Prinsessa Adriennen ristiäiskuvat

Ruotsin hovi on juuri julkaissut viralliset kastepotretit prinsessa Adriennen perjantaisista ristiäisistä. Kuvat on ottanut Erika Gerdemark, kuten helposti toki huomaammekin, sillä tyyli on jälleen hyvin valoisa. Tällä kertaa kuvia on vain kolme, sillä vanhempien sisaruksia ei yhteiskuvaan ole nyt koottu tai ainakaan sitä ei julkaistu. Sen sijaan saimme kuvat prinsessa Adriennesta yhdessä vanhempiensa prinsessa Madeleinen ja Christopher O’Neillin kanssa, isovanhempiensa kuningas Kaarle Kustaan ja kuningatar Silvian, sekä Eva O’Neillin seurassa ja vielä kolmantena ryhmäkuvan, jossa ovat mukana kaikki kuusi kummia.

Prinsessa Adriennen ristiäiset, kastejuhla, kuvat, kuninkaalliset, Hovikirjeenvaihtaja, prinsessa Madeleine, Chris O'Neill, Ruotsin kuningasperhe

© Erika Gerdemark – Kungahuset.se

Prinsessa Adriennen ristiäiset, kastejuhla, kuvat, kuninkaalliset, Hovikirjeenvaihtaja, prinsessa Madeleine, Chris O'Neill, Ruotsin kuningasperhe

© Erika Gerdemark – Kungahuset.se

Kummit vasemmalta oikealle ovat: Coralie Charriol Paul, Nader Panahpour, Natalie Werner, Anouska d’Abo, Gustav Thott ja Charlotte Kreuger Cederlund.

Prinsessa Adriennen ristiäiset, kastejuhla, kuvat, kuninkaalliset, Hovikirjeenvaihtaja, prinsessa Madeleine, Chris O'Neill, Ruotsin kuningasperhe

© Erika Gerdemark – Kungahuset.se

Lisätään kuvien perään vielä yksittäiskuva prinsessa Madeleinesta, koska se on selvästi napattu samaan aikaan, kuin ryhmäkuvatkin. Tällä tosi kauniilla kuvalla juhlistettiin hovista eilen prinsessan 36-vuotispäivää.

Ruotsin prinsessa Madeleine syntymäpäivä, kuninkaalliset, Hovikirjeenvaihtaja

© Erika Gerdemark – Kungahuset.se

Mainokset

23 kommenttia artikkelissa “Prinsessa Adriennen ristiäiskuvat

 1. Kauniita kuvia. Jäin kaipaamaan perhepotrettia, jossa olisi ollut myös Leonore ja Nicolas. Apua tämä ruotsalaisten värikoodaus! Kaikki sointuu niin somasti yhteen. Isovanhempien kuvassa Adriennen olisi voinut kääntää siten, että hänen kasvonsa näkyisivät.

  Tykkää

  • Samaa perhekuvaa minäkin kaipasin, mutta olisikohan muodostunut mahdottomaksi saada napattua kunnollinen. Samoin vanhempien sisarukset olisi kiva ollut saada kuvaan, vaikka toki ihan sama kokoonpano on jo Leonoren kuvissa. Saa nähdä, julkaiseeko Madde jotain uutta Facebookissa tai Instassa, kuten on joskus tehnyt. Tosin Instaan ilmestyi jo tuo kummikuva, jossa muuten oli kuvatekstinä jotenkin sympaattisesti ”Team Adrienne! 💗”

   Tykkää

 2. Pääsankari näyttää oikein uteliaalta.
  Nätisti on kesäisen pinkkiä kaikilla tytöillä yhteiskuvassa! 😀 Harmi kun ei kaikillla miehillä ollut vaaleanpunaista kravattia vai onko se joku muu solmuke. Vähän pistää silmään nuo vanhempien rouvien kasvojen kohotukset ja jos vertaa Madden yksinkuvaa muihin niin on sitä muokattu jonkun verran mutta onhan hää kaunis prinsessa kuitenkin.

  Tykkää

  • Hyvin kaukana ollaan kuitenkin Ruotsin hovin aiempien vuosien kuvankäsittelyistä, aika maltillista siistimistä onneksi nykyään harrastetaan. Mutta malttia ei ole kyllä ollut vanhempien rouvien plastiikkakirurgiassa, siitä olen täysin samaa mieltä. Täytyy toivoa, etteivät Madde ja Victoria lähde seuraamaan äitinsä esimerkkiä tässä asiassa.

