Kuninkaalliset häät lähestyvät – perjantain uutisia ja tunnelmia

Prinssi Harryn ja Meghanin häät ovat huomenna!! Kuinka tämä aika meni näin nopeasti? Kiitos, että olette siellä mukana fiilistelemässä ja tietysti huomenna livekommentoinnin muodossa, sekä tulevina päivinä, kun oikein käsittelemme odotetut häät läpi kaikilta kanteilta. Jännitys alkaa olla yleisön ja median, sekä varmasti myös hovin keskuudessa käsin kosketeltavaa ja uutisiakin vielä tihkuu. Kerään tämän päivän tunnelmia tähän postaukseen, uusimmat aina ylimmäksi, joten muistakaa päivitellä sitä täällä poiketessanne. Kaikki tieto löytyy koottuna edelleen Hovikirjeenvaihtajan hääsivulta.


Illan viimeiset tunnelmat Windsorista. Jos siellä on vielä joku hereillä ruutujen takana niin hyvää yötä ja aamulla nähdään kuninkaallisten häiden merkeissä!

Prinssi Harry ja prinssi William tapasivat alkuillasta yleisöä ja myös Meghan ja hänen äitinsä Doria ovat saapuneet hotellille (vau mikä kaksikko!).

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Embed from Getty Images Embed from Getty Images


Pieni kurkistus kukka-asetelmiin kirkossa ja Buckinghamin palatsissa. Ennakkotietojen mukaan suunnitelmissa korostuvat paikallisuus ja kauden kukat. Suuri osa kukista saadaan kuninkaallisista puutarhoista ja tiloilta ja asetelmissa tullaan käyttämään mm. valkoisia puutarharuusuja, pioneja (joiden sanotaan olevan Meghanin suosikkikukkia) ja sormustinkukkia, sekä pyökin ja koivun oksia. Tyyliltään asetelmat tulevat muistuttamaan kasvien luonnollisia, villejä kasvuympäristöjä ja niihin on valittu pölyttäjäystävällisiä lajikkeita. Melko perinteiseltä tämä kaunis asetelma minusta tosin näyttää, mutta onhan siinä tuollaista rentoutta. Kirkossa näyttää varmasti huomenna upealta!


Windsorissa on tänään myös harjoiteltu, paikalla ovat ainakin kaikki kymmenen morsiuslasta ja luultavasti myös hääpari itse.


Meghan ja prinssi Harry ovat matkanneet jo Windsoriin. Mukana on myös Meghanin äiti Doria, joka tapaa tänään ensimmäistä kertaa kuningatar Elisabetin. Paikalla oli myös prinssi Charles.


Hovi julkaisi Youtubessa videon vaunuajelun reitistä. Windsorin on aika pieni, mutta nätti kaupunki ja Long Walk -puistokatu on upea päätös ajelulle.


Monet Meghanin kollegoista Pukumiehet-sarjasta ovat kutsuvieraslistalla ja ovat jo luonnollisesti saapuneet Isoon-Britanniaan. Sarah Rafferty, Gina Torres ja Rick Hoffman osallistuivat Windsorissa amerikkalaisen Today Shown lähetykseen.


Buckinghamin palatsi on tänään ilmoittanut myös, että prinssi Philip osallistuu huomenna häihin! Erittäin hieno uutinen, sillä hiukan jännitettiin, miten prinssi on kuntoutunut lonkkaleikkauksestaan. Kyseessä on vielä niin ylpeä mies, että luultavasti omin jaloin haluaa saapua.


Päivän varsinainen uutinen Kensingtonin palatsista on, että Meghan on pyytänyt prinssi Charlesia saattamaan itsensä alttarille. Hovi on korostanut, että kyseessä on siis tosiaan saattaminen, ei luovuttaminen ja samalla prinssi saa toivottaa Meghanin tervetulleeksi perheeseen. Lisäksi saattomatkaa on vain kuorin verran, eli siitä Pyhän Yrjön kappelin keskellä sijaitsevalta ovelta alttarille. Pidemmän pätkän halki keskilaivan ja ohi enemmistön vieraista Meghan astelee morsiuslasten ja Windsorin kirkkoherran seurassa, kuten oli ilmeisesti tarkoitus alunperinkin.

