’Ja, må hon leva uti hundrade år’ – Kruununprinsessa Victorian 40-vuotispäivää juhlittiin Tukholmassa ja Öölannissa

Ruotsin kruununprinsessa Victoria täytti eilen perjantaina 40 vuotta ja koska vuorossa oli pyöreitä vuosia, oli myös perinteisiä juhlallisuuksia hiukan kasvatettu tyypillisillöä kuninkaallisilla ohjelmanumeroilla. Ulkomaisia kuninkaallisia vieraita ei tällä kertaa oltu kutsuttu, mutta Ruotsin kuningasperhe oli paikalla lähes kokonaisuudessaan ja myös runsaasti yleisöä oli kertynyt paikalle juhlimaan rakastettua kruununprinsessaan.
Embed from Getty Images

Juhlallisuudet alkoivat perjantaina aamupäivällä Tukholmassa, jossa kuninkaanlinnan kirkossa järjestettiin Te Deum -kiitosjumalanpalvelus. Tilaisuuteen oli kutsuttu kuningasperheen sukulaisten lisäksi hallituksen, parlamentin, maakuntien ja hovin henkilökuntaa, sekä muita ns. virallisen Ruotsin edustajia. Vieraita kirkossa oli yhteensä kahdesta kolmeensataan. Kirkkoa oli koristeltu hyvin maltillisesti, mutta alttarille kukka-asetelmat oli valittu luultavasti samaan henkeen, kuin sisäänkäyntikin, jota koristivat valkoisen, violetin ja vaaleanpunaisen sävyiset kukat. Valitettavasti itse jumalanpalvelusta ei televisioitu, mutta sen ohjelmaan ja laulettuihin virsiin voi tutustua täällä.

© Nyhetsmorgon via Youtube

Vieraat saapuivat tavalliseen tapaan käänteisessä arvojärjestyksessä, mutta aloitetaan silti päivänsankarista. Kruununprinsessa Victorian seurueeseen kuuluivat luonnollisesti puoliso prinssi Daniel ja lapset prinsessa Estelle ja prinssi Oscar. Kruununprinsessa oli pukeutunut hennon roosansävyiseen kesäiseen perhosmekkoon ja valkoisiin ja beigeihin asusteisiin. Mekon on suunnitellut Pär Engsheden, joka vastasi mm. kruununprinsessan hääpuvusta seitsemän vuotta sitten. Hattu oli korvattu koristeella nutturan tyvessä. Prinssi Daniel edusti tummansinisessä puvussa ja vanhempien roosan ja sinisen sävyt toistuivat prinsessa Estellen ja prinssi Oscarin asuissa. Tarkkasilmäisimmät huomasivat, että prinssi Oscarin asu oli sama, kuin prinssi Nicolaksella Oscarin ristiäisissä, joten joko siskokset säästivät kierrättämällä vaatteita serkusten kesken tai kyseessä on jokin perheen vanha aarre. Toinen pieni hauska yksityiskohta oli prinsessan Estellen hiuksia koristaneet perhoset, jotka olivat tainneet lennähtää suoraan äidin mekosta.

(Huomatkaa jälleen, että iso osa kuvista on gallerioita, joissa lisäkuvia pääsee näkemään nuolia klikkailemalla.)

Embed from Getty Images  Embed from Getty Images

© TV4Nyheterna via Youtube

Kuningas Kaarle Kustaa ja kuningatar Silvia saapuivat vanhimman tyttärensä syntymäpäiville iloisin mielin, mutta yleisö ei varsinaisesti tainnut huokailla ihastuksesta. Kuningatar Silvia on tyylikäs nainen, mutta viime vuosina tyyli on kyllä päässyt aika pahasti urautumaan ja tämäkin vihreä kokonaisuus tuntui valitettavasti suorastaan tylsähköltä.