   Tykkää

 3. On kyllä kauniit kuvat ja jälleen kerran värikoodattu erinomaisesti asut taustan kanssa 😀 Minäkin vähän jäin kaipaamaan sisarusten yhteiskuvaa. Madeleinen synttärikuva on kyllä ihana, suorastaan hehkuva nainen!

  Tykkää

  • Vähän etukäteen kauhistelin tuon kummikuvan vaaleanpunaisen määrää, mutta yllättävän hyvin sopii yhteen kuitenkin. Riittävästi vihreää taustalla ja nämä Gerdemarkin kuvat on niin puhkivalottuneita, että osa vaaleanpunaisista näyttää lähinnä nudelta. Kauniit kuvat kaikenkaikkiaan, mutta kyllä pikkuisen alkaa tuntua, että vähempikin koodaaminen riittäisi.

   Olenko muuten ainoa, jota häiritsee hiukan kuvakulma? Tuntuu, että kamera on ollut vähän turhan alhaalla niin, että jotenkin Madde ja Chris istuu tosi matalannäköisillä tuoleilla ja toisaalta Madden kauniit sääret näyttää suhteettoman isoilta kasvoihin verrattuna.

   Tykkää

 4. Jännä ratkaisu kuvata vasten ikkunaa! Ei meikäläisen taidoilla onnistuisi kyllä (no siihen on varmaan syynsä, miksi toiset on ammattilaisia ja toiset ei…). Vähän uhkaa kuninkaan pään ääriviivat kadota, mutta muutenhan tuo toimii ihan hyvin.

  Tämä hempeä vaaleanpunainen toimii musta kummikuvassa yllättävänkin hyvin! Vanhempien kuvassa tulee väkisin mieleen ajatus, että Eva O’Neillia säilytetään juuri tuossa salongissa kaikki juhlien väliajat, niin hyvin hän sopii sisustukseen. Ja… ja… näenkö mä ihan väärin vai voiko melkein väittää, että kuningas melkein hymyilee?

  Madeleinen 36-kuva on mielestäni ehkä kaunein hänestä koskaan julkaistu kuva.

  Tykkää

 5. Aikamoista värien harmoniaa! Tuossa kuvassa, jossa ovat vain Adrienne vanhempineen, Chris suorastaan pistää silmään, kun on niin tummissa verrattuna vaimoonsa, vauvaansa ja taustaan… Ikkunasta tuleva valo menee kyllä liiallisuuksiin, valo imaisee suihinsa lähimpänä ikkunaa seisovat.

  Tuo huone on kyllä aivan upeasti sisustettu. En panisi vastaan, jos omassakin talossa olisi moinen…

  Tykkää

 6. En olisi ikinä uskonut, että sanon näin, mutta näissä kuvissa on valoa jo liikaa makuuni. Alkaa silmiä särkeä kun pitkään katsoo ja jotenkin valo vie huomion kaikelta muulta. Hämmentävää.

  Tykkää

 7. Minua ei tuo värikoodaus kiusaa ollenkaan. Päinvastoin , olisihan aika järkyttävää, jos kuvassa yhdellä olisi violetti ja toisella kirkkaanvihreä puku. Kuvat ovat kauniita katsella ja kestävät aikaa, mutta pari asiaa häiritsee. Johtuu ehkä liian matalasta kuvakulmasta mutta huomio osuu tuonne Chrisin haaroväliin. Ja toinen mitä ihmettelen on se miten Madeleine on ensimmäisessä ja kolmannessa kuvassa täysin samanlaisessa asennossa, samoin vauva. Mahtaa olla käsitelty kuvaa?

  Tykkää

  • Mä olen myös värikoodauksen kannalla, mutta näissä mun makuun menee jo hiukan yli. On jotenkin niin harmoonista, että näyttää jo oudolta. Mutta noin ylipäätään olen iloinen, että juuri niistä sekavärisistä kuvista on päästy, joita aiemmin nähtiin. Koskahan tämä tapa alkaa levitä tavallisten ihmisten keskuuteen? Perhekunnittain varmaan jo harrastetaan, mutta esim. kummitasolle.

   Tuo matala kuvakulma häiritsi muakin, jossain siitä kommentoin, mutta kyllä Madeleine on hiukan eri asennossa kaikissa kuvissa. Kummikuvassa oikea jalka on vähän edempänä ja Madde istuu suoremmassa, kuin ekassa kuvassa. Mutta aika nopeaan tahtiin nämä kuvat varmaan on otettu, että Adriennekin on jaksanut olla kuvattavana.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.