Prinssi Harryn ja Meghanin kihlajaishaastattelu

Prinssi Harryn ja Meghanin kihlajaishaastattelu kuvattiin tänään iltapäivällä ja esitettiin tuoreeltaan illalla. Haastattelijana toimi BBC:n Mishal Husain, mutta ohjelma esitettiin useilla kanavilla. Tässä haastattelu kokonaisuudessaan.

29 kommenttia artikkelissa “Prinssi Harryn ja Meghanin kihlajaishaastattelu

  1. Ihana haastattelu! Tämän perusteella emme kyllä odota Meghanilta liikoja, todella reipas ja avoimelta vaikuttava tuossa haasttelussa ja vaikuttavat kyllä Harryn kanssa niin rakastuneilta, että ei voi kuin ihastella!

    Tykkää

    • Tässä kyllä vastattiin kaikkiin toiveisiin! Kokemus valitettavasti on osoittanut, että liikaa toiveita ei pitäisi olla ettei joudu pettymään, kun kyllä kaikki merkit nyt viittaavat siihen, että saadaan olla tyytyväisiä Meghaniin.

      Tykkää

  2. Siinä nainen minun makuuni! Jos Meghan vain jatkaa samalla linjalla, hänestä tulee aivan mahtava lisä kuninkaalliseen perheeseen. Oli myös mukava nähdä, ettei hän jää Harryn jalkoihin, vaan on rohkeasti oma itsensä. Kyllä tuli hymy korvissa katsottua haastattelu 😀 .

    Tykkää

    • No älä muuta sano, upea nainen! Niin fiksu ja älykäs, mutta samalla lämmin ja jotenkin maanläheinen – loistava herttuatar, jos vaan sama linja jatkuu. Enempi sanoisin, että Harry tuossa jää jalkoihin jos joku, vaikkei kyllä mitenkään tuntunut siltäkään, että Meghan päsmäröisi. Onpahan vaan itsevarma ja avoin.

      Tykkää

  3. En vain voi olla vertaamatta Meghania Ruotsin prinsessa Sofiaan, joka myös heti kihlajaishaastettelussa näytti, että ei jää jalkoihin, vaan oli hyvin reipas ja rento ja mielestäni sittemmin jatkanut hyvin sillä linjalla ja alkanut reippaasti töihin. Kuten aiemminkin on puhuttu, Meghanilta voisi odottaa samanlaista reipasta työhön tarttumista eikä mitään ”totuttelua” kuten Katelta.

    Tykkää

    • Ollaan ennenkin verrattu Sofiaan, eikä se ole edelleenkään huono vertaus! Molemmat ovat jotenkin niin dynaamisia, aktiivisia ja avoimia – ei mitään nysväämistä. Näitä naisia ei tarvitse ohjailla ja totuttaa, homma otetaan haltuun tuosta vaan.

      Tykkää

  4. Tosi hyvä haastattelu! Huomas kyllä että Meghanilla on jo kokemusta julkisuudesta, niin rennosti vastaili ja muutenkin ihanan sanavalmis ja fiksu nainen. Todellakin symppis pariskunta❤

    Kiva myös että Kate saa nyt Meghanista ”liittolaisen” itselleen. Hyvä kun tulee samanikäinen ja samassa asemassa oleva henkilö perheesen, vähän kuten Dianalla Sarah Ferguson. Ja tulevaisuudessa toivottavasti Georgelle, Charlottelle ja vauvalle serkkuja 🙂

    Tykkää

    • Meghan tuntui jopa Harryä rennommalta, mikä ei sinänsä tietty ole mikään ihmekään aiemman uran huomioonottaen. Mutta kyllä mukana taitaa olla omaa luontaista sopivuuttakin!

      Mielenkiintoista nähdä, tuleeko Meghanille ja Katelle jotain yhteistä projektia. Jokin naisiin liittyvä asia olisi tietysti aika sopiva sellaiseen. Noin muuten toivon, että nyt tämä kaiken porukalla tekeminen loppuu ja jatkossa ollaan enempi pariskuntina. Harry, Willimain ja Katen trio-jutut on olleet aika päälleliimattuja isolta osin, vaikka toki Heads Together on hieno projekti.

      Tykkää

  5. Meghan oli kerrassaan valloittava haastattelussa, enkä usko alkaa ”näyttelemään” herttuatarta, enkä toivo että suostuu kaikessa hovin määräyksiin tehdä asiat samalla tapaa kuin aina ennen.