Embed from Getty Images

Prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia olivat hovin vieraslistan ennakkotiedoista poiketen päättäneet ottaa myös prinssi Alexanderin mukaan kirkkoon ja aina yhtä iloinen prinssi olikin mukava yllätys yleisölle. Muutenkin nämä Ruotsin kuningasperheen juhlat lapsilaumoineen alkavat olla aika sympaattisia kokoontumisia. Prinsessa Sofia vastasi kuninkaallisen perheen näyttävimmästä asukokonaisuudesta ja väkisinkin se myös jakoi mielipiteitä. Vahvat värit ja kuosi, sekä erikoiset hihat ruotsalaisen Ida Lanton suunnittelemassa mekossa kuitenkin minusta toimivat, vaikka toki yhdistettynä isokokoiseen hattuun tekivät ne ehkä prinsessasta hiukan tätimäisen. Vauvavatsa alkaa myös näyttää näin lasketun ajan häämöttäessä parin kuukauden päässä jo aika isolta.

Embed from Getty Images  Embed from Getty Images

Prinsessa Madeleine ja Chris O’Neill päättivät kuninkaan syntymäpäivillä toissa keväänä jättää lapset pois kirkosta, mutta tällä kertaa myös prinsessa Leonore ja prinssi Nicolas olivat päässeet mukaan. Prinsessa Madeleine näytti upealta vaaleansinisessä Erdem-mekossa ja Philip Treacyn samansävyisessä hatussa, vaikka tämä kyseinen hattumalli ei suurimpiin suosikkeihini kuulukaan. Kauniisti kesätuulessä liehunut mekko imartele nätisti prinsessan vartaloa ja jälleen kerran meikkitaiteilija oli osunut napakymppiin ehostuksen kanssa. Prinsessa Leonoren mekko on Kreikan kruununprinsessa Marie-Chantalin lastenvaatemallistosta, kuten monet aiemmatkin prinsessan Leonoren ja prinsessa Estellen asut.

Embed from Getty Images  Embed from Getty Images

 © TV4Nyheterna via Youtube

Kruununprinsessan lähiperheen lisäksi paikalla olivat kaikki kuninkaan neljä sisarta, eli prinsessat Margaretha, Birgitta, Desirée ja Christina, sekä prinsessa Christinan puoliso Tord Magnusson. Prinssi Danielin puolelta taas vanhemmat Ewa ja Olle, sekä Anna-sisar perheineen edustivat iloisina ja tyylikkäinä, kuten olemme tottuneet heidät näkemään.
Embed from Getty Images

Screenshot SVT Play Grattis Kronprinsessan 14.7.2017

Jumalanpalveluksen jälkeen ohjelmassa oli kutsuvieraille järjestetty vastaanotto kuninkaanlinnan Logården-puutarhassa. Sitä ennen kuitenkin vieraat onnittelivat päivänsankaria ja tervehtivät muuta kuninkaallista perhettä. Lisäksi samalla napattiin perheestä yhteiskuva, josta kuitenkin valitettavasti puuttuvat prinsessa Madeleinen ja Chrisin lapset. Prinsessa itse on kertonut, että hänet piti usein tuoda kuviin huutavana ja potkivana, joten ilmeisesti omien lasten kohdalla ei samaa vaadita.

Embed from Getty Images

Tilaisuuden aikana pääministeri, parlamentin puhemies, maaherrat ja hovin edustajat luovuttivat kruununprinsessalle viralliset lahjansa. Kruununprinsessa sai hallitukselta ja valtiopäiviltä hopeasta ja punakullasta valmistetun maustesetin ja hovilta hopeisen muistikirjan, sekä herttuakunnaltaan Länsi-Göötanmaalta lasitaidetta. Omassa puheessaan kruununprinsessa kiitti lahjoista ja hämmästeli, kuinka upeasti ne oli valittu ja kaikkiin kuului sopiva pieni tarinakin. Ennenkaikkea hän kiitti kuitenkin ihmisiä, monia tuttuja kasvoja vierasjoukossa, jotka ovat vuosikausia tukeneet kruunuprinsessaa ja hänen perhettään.

