pari on upea!

    Tykkää

  33. Tykkää

  34. Hei sulla taitaa olla väärän prinssin nimi tossa päivityksessä:) Tai ainakaan minun tietääkseni William ja Meghan eivät menneet naimisiin.

    Tykkää

  35. Todella tyylikäs myös tämä toinen puku! Tykkään erityisesti tuosta vartalonmyötäisemmästä siluetista ja tuosta korkeasta kauluksesta. Tyylikäs hääauto myös parilla.

    Tykkää

  36. Upea päivä kerrassaan takana! Päivä menny ihan hujauksessa ohi, vaikka olen vain istunut telkkarin ääressä tietokone sylissä. Ihana ja lämmin tunnelma ennen häitä vaanivista tummista pilvistä huolimatta. Tästä hääpäivästä huomasi, että kaikki turha draama, joka näiden häiden ympärillä on pyörinyt, unohtui kokonaan tämän päivän myötä. Tämä oli rakkauden ja ilon päivä!

    Tykkää

    • Olen kokenut aivan samoin! Ei kaivattu Thomas Markle Senioria (Meghan toki saattoi), ei haitannut perheen puuttuminen, kukaan ei vatvonut katkerien puheita, ei haitannut ikä, ei kansalaisuus, ei ihonväri, ei mikään. Nappiin meni!

      Tykkää

  37. Olipa hienot häät ja täällä upea määrä kommentteja! Katselin IS:n linkkiä, TV1:stä, ja blogia. Yritin kyllä jotain kommentoidakin, mutta luovutin jossain vaiheessa kun en ehtinyt perässä ollenkaan.

    Kirkko kukkakoristeluineen näytti kauniita! Se amerikkalainen pappi oli oikeastaan miellyttävä persoona, mutta niin melkoisen eläväinen, että Elton Johnkin näytti ”hiukan” yllättyneeltä. Ja mm. se Stand by me -kappale kuulosti upealta.

    Ja Elisabethin hattu oli vaaleahkon vihertävä! 🙂

    Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.