Meghan Marklen ja prinssi Harryn häät, prinssi Charles saattaa

Kiirettä pitää myös Claire Ptakilla ja hänen tiimillään, jotka ovat vastuussa hääkakusta. Sen osat leivotaan Buckinghamin palatsissa ja kakun kokoaminen, sekä koristelu kukkasin hoidetaan Windsorissa. Kensingtonin palatsin mukaan valmistukseen kuluu 200 sitruunaa, 500 luomumunaa, 20 kiloa voita, 20 kiloa jauhoa, 20 kiloa sokeria, sekä 10 pulloa seljankukkamehutiivistettä Sandringhamista.

56 kommenttia artikkelissa “Kuninkaalliset häät lähestyvät – perjantain uutisia ja tunnelmia

  1. Tänään saimme myös kevätterveisiä Ruotsin kuningasperheeltä, kun prinsessa Estellestä ja prinssi Oscarista julkaistiin ihania uusia kuvia. Laitan ne nyt tähän, jotta ainakin osa näkisi, kun en erillistä postausta tee.

    © Linda Broström – Kungahuset.se

    Lisäksi huomatkaa huomenna myös tämä:

    Yle aloittaa huomenna lauantaina neliosaisen sarjan Tanskan kuninkaallisen perheen linnoista. Dokumentissa on mukana itse kuningatar Margareeta, joten tämä on varmasti katsomisen arvoinen! Ensimmäinen osa, joka kertoo Amalienborgista, esitetään huomenna TV1:ssä klo 17.10 ja se löytyy myös Yle Areenasta kolmen kuukauden ajan. Seuraavat osat tulevat viikon välein samaan aikaan ja aiheina ovat Marselisborgin, Fredensborgin ja Gråstenin linnat.

    https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/05/16/tanskan-kuninkaalliset-linnat-palatsikierros-kuningatar-margareetan-seurassa?ref=ohj-articles

    Liked by 2 people

  2. Ihastuttavia kuvia sisaruksista! Siellähän se Oskar hymyilee ja nauraa kovastikin kun tuntuu että kaikkialla on nuristu ettei hän koskaan hymyile 😀
    Mahtavaa että Philip pääsee mukaan ja Charles saa kunnian saattaa morsion. Perinteistä pidetään siis kovasti kiinni saattamisen/ luovuttamisen suhteen. Tällöin voisi olla niin jopa että Meghan ei kantaisi huntua tai/ ja puku ei ole valkoinen? Mitähän muita vastaavia juttuja voisikaan olla.

    Liked by 1 henkilö

    • Jotenkin luulen, että tää on enempi tunne-, kuin perinnejuttu, mutta saa nähdä. Olen kyllä todella yllättynyt, jos puku ei ole valkoinen tai ainakin suunnilleen valkoinen. Joku hyvin vaalea samppanja esim. voisi sopia Meghanin väritykseen.

      Tykkää

  3. Jännitys on kyllä jo erittäin korkealla! Odottavan aika on kyllä tuskaisen pitkä. Itselläni on ollut tänään vapaapäivä ja olen yrittänyt pitää itseni erittäin kiireisenä, jottei tulisi joka toinen minuutti vilkuiltua twitteriä uusien päivitysten varalta.

    Virittäydyin edellispäivänä jo tunnelmaan katsomalla Ruotsin hääpukudokkarin sekä pätkiä Carl Philipin ja Sofia häistä Youtubesta. Tulinkin miettineeksi, nähdäänköhän huomenna yhtä erikoisia/henkilökohtaisia musiikkivalintoja kuten CP & S häissä ja ovatko häät tunnelmaltaan ja koskettavuudeltaan yhtä käsin koskelteava kuin Ruotsin prinsessojen/prinssin häät.

    Mitä tulee uusiin uutisiin liittyen Charlesin osuuteen Meghanin saattamisessa tämä twiitti mielestäni kuvaa hyvin tilannetta:

    Meghan ja Harry -dokkarit tuli myös katsottua Katsomosta. Ei välttämättä mitään uutta mullistavaa tietoa ollut, mutta kiva oli kuulla/nähdä myös liikkuvaa kuvaa parista kuvien lisäksi.

    Estelle ja Oscar ovat kyllä aivan vanhempiensa kaksoisolentoja – todella kauniita kuvia! 🙂

    Itse osallistun myös tietenkin livekommentointiin. Mihin aikaan kannattaa viritellä tietokoneita huomisia streemejä varten? Itse ajattelin katsoa AVA:n lähetystä alkuun ja siirtyä sitten Ylen lähteyksen puolelle.