Embed from Getty Images
© Expressen TV via Youtube

Onnittelupuheen piti luonnollisesti myös kuningas Kaarle Kustaa, joka samalla muuten paljasti, että torstai-iltana oli kulunut kruununprinsessaperheen kotona Hagan linnassa, jossa myös kuninkaan sisaret olivat olleet mukana illallisella kertomassa omia muistojaan talosta ja lapsuudesta siellä. Puheensa lopuksi kuningas johti vieraat onnittelulauluun ja nelinkertaiseen hurraahuutoon. Vastaanoton aikana ammuttiin myös kunnianlaukaukset perinteiseen tapaan Skeppsholmenilta kuninkaanlinnan edustalta. SVT:n lähetys Logårdenista on katsottavissa SVT:n Play-palvelussa puolen vuoden ajan.

Juhlallisuudet Tukholmassa päättyivät vaunuajeluun, jonka aikana kruununprinsessa Victoria, prinssi Daniel, prinsessa Estelle ja prinssi Oscar matkasivat Tukholman katuja auringonpaisteessa ja yleisön vilkutellessa iloisina. Aivan kuninkaallisten häiden yleisömääriin ei tällä kertaa päästy, mutta lähes koko matkan varrella kansaa oli useamman henkilön syvyydeltä. Matkan varrelle oli järjestetty myös muutamia musiikkiesityksiä ja luonnollisesti vaunuja saattoivat näyttävästi sotilasratsukot. Maalina toimivat hovin tallit, jossa kruununprinsessalla on toimisto ja jossa perhe luultavasti nautti lounasta, jota vieraille tarjoiltiin vaunuajelun aikana.

Embed from Getty Images
© Nyhetsmorgon via Youtube

Tukholmasta kuninkaalliset matkasivat hieman myöhemmin lentokoneella Kalmariin (video saapumisesta) ja sieltä Öölantiin valmistautumaan illan juhlallisuuksiin. Kruununprinsessan syntymäpäivästä, Victoriadagenista, on muodostunut vuosikymmenien aikana hyvin perinteinen ja tavanomaisuudessaan jotenkin kovin viehättävä juhla. Olikin mukavaa, että vaikka tällä kertaa olikin kyseessä näin tärkeä merkkipäivä, kokoontui kuninkaallinen perhe kuitenkin tavalliseen tapaan illaksi Borgholmin urheilukentälle kuuntelemaan musiikkiesityksiä. Ensimmäistä kertaa ikinä konsertti oli muuten myyty loppuun. Vaunukyydissä Sollidenin linnasta ajoivat kuningas Kaarle Kustaa ja kuningatar Silvia, sekä kruununprinsessa Victoria, prinssi Daniel ja prinsessa Estelle ja toisissa vaunuissa prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia, sekä prinsessa Madeleine ja Chris O’Neill. Perinteiseen tapaan kuningatar Silvia ja kruununprinsessa Victoria olivat pukeutuneet kansallispukuihin muiden edustaessa tavallisissa vaatteissa.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images  Embed from Getty Images

Konsertin esiintyjäkaartiin kuuluivat tänä vuonna mm. prinsessa Estellen suosikiksi paljastunut norjalaiskaksikko Marcus & Martinus ja Euroviisuistakin tuttu Malena Ernman. Koko konsertin voi käydä katsomassa SVT:n Play-palvelusta kuukauden ajan. Tämän vuoden Victoria-stipendin, joka perinteisesti luovutetaan vuoden aikana erityisesti ansioituneelle urheilijalle, annettiin tänä vuonna maastopyöräilijä Jenny Rissvedsille.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Sen verran myönnytyksiä oli kuitenkin jouduttu tekemään, että yleensä syntymäpäivän aamuna tapahtuva onnitteluiden vastaanotto Sollidenin linnan pihamaalla oli nyt siirretty lauantaille. Kuningas hauskuuttikin yleisöä puheessaan ihmettelemällä, miksi he kaikki olivat paikalla tänään, sillä olihan syntymäpäivä ollut jo eilen.

