Kuninkaallinen joulukalenteri – 20. luukku

Kuninkaallinen joulukalenteri, Hovikirjeenvaihtaja

Jos kuningatar Maximan kruunajaisasu oli selvä valinta kalenterin upeiden asujen joukkoon, sitä oli myös tämä kruununprinsessa Victorian upea kokonaisuus prinsessa Madeleinen häissä. Fadi el Khoyrun puku oli aivan upea, kruununprinsessa itse hehkui ja kaiken kruunasivat prinsessa Lilianin ja perintökorut, laakerilehtitiara ja timanttikaulakoru.

Jouluaatolle ehtii muuten vielä ehdottomaan omia suosikkejaan! Kokoan aaton luukkuun siis teidän lukijoiden suosikkeja ja olen niitä kirjannut ylös pitkin joulukuuta. Mutta jos vielä mielessä pyörii joku upea ilta-asu tiaralla tai ilman, kertokaa nopeasti!

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

28 kommenttia artikkelissa “Kuninkaallinen joulukalenteri – 20. luukku

  1. Tämä on upea asukokonaisuus. Toinen, hiukan samantyyppinen, asu Victorialla oli omia häitään edeltävällä illallisella. Se on jäänyt mieleen, Victoria oli muutenkin silloin tosi säteilevä. Myös Madeleine viimeisillään raskaana veljensä häissä on piirtynyt verkkokalvoille. Mutta esiteltiinkös se jo? Jos ei, niin nämä kaksi toivon aaton luukusta tulevan.

    Oletko muuten jo käynyt Tukholmassa hääpukunäyttelyssä? Itse olen aikeissa päästä keväällä katsomaan puvut!

    Ihanaa joulua, ja kiitos laadukkaasta blogistasi!

    Tykkää

  2. Kruununprinsessa Mary on aina suosikkini. on hän pukeutunut arkeen tai juhlaan. Löysin kuvahaulla violetin rusettipuvun. Juttu oli Anna-lehdessä, mutta ei sen kummemmin, että missä tilaisuudessa ollut hänellä. Siitä olisi kiva tietää enemmän.

    Tykkää

    • Noo tarkoittaa varmaan sitä Alexander McQueenin iltapukua (joka on kyllä upea!), se on ollut Marylla useamminkin, ainakin 2011 tai jotain sinnepäin tanskassa linnassa jollain päivällisillä ym .

      Itse nostaisin vielä esiin prinsessa Marien ensimmäisen uuden vuoden vastaanoton vuodelta 2009 ja raskausmallisen tumman iltapuvun.

      Kuningatar Margareeta vihreän iltapuvun mm hänen 70v juhlista ja Victorian häistä, jollain toisella puku voisi olla liikaa mutta Margareetalle juuri sopiva!

      En varmaan ole ainoa jonka mielestä prinsessa Märtha Louise ei onnistu turhan usein iltaeleganssissa mutta Victorian häis nähty pinkku luomus oli lähes napakymppi!

      Tykkää

    • Camillan hääpuku oli kyllä aivan täydellinen kymppi! Kaunis, kantajalleen sopiva ja kuten sanoit, myös tilanteeseen sopiva. Olen kuitenkin nyt sen verran nipo, että lasken sen hääpukuihin ja olisi vähän epäreilua antaa sen kilpailla iltapukujen kanssa. Mutta jos tulevaisuudessa käsittelemme hääpukuja, siellä se pääsee kyllä kunniapaikalle! 🙂

      Tykkää

  3. Oi tää on yksi mun suosikeista. Mulle on jäänyt näistä Madden häistä mieleen kuva jossa Victoria ja Daniel pussailevat laivalla, vähän niinkuin nurkan takana 😊

    Mä jo toivoinkin sitä Victorian vaaleanpunaista mekkoa mutta saako aatto kokoelmaan toivoa vielä toista mekkoa myös? Kuningatar Silvian valkoinen Nina Riccin mekko joka on ollut jonkun vuoden Nobeleissa mukana ja Madde lainasi mekkoa omien häittensä jatkoille. 😊

    Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.