    Tykkää

    • Jos katsoo esiintyjiä, jotka on valittu, tuntuvat aika pääasiassa aika perinteisiltä. Toisaalta kuten juuri Sofian ja Carl Philipin häissä nähtiin, ei se tarkoita, että kappalevalinnat ovat perinteisiä. Se, mitä itse odotan musiikilta eniten, on Kingdom Choir, joka käsittääkseni on ihan oikea gospel-kuoro. Toivottavasti vetävät jotain vauhdikasta ja iloista! Jotenkin uskoisin, että aika paljon näissäkin häissä on tunnetta ja tunnelmaa, kun ovat kuitenkin suhteellisen pienimuotoiset ja eritoten, koska sekä morsian, että sulhanen, ovat ennenkin uskaltaneet näyttää tunteitaan julkisesti. Mulle Katen ja Williamin häät olivat jotenkin jäykät, mutta toisaalta he ovat julkisuudessa itsekin vähän sellaisia ja tietysti puitteet oli myös erilaiset.

      Jennifer on fiksu nainen, seuraamisen arvoinen niille, jotka twitteriä käyttävät. Tuokin on hyvä kiteytys ja juuri sitä samaa, mitä itsekin ajattelen, että tässä on kuitenkin aika hieno tasapaino, vaikka en muuten näitä vanhempia miessukulaisia saattajiksi kaipaa perinteen takia (ja voihan olla, ettei tämä ole perinne ensinkään, vaan tunneratkaisu).

      Tuossa jo katselin vähän lähetyksiä valmiiksi ja näyttäisi siltä, että ensimmäiset kansainväliset lähetykset alkavat jo jopa kymmenen tai yhdentoista aikaan Suomen aikaa ja suurin osa sitten puolilta päivin. Suomalaiset lähetykset klo 13 Ava ja 13.50 Yle. Kokoan näitä illan aikana ja aamulla sitten löytyvät blogista.

      Tykkää

      • Ja kiitos muuten huikeasta panostuksestasi ja aktiivisuudestasi täällä blogin puolella sekä twitterissä! Mikään yksityiskohta ei ole jäänyt väliin, kun olet jaksanut panostaa näihin häihin. Muista nauttia myös huomenna itse häistä! 😉

        Tykkää

        • Kiitos! 🙂 Juuri tuossa mietin, että ehkä tämä on nyt jo mennyt hiukan yli, mutta toisaalta seuraaviin on niin paljon aikaa, ettei nyt ole varaa himmailla! Huomenna en lupaa vastata ihan jokaiseen kommenttiin, enkä twiitata jokaista kuvaa, hiukan pitää fiilistelläkin. 🙂

          Tykkää

  4. Mä ootan niin kovasti sitä TIARAA! Ihan hassua, että nyt tää päivä jo tulikin, vastahan Harry shokeerasi maailmaa paljastamalla julkisessa tiedotteessa seurustelevansa Meghanin kanssa 😀

    Toivoin kovasti, että jos joku saattaja tulee, niin Doria saisi kunnian. Mutta toisaalta Charles on arvokas valinta ja on tosi kiva ajatus, että suhteellisen tuoreelta appiukkotuttavuudelta on sellaista voinut pyytää. Ja kaiken draaman jälkeen ihanaa, että Meghanilla on kuninkaallisen perheen ”tuki” näin konkreettisesti.

    Tykkää

    • No siis tiara!! Ja siitä ei muuten ole ollut mitään vuotoja tai paljastuksia, en muista nähneeni yhtäkään väitettä. Tarkoittaisikohan se, ettei ainakaan uutta ole ostettu? Tai sitten vaan on pysynyt salassa.

      Joku muuten totesi Twitterissä, että Meghanin häissä on nyt sitten kolme tulevaa kuningasta kunniatehtävissä. Ei varmaan ole tullut tuota vuosien varrella kuviteltua. 😀 Ja minustakin on hienoa, että välit ovat sellaiset, että Meghan on kokenut voivansa ja haluavansa pyytää Charlesia. Sinänsä en kyllä ole yllättynyt, koska niin lämpimältä Charles tuntuu ihmisenä.

      Tykkää

      • Toivon myös, että tämä olisi merkki siitä, että kun H&M saavat joskus lapsia niin Charles saisi myös vähän paremman tilaisuuden olla isoisä. Välit Harryyn vaikuttavat jotenkin lämpimämmiltä kuin Williamiin ja Kateen.