”Jag funderar på varför ni är här i dag. Ni skulle ju varit här i går. Det var ju i går som kronprinsessan fyllde år.”

Kruununprinsessaperhe ja kuningaspari esiintyivät kuitenkin aivan yhtä iloisina, kuin yleensäkin, vaikka pitkä juhlapäivä varmasti painoi jonkin verran. Yleisöä linnan puutarhaan oli kerääntynyt tietenkin jopa normaalia enemmän ja onnittelulaulu kajahtikin komeasti. Myös lahjoja kruununprinsessa pääsi jälleen vastaanottamaan runsain mitoin.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Valtakunnanmarsalkka Svante Lindqvist paljasti puheessaan, että kruununprinsessa Victoria oli kysynyt, mitä ihmeen juhlimista 40-vuotispäivässä oikein oli, kun suunnittelu oli pitänyt aloittaa. Urallaan menestynyt, laajalti pidetty ja hyväksytty prinsessa, jonka perheeseen kuuluu rakastava puoliso ja kaksi ihanaa lasta ei kai voi välttyä hänkään samalta hienoiselta vastentahtoisuudelta, joka meitä tavallisiakin kansalaisia usein koskettaa vanhenemisen merkkipaalun lähestyessä. Juhlassa kruununprinsessaa kuitenkin jo nauratti ja hän säteilikin kilpaa kesäauringon kanssa koko päivän, sekä totesi, että mielelläänhän sitä juhlii, jos se on näin hauskaa.

Syntymäpäivä on aina merkittävä juhla, mutta tällä kertaa mukana oli selvästi myös virallisempaa puolta, sillä kruununprinsessaa ylistettiin kilpaa ja arvokkailla suilla kruununperillisenä ja maan edustajana. Ylistys on ansaittua, mutta veikkaan, että vielä enemmän prinsessan sydäntä lämmittivät ne tavalliset ihmiset, jotka olivat saapuneet Tukholman kaduille ja Öölantiin onnittelemaan häntä. Kruununprinsessa Victoriaa nimitetään usein yhdeksi maailman suosituimmista kuninkaallisista ja henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että titteli on todellakin ansaittu. Paljon onnea kruununprinsessa Victoria ja oikein onnellisia, menestyksekkäitä ja hyviä tulevia vuosikymmeniä!

”Jag vill tacka svenska folket för all den värme och kärlek som ni givit mig genom åren. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket det betyder för mig.”


Kiitokset vaatteiden tunnistuksesta jälleen Twitterin P. Estelle Attire, HeavenLM, Sarah Williams, Laura, HRH Princess Sofia ja Royal Hats.

Mainokset

30 kommenttia artikkelissa “’Ja, må hon leva uti hundrade år’ – Kruununprinsessa Victorian 40-vuotispäivää juhlittiin Tukholmassa ja Öölannissa

 1. Ihanat juhlat oli Victorialla. Harmi, että itse en ehtinyt kovin seuraamaan suorana.

  Mitä asuihin tulee, niin eniten säväytti Sofian asu. Myös myöhemmin konsertissa. Victorialla oli myös kaunis asu, mutta siitä puuttui se jokin. Madeleinen kengät oli kauneimmat ja hattu oli tyylikäs, vaikka en ole ennen oikein ymmärtänyt tuon tyylisiä hattuja. Silvian asun väri oli mielestäni onnistunut, mutta muuten aika tylsä.

