Prinssi Harryn ja Meghan Marklen kauniit kihlajaiskuvat (Lisätty kolmas kuva)

Prinssi Harry ja Meghan Markle hemmottelevat meitä tänään erityisellä joululahjalla, sillä Kensingtonin palatsi on juuri julkistanut parin upeat kihlajaiskuvat. Otokset on napattu Windsorin linnan mailla sijaitsevassa Frogmore Housessa aiemmin tällä viikolla. Kuvat on ottanut Alexi Lubomirski.

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen hääpäiväksi on jo aiemmin virallisesti ilmoitettu lauantai toukokuun 19. päivä. Häitä vietetään Windsorin linnassa ja pari vihitään linnaan kuuluvassa Pyhän Yrjön kappelissa.

Päivitys: Kiitoksena onnentoivotuksista ja ystävällisistä viesteistä, joita prinssi ja Meghan ovat saaneet vastaanottaa kihlautumisensa jälkeen julkaisivat he vielä kolmannen kihlajaiskuvan.

26 kommenttia artikkelissa “Prinssi Harryn ja Meghan Marklen kauniit kihlajaiskuvat (Lisätty kolmas kuva)

    • Kyllä! Alkaa vaikuttaa siltä, että Meghanin tietotaito ja ymmärrys julkisuudesta tulee tekemään oikein hyvää hovissa. Toivottavasti sama linja jatkuu. 🙂
      Kuvat ovat aivan ihanat, ja julkaistu kolmas ekstrakuvakin on ihana!

      Tykkää

  1. Tästä parista tulee niin suosittu. Ihana tapa kiittää onnentoivotuksista ja mahtavaa ettei kolmas kuvakaan ollut pönötystä.
    Kuinkahan paljon Ellu on nikotellut näille kuville? 😉

    Tykkää

    • Aina sanotaan, että Harry saa, mitä tahansa haluaa, kun kuningattaresta on kyse. 😀 Mutta ovathan nämä erilaisia, ei sitä voi kieltää. Mustavalkoinen ja kävelykuva ovat sillä tavalla henkilökohtaisia, että siinä tuntuu näkyvän Meghanin helpompi suhde julkisuuteen. Jotenkin en usko, että Harry olisi välttämättä julkaissut itse kuvia, jotka jotenkin kertovat näin paljon heistä ihmisinä. Tosin Harry myös tuntuu muuttaneen suhtautumistaan tämän suhteen myötä. Ehkä Meghan on opettanut jotain ja toisaalta harva haluaa onneaan piilotella, eikä varsinkaan tällaista morsianta.

      Tykkää

  2. Kiitoksia mahtavasta blogista, olen lukenut jo pitkän aikaa, postaustesi laatu on ihan huikea!
    Mitä tulee itse kuviin, en pidä niitä onnistuneena muuten, kuin juuri raikkauden ja käsittelemättömyyden suhteen. Omasta mielestäni kuvat ovat kuitenkin niin Hollywood-tyylisiä, kuin sopi odottaakin. Ei voi mitään, mutta Meghanin mekko näyttää iltapuvulta, mikä ei mielestäni sovi tapahtuman laatuun, kuvausympäristöön tai parin asemaan lainkaan. Jos tankkimenetelmällä on huono, ei ruokaan valinta onnistunut ole. Vaikka rakkautta viestivät kuvat ovatkin kaunis ajatus, ovat kuninkaalliset aina jonkin sortin valtiomiehiä, ja siihen asemaan kuuluu tietty arvokkuus ellei jopa paljon parjattu pönötyskin. Brittihovin arvokkuus kiteytyy juuri Ellun nieleskelyyn ja protokollan jäykkyyden, ja vaikka Meghan onkin raikas tuulahdus ja tulevaisuuden lupaus, olisi mielestäni aika tehdä selväksi, millaista arvokkuutta ja ajatusmaailmaa tuleva asema vaatii. Nykyarvot ja monarkia eivät nimittäin koskaan pysty täysin kohtaamaan ja Hollywood ei mielestäni ole se suunta, mihin hovin pr kannattaa viedä. En tahtoisi olla negatiivinen ja rakkaus on toki aina ihana asia, mutta Meghan ja Harry vaan vaikuttavat yksinkertaisesti kiirehtineen, oli kyseessä tosirakkaus tai ei. Kihlajaishaastattelu oli minusta lähinnä vaivaannuttava, jopa nolo Harryn sanomiset huomioonottaen. Eikä tuo toisessa roikkuminen ja kokoaikainen koskettaminen ei vaan sovi tuohon asemaan, vaikka Hollywoodissa toimisikin. Esim. Sofia ei aiheuttanut läheskään samanlaista fiilistä, (alun pientä kulmienkohottamista lukuunottamatta) kuin Meghan, vaikka naiset verrattain samankaltaisista taustoista tulevatkin.