        Tykkää

        • Minustakin välit vaikuttavat lämpimämmiltä ja vaikka tämä on nyt ikävää sanoa näin, niin kilpailuakaan ei kauheasti ole. Jotenkin uskon, että Doriaa vierailee Meghanin ja Harryn luona jouluna, eikä koko perhe aina matkusta isoäidin luo.

          Tykkää

  5. Eipä tässä ole muutamaan päivään ehtinyt paljon muuta spekuloida, että tuleeko Thomas Sr. häihin tai mitä seuraavaksi sisaruspuolet sanovat.

    Olisikin tiarana jokin Margaretin häätiaran tyylinen tiarana kukkien kanssa.

    Tykkää

  6. Täällä tunnelma alkaa kohota. Leivoin juuri herkkuja huomiseen ”kisakatsomoon”. Katsoin juuri Katsomosta tuon Kunikaallisten häiden salaisuudet dokumentin. Dokkari oli ihan viihdyttävä. Siinä spekuloitiin, että Meghan haluaa valita hääpukuunsa valkoisen lisäksi myös jotain muuta väriä. Se olisikin kuninkaallisten hääpuvuissa uutta.

    Tykkää

    • Kokoan juuri tässä linkkejä aamuksi ja katselin, että muitakin Suomessa on, kuin Ava ja Yle. Areenassa on myös aikaisemmin alkava lähetys, jossa ei ole selostusta, mutta jossa näkyy vieraiden saapuminen. Laitan nämä kaikki samaan postaukseen!

      Tykkää

  7. Katselen muuten parhaillaan linkkaamaasi Sky Newsin streamia. Windsor näyttää todella kauniilta näin kesäiltana. Vähän olin epäileväinen hääpaikan ja tunnelman suhteen, kun emme näe Westminster Abbeyä ja parvekevilkutusta, mutta kyllä Windsorikin näiden kuvien mukaan näyttää myös upealta!

    Tykkää

    • Windsor on ihana paikka, olen kerran käynyt ja tekisi mieli joskus takaisin useammaksi päiväksi. En yhtään ihmettele, miksi Harry ja Meghan halusivat sinne. Itsekin olin hiukan epäileväinen aluksi kuitenkin mittakaavan vuoksi, mutta kyllä tästä aikamoinen spektaakkeli on saatu aikaan! 😀

      Tykkää

  8. Nyt jännitys alkaa tiivistyä! Tuntuu ihan siltä kuin joku oikeasti tuttu ja läheinen menisi naimisiin, kun seuraa näitä valmisteluja. Nyt pitää kyllä ottaa kaikki ilo irti, kun nämä tosiaan taitavat olla viimeiset ”kunnon” kuninkaalliset häät hetkeen. Ei vaan millään malttaisi odottaa huomista!

    Jos muuten joku tv-kuvaaja sattuisi tänne eksymään, niin kuvatkaa Meghania sitten heti läheltä ja kunnolla, että kaikki yksityiskohdat näkyy! Madeleinen ja Chrisin häissä meinasi kärsivällisyys loppua kesken, kun heti ei näytetty niin läheltä, että olisi voinut tunnistaa tiaran 😀 .

    Tykkää

  9. Tässä häitä odotellessa on tullut muisteltua aikaisempia kuninkaallisia häitä, niin haluaisinkin kysyä teiltä muilta, että mitkä on teidän suosikkihetkiä menneistä kuninkaallisista häistä? 🙂

    Mulla on ehdottomasti Danielin puhe Victorian&Danielin häistä, Chrisin liikutuksen kyyneleet ja villit tuuletukset Madeleinen ja hänen häistä, Sofian ja Carl Philipin häistä se hetki kun Sofia saapui kirkkoon (se musiikki oli niin kaunis, melkein tuli tippa linssiin!). Williamin&Katen häistä se, kun Kate saapui kirkkoon ja Harry sanoi selin Kateen olleelle Williamille, miten kauniilta hänen morsiamensa näyttää. Sekä Willem-Alexanderin ja Maximan loputtomat suudelmat parvekkeella. Huomenna nähdään varmasti myös monia unohtumattomia hetkiä! 🙂

    Tykkää

    • Mulla taitaa olla myös Sofian saapuminen kirkkoon, siitä tuli oikein kylmät väreet! Ehkä sitäkin parempi oli kuitenkin Sofian ja Carl Philipin poistuminen! Siinä vaan odotti, että tulee lopputekstit ja Disneyn logo 😀 . Heidän häänsä oli kyllä muutenkin tosi ihanat, erityisesti Carl Philipin rakkaus loisti kilometrin päähän!