  Tykkää

  • Sofian puvussa kuosi toimi ihmeellisen hyvin, vaikka se oli noinkin kirjava. Ja hihat myös, vaikka en yleensä ole tuollaisten fani. Illan asuista joudun taipumaan ennen Madeleinen puolelle, mutta Sofiankin oli nätti. Kivan kesäisinä molemmat. Ja kuvissa näytti hauskalta, kun kengät olivat melkein samanlaiset. 🙂

   Tykkää

 2. Minä luulen että Madeleinen lapset puuttuvat tuosta yhteiskuvasta ihan vaan siksi, että ovat hetkeä aikaisemmin juosseet tilanteesta pois 😀 Melkoisen vilkas tuntuu olevan ainakin Leonore ja hillityn Estellen rinnalla vilkkaus vain korostuu.

  Aikaisemmissa kommenteissa mainittiin miten kuninkaallisten seuraaminen on hyödyllistä myös kielitaidon kannalta. Kyllä näin on, kiitos Leonoren tunnen nyt myös sanonnan ”spring i benen”, niin ahkerasti tuota sanontaa ruotsalaismediat hänen kohdallaan toistelee. Ymmärrän muuten tuon juoksentelun oikein hyvin, lapsista on varmasti vaikeaa malttaa olla aloillaan koko pitkän Jumalanpalveluksen ajan.

  Hyväntuuliset synttärit, joita oli mukava seurata. Enää kymmenen vuotta Victorian viisikymppisiin….

  Tykkää

  • Totta, lapset olivat kyllä paikalla, mutta eivät ilmeisesti oikein pysyneet paikallaan kuvien aikana. Taisin sen muotoilla vähän huonosti, sillä tarkoitin vain, että heitä ei väkisin haettu takaisin, vaan annettiin sitten mennä, kun ei kerran huvittanut. Hiukan Leonoren villikkous aina yllättää, kun kuninkaallisten lastenkin on tottunut näkemään käyttäytyvän niin hillitysti, mutta samanluonteisen lapsen vanhempana kyllä aina sympatiseeraan Maddea ja Chrisiä täydestä sydämestäni. 😀 Ja kuten sanoit, täysin luonnollistahan se on.

   Ruotsin hovi osaa nämä perhejuhlat, kuten on ennenkin todettu. Juuri sopiva yhdistelmä virallisuutta ja perinteitä, mutta toisaalta myös perhejuhlaa ja huumoriakin.

   Tykkää

 3. Minäkään en oikein ehtinyt livenä seuraamaan, joten kiitos tästä kattavasta raportista taas 🙂 Kaikki kolme prinsessaa näyttivät siltä kuin olisivat piipahtaneet Madeleinen vaatekaapilla! Hyvin tuommoinen boheemimpi tyyli sopiikin kesään. Suosikkini oli Madde, vaikka pitkät hihat ja pastellivärit alkaa jo vähän kyllästyttää. Hän vaan on niin sädehtivän upea aina. Sofian mekosta pidin, mutta hattu oli jo ehkä vähän liikaa kun mekossakin oli vahva kuvio. Victorian asu oli myös kaunis, mutta ei ihan Vickanin tyyliä. Silvia tosiaan tylsä… Ewan asu näyttää tutulta, ihan kuin olisi ollut jommankumman lapsenlapsen ristiäisissä? Lapset tietysti suloisina ja Leonore järjesti oman shown kuten asiaan kuuluu 🙂

  Tykkää

  • Mietin tuota Victorian asua pitkään, kun vaikka se tosiaan on kaunis, on se ehkä vähän erilainen Victorian normaaliin tyyliin nähden ja verrattuna perheen muihin naisiin jotenkin epävirallisempi. Toisaalta päivänsankarille, joka oli selvästi tullut paikalle juhlatuulella, eikä niinkään edustamaan, se kuitenkin sopi loistavasti ja teki Victoriasta jotenkin paljon helpommin lähestyttävän, kuin esim. jos päässä olisi ollut iso hattu ja yllä kotelomekko.

   Ewan asu nähtiin Oscarin ristiäisissä, kuten Noo heti muisti!