    Tykkää

    • Täytyy toivoa, että olet oikeassa. Tässä asiassa voi kyllä prinssiveljesten surullisenkuuluisa itsepäisyys nousta arvoon arvaamattomaan, sillä voisin kuvitella Harryn olevan tiukasti Meghanin puolella, jos tulee jotain ongelmaa hovin kanssa.

      Tykkää

    • Haastattelua katsoessa tajusin, mikä Meghanissa on eniten omaan makuuni – hän tuntuu elävältä, puhuu, elehtii, liikkuu, näyttää tunteitaan jne. eikä pönötä, kuten valitettavan monet (toki ymmärrettävästi luonne- ja kokemuseroista johtuen) kuninkaallisten kihlatut. Meghan on jotenkin kokonainen, ei tunnu että katsoo kuorta, vaikka toki hänelläkin on yksityinen puolensa, jota ei yleisölle näytetä.

      Tykkää

  6. Odotin haastattelusta paljon jäykempää, mutta sekä Harry että erityisesti Meghan olivat erittäin rentoja ja onnellisia haastattelussa. En ole nähnyt Williamin ja Katen kihlajaishaastattelua, mutta voisi kuvittela, että eilisen haastattelu oli paljon rennompi. Oli ihana nähdä, kuinka Harrylla ja Meghanilla oli näinkin ”virallisisessa” ensimmäisessä haastattelussaan pilke silmä kulmassa ja osasivat heittää omia pieniä heittoja toisilleen. Meghankaan ei jäänyt taka-alalle, päinvastoin otti oman tilansa varsin onnistuneesti. Tätä paria tulen varmasti seuraamaan suurella mielenkiinnolla. Häähumu alkaa nousta jo!

    Eilinen päivä tuli selailtua aika paljon kuninkaallisia uutisia ja olisikin mukava, jos blogissa voitaisiin pohtia häiden alla esimerkiksi minkälaiset tittelit mahdollisille lapsille olisi tulossa. Tästäkin asiasta luin hieman erilaista tietoa. Samoin asiaan ulkopuolelta olen mietiskellyt, miten herttuakunnat toimivat Britteissä. Luin Daily Mailin artikkelin, jossa kerrottiin, että Charles saa vuosittain isot tulot Cornwallin herttuakunnasta. Onko näin myös esimerkiksi Cambridgeillä ja mahdollisesti Harrylla vai onko Cornwallin herttuakunta ainoa ”tuottava” herttuakunta?

    Ja kiitos Hovikirjeenvaihtajalle vauhdikkaasta eilisestä päivästä! Twitterissä ja blogissa tuli paljon suhattua eilisen ja olitkin välittömästi ajan hermolla! 🙂

    Tykkää

    • Tässä on tuo Williamin ja Katen haastattelu. Yllättävän rentoja hekin olivat, mutta toki näissä hyvin näkyy luonne-erot (Kate ja William esim. istuu ainakin 20cm päässä toisistaan vs. Meghan ja Harry istuivat käsi kädessä ja kiinni toisissaan), sekä ikäero. Harry ja Meghan varsinkin olivat minusta todella paljon itsevarmempia.

      Ehdottomasti paneudutaan titteleihin lähempänä hääpäivää! Siihen mennessä saattaa myös olla mediallakin hiukan enemmän sisäpiiritietoa, joten voidaan tehdä valistuneempia arvauksia. Ja tosiaan mahdollisten lasten tittelit eivät myöskään ole mitenkään kiveen kirjoitettuja. Noista herttuakunnista Cornwall ja Lancaster ovat sellaisia, jotka tuottavat tuloa, muut seremoniallisia. Cornwallin herttuakunta elättää aina kruununperillistä, eli nyt Charlesia (joka kuitenkin tästä rahasta maksaa myös poikiensa kuluja) ja seuraavaksi Williamia, Lancaster puolestaan aina hallitsijaa.

      Kiva, että olit mukana! Aikamoista menoa on aina tällaiset päivät, kun tuntuu, ettei millään saa kaikkea esiin riittävän nopeasti. Eikä tietysti kaikki mahdukaan mukaan, joten aina kannattaa blogissa käydessä vilkaista tuota twitter-feediä blogin reunassa, ellei itse käytä twitteriä. Siinä on aina ajankohtaisempaa, koska käytän twitteriä aika aktiivisesti.

