Prinssi Harry ja Meghan Markle kihloissa!

Loistavia uutisia Lontoossa, prinssi Harry ja Meghan Markle ovat kihlautuneet! Tätä on odotettu ja spekuloita ja nyt se tosiaan on totta. Suuret, suuret onnittelut parille!

Virallisen ilmoituksen teki luonnollisesti Clarence House Walesin prinssi Charlesin puolesta kello kahdeltatoista Suomen aikaa. Tiedotteen mukaan häitä vietetään keväällä 2018 ja siihen asti prinssi morsiamineen asuu prinssin asunnossa Nottingham Cottagessa Kensingtonin palatsin alueella. Prinssi Harry on informoinut asiasta kuningatar Elisabetia, jonka luvan hän tarvitsee avioitumiselleen, sekä muuta lähipiiriään. Lisäksi prinssi on pyytänyt kihlaukselle Meghanin vanhempien siunauksen. Pari on kihlautunut aiemmin tässä kuussa Lontoossa.

Prinssi Harry ja Meghan Markle kihloissa, naimisiin

Meghanin vanhemmat Thomas Markle ja Doria Ragland ovat ilmaisseet ilonsa kihlauksesta ja toivottavat tyttärelleen ja tämän sulhaselle elämänmittaista onnea. Lisäksi Meghanin vanhemmat toteavat, että heidän tyttärensä on aina ollut hyvä ja rakastava ihminen ja hänen liittonsa samoja ominaisuuksia omaavan prinssi Harryn kanssa on vanhemmille suuri ilo.

Prinssi Harry ja Meghan Markle kihloissa, naimisiin

Kuningatar Elisabet ja prinssi Philip ovat hovin mukaan ilahtuneita uutisista ja onnittelevat paria. Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen terveiset puolestaan olivat hieman monisanaisemmat ja he mainitsevat, kuinka mukavaa on ollut nähdä, miten onnellisia Harry ja Meghan ovat yhdessä.

’We are very excited for Harry and Meghan. It has been wonderful getting to know Meghan and to see how happy she and Harry are together.’

Ja tässä vielä prinssi Charlesin kommentit omasta ja vaimonsa puolesta tänään:

”We’re thrilled. We’re both thrilled. We hope they’ll be very happy indeed.”

Spencerin jaarli, prinsessa Dianan veli ja prinssi Harryn eno twiittasi:

”The best of news. Nothing better than seeing a thoroughly lovely man truly happy.”

Prinssi Harry ja Meghan esiintyvät tänään valokuvaajille Kensingtonin palatsissa, ilmeisesti kello neljä Suomen aikaa. Lisäksi illalla on luvassa kihlajaishaastattelu.

Kihlauutista odotettiin intensiivisesti loppuviikosta ja sunnuntain lehdissä väitettiin, että ilmoitus olisi tosiaan ollut tulossa, mutta intensiivinen mediahuomio pelästytti palatsin. Tämän tiedon paikkansapitävyyttä on vaikeaa tietää, mutta mitä ilmeisimmin jollakin oli asiasta ennakkotietoa ja vuoto johti huhumyllyyn. Olen itseasiassa hiukan hämmästynyt, että kaikki kävi lopulta näin nopeasti, sillä Meghan lopetti Suitsin kuvaukset vasta tässä kuussa, mutta tottakai tämä on odotettu ja iloinen uutinen. Tällä tavalla on mielellään väärässä ja yllättynyt!

Postaus päivittyy uuden tiedon myötä ja myöhemmin voitaisiin vielä hiukan koota yhteen, mitä on odotettavissa tulevina kuukausina. Ja vielä ehtii pari tuntia arvailla sormusta! Antakaas tulla toiveita/ajatuksia kommentteihin. 

54 kommenttia artikkelissa “Prinssi Harry ja Meghan Markle kihloissa!

  1. Mä oon pitänyt kaikkea näitä spekulaatioita ihan höpöhöpönä, siksi ihan yllätyin tästä 😀

    Ja mikä parasta, pikaiset häät tulevana keväänä!

    Tykkää

    • Tämä on ollut mielenkiintoista, kun toisaalta kaikki merkit ovat osoitteneet kohti kihlausta, mutta jotenkin niin nopeasti ja tehokkaasti, että kokoajan on kalvanut kuitenkin vähän epäilys. Mutta niin vaan se kihlaus sieltä tuli ja ihan ”aikataulussa”! 😀

      Tykkää

  2. Jeee! Kivaa, että tämä varmistettiin niin ei tuo hullunmylly jatku liian pitkään! Vaikka ois hauska olla häiden aikaan Lontoossa niin toivottavasti ei satu juuri kesäkuulle, kun itse olen suunnitellut sinne menevän. En halua maksaa liikaa lennoista ja majoituksesta 🙂 Täytyy varmaan ostaa liput ennen kuin hääpäivä varmistuu. Kuinkahan pian Williamin ja Katen kohdalla hääpäivä varmistui?

    Tykkää

  3. Huhut pitivät kuin pitivätkin paikkansa, ihana uutinen ja onnea! 😍 Niin huikea kuninkaallisvuosi 2018 tulossa, kaksi vauvaa ja häät. Mielenkiinnolla odotan millainen herttuatar Meghanista saadaan!

    Tykkää

  4. OHO! En odottanut tätä kyllä ennen kevättä. Aivan mahtavaa! Toivon todella kaikkea hyvää tälle parille ja erityisesti toivon Meghanin tuovan hoviin hieman vapaamman otteen median ja ylesön suhteen. Jee!