   Tykkää

 4. Seiskakin näemmä käynyt lahjomassa Vickania skumppapullolla 😀

  Olipa kyllä kiva taas katsoa näitä synttärijuhlallisuuksia, melkein jopa liikutuin vähän välillä, kun Victoria on vain niin ❤

  Tykkää

  • No niinpä näyttää, oikein suomalaisväriä! 😀 Olisipa mielenkiintoista tietää, miten valtio onnittelee. Voi olla, että joku pieni lahjoitus tehdään säätiölle tms.

   Victoria on niitä kuninkaallisia, joiden juhlia katsoessa on oikeasti iloinen päivänsankarin puolesta, eikä vain seuraa mielenkiinnolla asuja/henkilöitä/tapahtumia.

   Tykkää

 5. Victoria kyllä ansaitsi juhlansa, niin ihanan sympaattinen ja maanläheinen hän on. Vähän jo ärsytti jossain lehtien palstoilla Estellen ja Leonoren vertailu, lapset on omia persooniaan ja Leonore on temperamenttinen ja vilkas( itsellä kun on kaksi samanlaista sinkoilijaa niin ymmärrän ihan täysin 😂) ja ihana kun lapset saavat käyttäytyä kuin lapset( ja puetaan kuin normaalit lapset)

  Tykkää

  • On kyllä kohtuutonta vertailla Estelleä ja Leonorea, jos asenne on se, että toinen on jotenkin parempi. Selvästi on kyse persoonaeroista ja jos nyt jotain, niin maksimissaan vanhempien kasvatusta voisi ”syyttää”. Sinänsä kyllä uskon, että koska Maddelle on esiintyminen ollut vastenmielisempää, hän varmasti helpommin sallii lapsilleen myös vapauksia, kuin Victoria, jonka muistot ovat varmaan positiivisempia. Mutta eihän tässäkään tilaisuudessa mitään sen kummempaa tapahtunut! Muutama tanssiaskel nyt vaan on sympaattista. 🙂 Ainut, mitä ehkä hiukan kritisoisin, on että tuollaisessa ryhmäkuvassa olisi kyllä kiva olla kaikki lapset mukana, kun iän puolesta kuitenkin voivat. Mutta vanhemmathan ne lapsensa parhaiten tuntee, ehkei aiheesta kannattanut alkaa kinaamaan julkisesti. Kuten tuossa Unnillekin kommentoin, meilläkin on juuri tuollainen vilkas lapsi ja aina mielenkiinnolla ja myötätuntoisena seuraan, miten Madde ja Chris pärjäävät. 😀

   Tykkää

   • Itellä on just tuollainen villikissa ollut, joka ei hetkeäkään paikallaan, vaikka mitä olisi tehnyt. Kaikki vain ei ole samanlaisia ja joutuu käyttämään erilaisia konsteja, kuten uhkailu, kiristys, lahjonta ja katteettomat lupaukset. Mutta toisaalta niin ujo, että koulussa ei ole uskaltanut hölmöillä. Luulen, että Leonore kasvatetaan ihan yhtä hyvin kuin Estellekin, mutta luonteesta on kiinni. Toki onhan Estellellä tulevaisuudessa enemmän paineita ja seurataan tarkemmin, mutta tärkeintä, että lapsuuden saa viettää rauhassa. ilman suurennuslasin alla oloa.

    Tykkää

    • En minäkään kasvatuksen hyvyyttä epäile lainkaan, painotukset vain saattavat olla erilaisia, kuten kaikissa perheissä. Sitä vain tarkoitin, että jos ”pakko” on vertailla, niin mieluummin sitten sitä aikuisten osuutta (eli kasvatusta), kuin pieniä lapsia itseään.