      Tykkää

      • Piti katsoa Will&Kate haastattelu nyt uudestaan ihan mielenkiinnosta. Muistelin, että olisivat olleet vielä jäykempiä. William olisi voinut kyllä välillä antaa enemmän suunvuoroa Katelle.

        Tuli mieleen, että mistähän tämmöinen haastatteluperinne on alkanut? Sama, kun on myös ainakin Ruotsissa ja ollut molemmissa maissa jo pidempään perinteenä. Tuon photocallin ymmärrän, mutta melkein aina yllättää, että näinkin pitkiä haastatteluja antavat.

        Tykkää

        • Yllättävän rentoja tosiaan olivat, vaikkakin aika jännittyneitä. Ja tuo kehonkieli on hirveän erilaista, kun vielä muistaa, että kameroidenkin eteen tulivat aiemmin päivällä melkein peräkanaa, eivätkä tosiaan käsi kädessä. Mutta tietysti tällainen liittyy luonne-eroihin.

          Totta, kaikissa maissahan tällaisia haastatteluja ei järjestetä. Ruotsissa on (paitsi Maddella ei), samoin Tanskassa ja eikö Norjassakin. Alankomaissa myös ja siellähän Maxima yllätti kaikki tekemällä haastattelun suoraan hollanniksi. Britanniassa Charles ja Dianakin vastasivat toimittajien kysymyksiin, mutta tällaista haastattelua ei tainnut olla. Olisiko jopa niin, että William aloitti tämän uuden tyylin?! Se olisikin mielenkiintoinen yksityiskohta. 😀 Vähään aikaan ei sitten kyllä tämän jälkeen mitään kuullakaan. Joka otsikossa lukee ”ensimmäinen haastattelu”, mutta moniko on kuullut Katen puhuvan haastattelussa seitsemän vuoden aikana? Yksittäisistä aiheista vähän, mutta siinä se sitten onkin. Taas yksi mielenkiintoinen asia nähtäväksi eli puhuuko Meghan medialle enemmän, koska se on hänelle luontevaa.

          Ollaan ylipäätään paljon puhuttu tästä, että mikä on Katestä ja Williamista kiinni ja mikä taas hovin tapa, joka sitoo heitäkin. Yksi selvimmistä, mitä voi tulevaisuudessa tarkkailla, on kameroiden huomioiminen. Muuttaako Meghan tyyliään ja alkaa ignorata kuvaajat/toimittajat (ja heidän kauttaan kuvia katsovan yleisön) vai antaako edelleen mahdollisuuden kuviin (kuten Sophie ja Camilla, sekä Charles).

          Tykkää

          • Aikamoinen kontrasti kuitenkin Williamin & Catherinen ja Harryn & Meghanin haastatteluissa! Kuin yö ja päivä. Kuvastaa kyllä varmasti luenne-eroja myöskin. Valitettavasti tämä ero tulee kyllä näkymään työskentelyssäkin, kuten on nytkin näkynyt William@Catherine vs. Harry, ja uskon, että se joka tässä tulee häviämään eniten on Catherine. Toki voi olla, että Meghan ei heti pääse näyttämään mihin pystyy, mikäli perhettä aletaan perustamaan heti vihkimisen jälkeen, mutta siitä huolimatta uskon eron näiden kahden daamin välillä olevan melkoinen.

            Tykkää

            • Juuri tänään luin Twitteristä, kuinka Kate on kuulemma todella mukava ja rentokin, kun toimittajat tapaavat epävirallisesti, mutta valitettavasti tuo ei ulospäin julkisuudessa paljon näy. Varmasti on kyse ujoudestakin, mutta toisaalta seitsemän vuoden aikana olisi ehkä kannattanut asteittain totutella, eikä vaan yksinkertaisesti pidättäytyä. Valitettavan hyvin tuo näkyy esim. tässä tämänpäiväisessä videossa (lopussa myös Camillaa!), jossa Kate antaa kommentin kihlauksesta. Toimittajien mukaan tämä oli siis ennalta sovittu ja selvästi lausunto harjoiteltu, vastassa tutut toimittajat ja silti näin jäykkää iloisesta asiasta. Kovasti toivoisin, että Kate paneutuisi tähän.

              Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.