Kuninkaallinen joulukalenteri – 20. luukku

Hovikirjeenvaihtaja Kuninkaallinen joulukalenteri, kuninkaalliset, joulu

Kaksien kuninkaallisten häiden vuosi huipentuu joulukalenteriin täynnä kuninkaallisia häitä! Monissa kuninkaallisissa häissä itse hääjuhla vihkimisen jälkeen on täysin yksityinen tilaisuus, vaikka etenkin pohjoismaissa on myös yleisö päässyt nauttimaan tunnelmasta jonkin aikaa ennen kameroiden sammumista. Häävalssit ja muut ensimmäiset tanssit ovat siten jääneet suurimmaksi osaksi salaisuudeksi, eikä tässä kategoriassa ole kovin montaa ehdokasta. Ketkä näistä avoimista pareista tanssivat kauneimman häätanssin?

1. Monacon ruhtinas Albert ja ruhtinatar Charlene

2. Norjan kruununprinssi Haakon ja kruununprinsessa Mette-Marit

3. Tanskan kruununprinssi Frederik ja kruununprinsessa Mary

4. Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel

5. Ruotsin prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia

10 kommenttia artikkelissa “Kuninkaallinen joulukalenteri – 20. luukku

 1. Viktorian ja Danielin valssi oli täydellinen! Musiikkinakin ihana wienervalssi. Muilla oli jotain ihmeen hissimusiikkia. Myös koreografiaa oli ajateltu. Selvästi näki, miten tavallinen ruotsipoika oli onnesta ymmyrkäisenä naituaan ihan oikean kruununprinsessan.

  Tykkää

 2. Mun ääni meni heittämällä Norjaan. Siinä oli sellainen tanssi, jossa pari tanssi toisilleen, yhdessä, kaksin koko maailmassa. Muissa valsseissa tanssittiin yleisölle tai maailmalle.

  Liked by 1 henkilö

 3. Ääni meni Frederickille ja Marylle. Tykkään miten häävieraat olivat mukana taputtamalla ja ympäröivät hääparin. Olen ymmärtänyt että tuo on ihan yleinen hääperinne Tanskassa.

  Tykkää

 4. Nyt olis voinut äänestää montaa! Ääni meni kuitenkin Norjaan, samaa mieltä Sanna Kaarinan kanssa, että tanssivat toisilleen. Jotenkin intiimi tunnelma! Tykkäsin kyllä myös Tanskan yleisön tavasta osallistua ja Ruotsin molemmat parit oli kyllä koreografioineen hienoja ja rakastuneita. Monacolaisilla oli vähän jähmeää…

  Liked by 1 henkilö

 5. Äänestetty on! Kaunista menoa kaikilla, mutta äänestin sitten kuitenkin Carl Philipin & Sofian mukaansatempaavaa tanssia lauluineen… vaikka jouduin kyllä kovasti pähkäilemään, että Tanskako vaiko Ruotsi.

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.