      Liked by 1 henkilö

    • Ihana idea! Sofian saapuminen kirkkoon, Victorian sydämen pohjasta ja uskomattoman varmasti tullut ”ja” vastauksena arkkipiispan kysymykseen ja yleisön huuto kirkon ulkopuolella, kun Willem-Alexander ja Maxima sanoivat tahdon, sekä sen herättämä nauru kirkossa tulevat ensimmäisenä mieleen 🙂

      Tykkää

  10. Komppaan yllä kommentoineita – Sofian saapuminen kirkkoon pistää itkemään vieläkin, kun eilen katsoin Youtubesta videoita. Victorian ja Danielin häistä jäi päällimmäisenä mieleen Victorian yltäkylläinen onnellisuus, hymy ei missään vaiheessa kadonnut kasvoilta. Williamin ja Katen häistä jäi mieleen se hetki, kun hääpari perheineen tuli Buckinghamin palatsin parvekkeelle ja Katen ihmetys, kun hän näki valtavan ihmismassan, joka olikin aivan järjetön.

    Liked by 1 henkilö

    • Piti käydä tunnelman vuoksi oikein itkettämässä itseään Youtubessa ja kyllähän se Sofian sisääntulo toimi edelleen. Eikä muuten oltu ainoita! Victoriahan kertoi myöhemmin, että itkeminen alkoi jo kotona Hagassa, eikä meinannut loppua ollenkaan, mutta en ollut aiemmin huomannut, kuinka itkettyneeltä Madeleinekin näytti siinä vaiheessa, kun Carl Philip ja Sofia pääsivät alttarille asti.

      Tykkää

    • Joo ihan puppua, virallisia vieraita ei ole kutsuttu. Joku yksittäinen kuninkaallinen voi toki olla, jos hänellä on henkilökohtainen suhde Harryyn (tai Meghaniin), mutta yksikään eurooppalainen hovi ei ole ilmoittanut, että sen jäseniä tulisi olemaan paikalla. Uskomatonta, ettei näissä käännösjutuissa ole minkäänlaista lähdekritiikkiä ja tuokin ”lähde” on jo maaliskuun alusta. Huoh.

      Tykkää

  11. Toistan kyllä nyt itseäni ja muita, mutta musta on tosi kiva että Charles saattaa Meghanin, juurikin kuten Hovikirjeenvaihtaja sanoi, kiva että heillä on jo sellaiset välit että Meghan halusi pyytää ja muutenkin suon Charlesille sen kunnian, minä myös tykkään hänestä. Ja tiara! Olin jo vähän unohtanut jännittää tiara-asiaa ja nyt se tuli näitä kommentteja lukiessa mieleen. Odotan ehkä edelleen jotain uutta… Ihanan rennoilta ja iloisilta vaikuttivat molemmat noissa klipeissä, varsinkin Meghanille suon rennon illan, ei varmasti ole ollut helppo viikko.

    Ja jos aiemmista häistä puhutaan, niin Ruotsin häät on jääneet mulle parhaiten mieleen, Victorian ja Danielin häistä se onni molempien kasvoilta koko päivän ajan ja erityistesti se kun Victoria pyyhki kyynieliä Danielin poskelta. Madeleinen ja Chrisin häistä Chrisin jännittyneet kasvot kun Madde asteli kirkkoon ja tuuletukset seremonian jälkeen. Ja vähän sama Carl Philiåin ja Sofian häistä. Musta se oli niin hellyttävää kun sulhasta selvästi jännitti ihan kamalasta ja kun Sofiaa odoteltiin niin Carl Philip vilkutteli ja jutteli Leonorelle ja yritti rentoutua. Ja sitten kun Sofia asteli kirkkoon niin vieläkin vähän pitää nieleskellä…. Huomista odotellessa!

    Liked by 1 henkilö

  12. Ihanaa nähdä puku ja tiara jos sellainen edes on käytössä. Voisiko M olla niin moderni ja jopa jättää tiaran kokonaan pois? Itse toki haluaisin sellaisen nähdä ja toivottavasti on onnistunut kokonaisuus. Isot odotukset on myös hiusten suhteen. Toivottavasti ovat tyylikkäästi kiinni, sillä en niin ihastunut esim. Katen häähiustyyliin. Ja ah se puku. Toivon jotain raikasta ja tyylikästä ja ehkä vähän yllättävää. Kutkuttavaa.

