’Harry and Glorious’ – kuninkaalliset häät kansikuvina

Hyvää huomenta, aamun lehdet – tai ainakin niiden kannet – olkaa hyvät!

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

24 kommenttia artikkelissa “’Harry and Glorious’ – kuninkaalliset häät kansikuvina

  1. Kiitos eilisestä ja kiitos kansikuvista!
    Mutta mikä noista olisi se paras kuva? Minun makuuni ehkä seuraavasti:

    1) Sunday Mirror ja The Sunday Times
    2) Scotland Sunday
    3) The Sun-Herald ja The Sunday Telegraph
    4) Kaikki loput ovatkin sitten niin samankaltaisia, että enpä osaakaan laittaa niille mitään järjestystä

    Liked by 1 henkilö

  2. Nyt tuntuu oudolta, kun häät ovat ohi! Kauan niitä odotettiin ja nyt jo takana päin. Mutta ainakin nyt meillä on Duke and Duchess of Success (toivottavasti).

    Tykkää

    • Toivotaan niin (ja toivotaan, että tuo otsikko nähdään joskus lehtien kannessa)! Aina on vähän sellainen haikea olo heti odotetun tilaisuuden jälkeen, mutta kyllä se tästä. Ja ehdottomasti ainakin itse olen taas ihan uudella tavalla kiinnostunut brittikuninkaallisten työstä. Toivotaan, että Meghan ja Harry lunastavat odotukset.

      Tykkää

  3. Upeita kansia lehdissä, en osaa valita suosikkia! Noita brittilehtiä ei taida Suomesta saada, mutta joku Svenks Damin tms. erikoisnumero pitää ostaa häistä muistoksi. Tosiaan vähän oudolta tuntuu, kun kauan odotetut häät on nyt ohi ja Harrysta ja Meghanista on tullut Sussexin herttuapari. Mutta tästähän se vasta alkaa! Innolla jo odotan että päästään näkemään heidät työn touhussa ja ehkä pian juhlitaan jo ristiäisiä Sussexin perheessä 🙂

    Liked by 1 henkilö

  4. Tuo Ilta~Sanomien Satuhäät kertoo mm. : Hauska fakta on, että tilastojen mukaan brittihovin suosituin jäsen kansan keskuudessa ei suinkaan ole kuningatar Elisabet tai nuhteeton William, vaan se on ylivoimaisesti perheen punapäinen paha poika. Harryn isoveli prinssi William on kaikin puolin esimerkillinen tuleva kruununperillinen, mutta hänen pikkuveljensä saattaa olla se hovin jäsen, joka jättää oikeasti jälkensä hovin perinteisiin. Hän on prinssi, joka ei yritä tai halua miellyttää ketään, mutta miellyttää juuri siksi kaikkia.

    PS. Tiedoksi, jos joku ei olisi tätä IS:n Extraa itselleen vielä hankkinut, että keskiaukeamalta löytyy suuri vaunuajelukuva, eli se kuva, jossa Harryllä on keskisormi pystyssä.

    Tykkää

      • Näitä juttuja lukisi paljon mieluummin, jos toimittajat edes vähän viitsisi tarkistaa faktoja tai edes korjata jos joku huomaa selvän virheen.

        Onneksi on blogi jota seurata.

        Tykkää

        • Harmillisinta mun mielestä on, että käännösjuttuja tehdään ihan huuhaalehdistä varmasti tietäen, mikä niiden taso on. Että ihan halukkaasti otetaan se kohuotsikko ja sitten ollaan niinkuin se ei olisi oma syy ollenkaan, että lainattu materiaali on ihan puppua.

          Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.