    Tykkää

    • Ja toivon myös, että Meghan pitää jatkossakin oman tyylinsä, eikä taivu kuninkaallisen klassiseen pukeutumiseen (kuten Catherine).
      On mielenkiintoista myös nähdä millaiseksi hänen työnkuvansa tulee muotoutumaan, sillä uskoisin hänen ainakin olevan itse aktiivinen hyväntekeväisyyden suhteen.

      Tykkää

      • Toivon todella, että Meghan ei ryhdy ”näyttelemään” prinsessaa, kuten jotku kuninkaalliseen perheeseen avioituvat tekevät. Ei pidä esittää sitä, mitä kuvittelee kuninkaallisen olevan, vaan ottaa se rooli omakseen. Toki Britannian hovissa varmaan haastavaa, mutta tehtävissä silti. Ja koskee muuten myös pukeutumista. Eikä siellä mikään sääntö kiellä housuja tai nykyaikaisia vaatteita, vaikka Katen kohdalla niin aina väitetäänkin. Ei tarvitse katsoa kuin Sophieta, niin näkee, että vapauksia voi kyllä ottaa, jos haluaa.

        Tykkää

    • Ihmettelen kyllä, jos Meghan heittäytyy median suhteen yhtä hankalaksi, kun on elänyt sen kanssa niin pitkään. Mutta ei sitä tietysti tiedä, minkälainen vaikutus Harryllä (ja Williamilla on)… Toivotaan, että vaikutteet menevät toiseen suuntaan ja tapahtuu hiukan valaistumista julkisuuden (ja yleisön!!!) hyvistäkin puolista.

      Tykkää

  5. No huh! Itse ajattelin, että kun viime viikon huhumylläkkä jäi perättömäksi, niin kihlausta saataisiin vielä odottaa jonkin aikaa, ehkä kuukausi tai pari. Mutta ihana yllätys! Tämä pari on kyllä pitänyt mediaa ja yleisöä jännityksessä ja varpaillaan 🙂

    Tykkää

  6. Tuli kyllä toisaalta yllätyksenä että tulikin näin nopeasti! 😀 Jotenkin ajattelin, että ihan vaikka kiusallaan jättävät kihltautumisen ensi vuoden puolelle, kun näitä on niin kovasti odotettu ja huhuiltu 😀

    Tykkää

    • Se on hauskaa, kun yhtäaikaa uskoo ja toisaalta ei usko yhtään. Mulla oli näiden huhujen suhteen just niin. Toisaalta uskoin, että voi olla tulossa ja toisaalta samalla ajattelin, että pah, taatusti menee kuukausia, ellei vuosia. 😀

      Tykkää

  7. Ihania uutisia ja ihan ilahtuneita kommentteja! Ihan kaikille en nyt ehdi vastata, kun vähän on tässä kiirettä uutisten kanssa, mutta luen toki jokaikisen. 😉

    Mutta hei, nopeasti ehtii vielä ennen kuvausta: Millaista sormusta odotatte?!

    Tykkää

  8. Veikkaan samantyyppistä kihlasormusta kuin Madeleinella on. Eli valkokultainen sormus yhdellä isohkolla timantilla, melko yksinkertaista ja linjakasta mutta ei mitenkään vaatimatonta. 🙂

    Tykkää

  9. Samoilla linjoilla ollaan, eli uskon / toivon yksinkertaista ja klassista sormusta: valkokultaa, joko hervottoman iso timantti ja monta pienempää timanttia tai sitten yhdistelmä molemmista. Ei mitään värillisiä kiviä. Tuleekohan kihlajaishaastattelu jostain livenä mistä voisi täältä Suomestakin seurata? Toivon kovasti, että kertovat miten tapasivat ja että kuultaisiin Meghanilta millä mielin on oman työnsä jättämässä ja astumassa uuteen rooliin.

    Tykkää

  10. Tämän päivän opiskelut tyssäsi kyllä tyystin näihin uutisiin. Tulee selailtua pelkästään twitteriä ja Daily Mailia. 🙂
    Mutta itseäni nämä uutiset ilahduttivat kyllä! Jotenkin oli loppuviikosta jo sillainen kutina, että kohta tapahtuu. En kyllä millään malta odottaa ensi kevään häitä.

    Sormusveikkaukseni kohdalla komppaan ylläkommentoineita ja päädyn johonkin Madeleinin sormuksen tyyppiseen ratkaisuun, yksinkertainen isolla timantilla. Ei millään malta odottaa klo 16.00! 😀

    Tykkää

  11. Ihana uutinen!
    Veikkaan, että sormus on jostain Dianan perintökoruista muokattu.
    Häiden ajankohta onkin mielenkiintoinen – lienee ennen Williamin ja Catherinen vauvan syntymää.

    Tykkää

    • Itse ainakin jos olisin raskaana, toivoisin mieluummin häitä ennen, kuin jälkeen synnytyksen. Mutta toki tässä nyt varmaan on muitakin huomioon otettavia seikkoja, kuin Katen kuvauksellisuus (mikä siis tuntuu monelle olevan se ainut seikka, jota pitäisi miettiä…)

      Tykkää

  12. Ja pakko mainita että olen iloinen ettei Meghanin nimi vaihtunut 😊 odotan kanssa jotain aika simppeliä ja tyylikästä sormusta! Ajatus että olisi tehty Dianan korusta on kyllä ihana.

    Tykkää

  13. Jes! Onnea heille, ihana uutinen!

    Aloin kaivelemaan vanhoja postauksia kun muistelin kirjoittaneeni ”tiedon” odottamistani kihloista ja häistä. Ja sieltä haastattelupostauksestahan se löytyi! Veikkasin kihloja lokakuulle ja häitä toukokuulle eli vähän meni pieleen. 😀 Nyt samaan syssyyn ennustan Katen odottavan tyttöä.

    Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.