    Btw ”Donna Paulsen, Gina Torres ja Louis Litt osallistuivat Windsorissa amerikkalaisen Today Shown lähetykseen.” Donna Paulsen on roolihahmon nimi ja Sarah Rafferty on näyttelijän oikea nimi (hänellä muuten on suomalainen/-taustainen mies). Sama juttu Louis Litt on roolihahmon nimi, Rick Hoffman on näyttelijä nimeltään.

    Ja kiitos blogista! Olen jo pidempään lukenut ja aina se on yhtä ihana irtiotto arjesta päästä vähän ”kulissien taakse” kaikkeen kimallukseen ja siihen absurdiin maailmaan joka ei vastaa omaa tasavertaisuuskäsitystäni, mutta mistä silti nautin suunnattomasti.

    Tykkää

    • No onpa noloa, kiitos korjauksesta! Pikaisesta katsoin jostain nettisivulta nimiä, kun minähän en siis ole sarjaa katsonut. Yhden jakson mielenkiinnosta silloin, kun uutinen Harrystä ja Meghanista tuli, mutta ei vaan pysty, ei ole yhtään mun sarja. 😀

      Kiva, että olet mukana ja tervetuloa keskustelemaan myös! Nyt onkin sopiva hetki hypätä mukaan, koska juttuaiheita riittää. Sinulla on selvästi sama kaksijakoinen suhtautuminen, kuin minullakin, että väärinhän tämä on, mutta silti niin mielenkiintoista. 😀 Tuon Raffertyn suomalaisen miehen bongasin jostain iltapäivälehdestä, edes vähän suomalaista väriä siis kirkossakin huomenna!

      Tykkää

  13. Kiitos hyväyöntovotuksista (olin ruudun takana silloin) ja hyvää tätä toukokuun 19. päivän huomenta!

    Näiden häiden odottelu iloineen ja suruineen täällä blogissa Hovikirjeenvaihtajan ja kommentojien seurassa on ollut antoisaa, ja aivan erilaista kuin että silloin tällöin puhuisi jollekin tutulle tai tuntemattomalle, että pianhan ne sitten on ne häätkin siellä Britanniassa.

    Iloista hääpäivää Harrylle & Meghanille!

    Tykkää

  14. Mistä ihmeestä noita ’kirotusvrheitä’ tupsahtelee viesteihini? Kummallista! 🙂
    Samalla kysyn, että miten tuohon *Tykkää -juttuun saa vastattua?

    Tykkää

  15. Heräsin jo puoli kuudelta ja en meinannut saada enää unta. Onneksi torkahdin vielä hetkeksi! Nyt pitäisi vielä päällystää ja koristella kakku ja tehdä alkoholiton booli!

    Tykkää

  16. Huomenta kaikille – ihana aurinkoinen päivä sekä Windsorissa että meillä! Onko arvailua tai tietoa, mihin aikaan tiedotetaan Harryn mahdollisesta herttuakunnasta?
    Ps. Kävin aamulla lähi-Lidlissä ja sattumalta huomasin, että siellä oli seljankukkalimonadia!

    Tykkää

  17. Edellisistä häistä muutamia lemppareita mainitakseni; ykkösenä Sofia ja Carl Philip, koska itse pääsi paikanpäällä aistimaan sen rakkkaushuuman. Ja se hetki kun CP ja Sofia suutelee logårdenin parvekkeella 🙂

    Ruotsin kaikissa häissä tunnelma on ollut käsinkosketeltava, ja se Danielin puhe..

    Maryn ja Frederikin häissä Maryn saapuminen, parvekevilkutukset ja Fredden puhe.

    Maximan ja Willem Alexanderin häissä sama minkä hovikirjeenvaihtaja jo mainitsi.

    Albertin ja Charlenen häissä morsiamen totaali liikuttuminen sai aikaan kylmät väreet.

    Ihanaa että nämä häät ovat nyt aivan käsillä, ihanaa hääpäivää kaikille 🙂

    Ja Hovikirjeenvaihtajalle iso kiitos panostuksesta, ei ole piiruakaan mennyt yli 😉

    Liked by 1 henkilö

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.