     Tykkää

 6. Pienenä sivuhuomiona, kaikki kuninkaan sisarukset olivat kirkossa. Prinsessa Margaretha saapui toista kautta kipeän jalkansa ( tai selkänsä ) vuoksi.
  Prinsessa Estelle on kyllä ihastuttava ja oma suosikkini ( taitaa olla monen muunkin)

  Tykkää

 7. Ihanat synttärit Victorialla! Missasin kanssa eilen liven, mutta katon nyt jälkäteen tuota lähetystä SVT:n sivuilta. Kaikki prinsessat onnistuivat kyllä asuissaan, Sofia asu on ehkä kuitenkin suosikkini, ihana mekko ja sopii Sofialle tosi hyvin! Hatusta en niin välitä, mutta meneehä tuo vaikka ehkä hieman häiritsevästi peittaa puolet Sofian kauniista kasvoista. Madeleinellakin tosi kiva mekko, vaikka onkin taas nuo inhoamani pikät hihat, mutta ne eivät jotenkin tässä asussa niin häiritse. Victorian mekko on juuri sopiva aurinkoiselle päivänsankarille!

  En malta odottaa, että nuo kuningasperheen juniorit kasvavat sen verran, että alkavat vähän enemmän liikusella ja osallistua tälläisissä tapahtumissa, Estelle ja Leonore joutuvat vielä kahdestaan kiinnittämään kaiken kansan huomion. Erityisesti kiinnostaa kuinka vilkas Alexanderista tulee, vaikutti ainakin eilisen perusteella hyvin kiinnostuneelta ympäristöstään. Ja Oscar on niin ihanan vakava ja tarkkaileva! 😀 Ei paljoa vaunujenkaan kyydissä naurattanut.

  (Kohta päästään muuten taas jännäämään Carl Philipin ja Sofian vauvan syntymistä ja arvailemaan nimiä, jee!)

  Tykkää

  • Et ole ainoa, joka odottaa erityisesti prinssiserkuksia! 😀 Mielenkiintoista nähdä, miten siinä sitten luonne-erot näkyvät, kun Oscarin lisäksi Nicolas vaikuttaa enempi tuollaiselta tarkkailijalta, mutta sitten taas Alexander aika aktiiviselta. Ja ajatelkaas, kun tulevat teini-ikään ja murjottavat kaikki ”kissanristiäisissä”. 😀

   Kunhan päästään lähemmäksi syyskuuta, perinteiset postaukset kyllä kokoan. Nimispekulaatiot, Sofian äitiystyyli ym. ja voisihan niitä kummejakin vaikka taas arvailla. Kivasti alkaa syksy vauvahypellä 🙂

   Tykkää

   • Veikkaa kyllä tyttöä. Tai toivon enemmänkin 😀 Ihan asiasta toiseen, luuletko että Carl Philipin tai Madden nelikymmppisiä juhlitaan mitenkään julkisesti? Ainakaan Danielin synttäreitä ei muistaakseni juhlittu mitenkään erityisesti.

    Tykkää

    • Olen kyllä tosi yllättynyt, jos juhlitaan. Kummankaan synttäreitä ei yleensä juhlita julkisesti ja Madeleine varsinkin on niin yksityinen ihminen, etten usko, että haluaa. Yksityiset juhlat Ruotsissa ja paparazzikuvia saapumisesta lienee kaikki, mitä yleisö saa.

     Tykkää

 8. Katsoin Victorian haastattelun Areenasta. Ei voi kuin huokaista ja ihailla. Niin viehättävä,vaatimaton ja fiksu nainen. Liikuttava Daniel ! Jos et pysty huomenna katsomaan uusintaa mene Areenaan se kannattaa.
  Tykkäsin Sofian puvusta. Raikas ja mielestäni sopi hattuun. Victoria oli kesäinen ja Madeleine upea kuten lähes aina.

  Tykkää

  • Täytyy ehdottomasti katsoa Areenasta, kunhan on hetki sellaista rauhaa, että voi kunnolla keskittyä. 🙂 ”Viehättävä, vaatimaton ja fiksu” on hyvä kuvaus Victoriasta, niin näen hänet itsekin ja kruununperillisenä nuo ominaisuudet ovat myös loistava combo.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s