    Tykkää

    • Kiitos ja hienoa, että olet mukana! 🙂

      Mielenkiintoista kuulla aina eriäviäkin mielipiteitä! Itsehän pidin näistä kuvista todella ja erityisesti juuri tietyn rentouden takia, sekä siksi, että ovat erilaisia, kuin yleensä. Aika glamouria tyyliähän oli esim. prinsessa Annen kuvissa jo kymmeniä vuosia sitten, joten ihan Katen ja Williamin tasoinen ”tavallisuus” ei ole mitenkään pakollista. Mutta Harry toki hyötyy myös siitä, että odotukset ovat hiukan toista tasoa tulevan kuninkaan ja kruununperimyksen tulevan kuudennen kohdalla.

      Brittimonarkian ydin on tosiaan arvokkuus ja traditiot, mutta itse ehkä olen taipuvainen uskomaan, että tietty modernisoituminen olisi hyväksi jo. Ei tietenkään Elisabetin aikana väkisin, mutta Charles tuonee sitä mukanaan ja William viimeistään lisää. Mielenkiintoista kuitenkin nähdä, mikä Harryn ja Williamin visio on, sillä ihan aina en kyllä ole ollut tästä ”uudesta otteesta” samaa mieltä. Monarkiat ovat aika pahassa välikädessä nykypäivänä, kun historiaan ei voi jämähtää, mutta modernisoituminenkin tuhoaa. Sieltä on hankala löytää se toimiva reitti.

      Asuvalinnasta täytyy sanoa, että en myöskään ollut vakuuttunut. Periaatteessa ihan kaunis asu, mutta kun hinnasta alettiin keskustella, oli se kyllä minulle aika negatiivinen seikka. Mietin tässä, josko joskus joulun jälkeen hiukan palaisin aiheeseen, koska näistä vaatteiden hinnoista on puhuttu ennenkin ja tämä tapaus on herättänyt runsaasti keskustelua.

      Tykkää

  3. Minäkin pidän näistä kuvista. Sopivat oikein ihanasti parin tyyliin!

    Eilen nikottelin kun instassa näin Williamin ja Katen lähteneen joululounaalle lastensa ja lastenvahdin kanssa. Ihan iski ahdistus heidän elämästään, kun lastenvahtia tarvitaan isoäidin juhlaillallisellekin. Jotenkin nyt vasta lävähti päin näköä se elämä, mitä parin lapset joutuvatkaan viettämään. Kammottavaa, ei kyllä käy kateeksi. Piti johonkin avautua asiasta kun se on kaihertanut niin. Onneksi on tämä blogi!

    Tykkää

    • Katselin, että nanny näytti olevan ainakin parissa muussakin autossa mukana. Olisi mielenkiintoista tietää, millaisia nämä perhelounaat oikeasti ovat. Kuningatar on kuitenkin itse elänyt ikänsä maailmassa, jossa kaikilla on lastenhoitaja, joten en oikein usko, että näissäkään lapset juoksentelevat ympäriinsä. Ja taatusti Elisabet ei ole sellainen isomummu, joka pitää Charlottea silmällä, kun Kate syö, vaikka rakkautta ei varmasti puutukaan. Mutta onhan se elämä tosiaan kaikkinensa kovin erilaista. Paljon on hyvää, mutta paljon on sitten huonoakin ja tällaista, jota ainakaan itse ei oikein osaa pitää arvossa.

      Tykkää

  4. Minä kyllä taas ymmärrän lastenhoitajan tuossa tilanteessa. Lapset harvoin viihtyvät yhtä pitkään pöydässä, Ei ole kokemusta palatseista, mutta en varmaan antaisi lasten juosta pitkin palatsia.

    Tykkää

  5. Omasta mielestäni kuvat ovat myös erittäin kauniita, en odottanut lainkaan näin ”rentoja” kuvia. Todella onnellisen näköinen pari! Ensireaktioni Meghanin mekosta oli myös positiivinen; toivottavasti ei taannu takkimekko-naiseksi. Mekko mielestäni kuitenkin aika rohkea brittikuninkaallisille tällaisissa kihlajaiskuvissa. Täytyy kuitenkin hieman kauhistella mekon hurjaa hintaa… Toivottavasti Meghanin vaatebudjetti ei paisu aivan valtavasti, vaikka tämä mekko ilmeisesti on hankittu yksityisesti.

    Tykkää

    • Meghanin mekko oli tosiaan yllätys. Periaatteessa tykkäsin, että puku oli niin poikkeuksellinen, se toi kuviin mielenkiintoista särmää. Mutta tuo hinta oli kyllä täysin käsittämätön, enkä ihmettele ollenkaan, että se on herättänyt keskustelua. Kirjoitinkin tuossa aiempaan kommenttiin, että saatan palata asiaan vielä joulun jälkeen, sillä sen verran pöyristynyt olen.

      Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.