Suuri kuninkaallinen partakysely – tuloksia!

Olette nyt muutaman päivän äänestelleet partoja ja suurin osa äänestyksistä näyttää olevan hyvin selviä tapauksia, joten vedetäänpä niitä nopeasti hiukan yhteen. Tällä hetkellä kruununprinssi Haakonin partaa kannattaa yli 90 prosenttia vastanneista, mikä ei ole kovin kummoinen yllätys, ja hyvin lähelle samoja lukemia yltää myös Kentin prinssi Michael.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Prinssi Carl Philip ja perintösuurherttua Guillaume puolestaan nauttivat karvoituksineen noin 70 prosentin kannatusta.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Jännittävin tilanne on prinssi Harryn ja kuningas Felipen kohdalla, sillä molemmille olette äänestäneet lähes tasan parrallisuutta ja parrattomuutta. Juuri nyt kuningas Felipellä parta johtaa vaihtoehdoissa vajaan 52 prosentin osuudella ja prinssi Harryllä hieman alle 51 prosentilla. Jos tässä päädytään johonkin tasapeliin, allekirjoittanut blogin omistajan ominaisuudessa ratkaisee äänestyksen ja se on sitten muuten parta molemmille!

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Hieman mielipiteet jakautuivat myös kuningas Philippen ja kruununprinssi Frederikin kohdalla. Kuningas Philippe oli ainut, jolle toivoitte sitä ei-vakiintunutta vaihtoehtoa, sillä reilut 67 prosenttia toivoisi kuninkaan kokeilevan uudelleen vuonna 2010 nähtyä partaa. Kruununprinssi Frederikin kohdalla poikamainen siloposkisuus on voitolla, mutta ei aivan murskalukemin, sillä 30 prosenttia olisi halukas näkemään jälleen parran.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Jos parrat olivat selvä valinta osalle kuninkaallisista miehistä, myös parrattomuus oli vahva toive useiden kohdalla. Prinssi Charlesin kohdalla kannatus on lähes 90 prosenttia ja prinssi Williamin, prinssi Andrewn ja kuningas Juan Carlosinkin yli 80 prosenttia. Porukalla on keskenään hiukan ikäeroa, mutta näyttää siltä, että päälaen vähäkarvaisuus johtaa toiveeseen myös kasvojen vähäkarvaisuudesta.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Otetaan lopuksi vielä yksi uusi äänestys, sillä epäpätevä bloggaaja unohti yhden (ja ehkä jonkun muunkin) partaa kokeilleen prinssin… Kiitos Saara muistutuksesta Facebookissa! Mielipiteitä otetaan siis vastaan myös Tanskan prinssi Henrikin kasvokarvoituksesta. Yleensähän olemme hänet tottuneet näkemään silein poskin ja se tilanne lienee tälläkin hetkellä, mutta viime kesänä prinssi kokeili myös siistiä kesäpartaa, josta muista kuninkaallisista poiketen oli jätetty poskiparta kokonaan pois.

Hovikirjeenvaihtaja äänestää: Parta takaisin, sillä se sopii prinssille oikein hyvin.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Alkuperäiset äänestyksetkin ovat avoinna, joten edelleen voi käydä sanomassa aiheeseen painavan sanansa. Näyttää kuitenkin siltä, että suurin osa tästä kuninkaallisjoukosta on onnistunut valitsemaan myös yleisöä miellyttävän vaihtoehdon. Paitsi kruununprinssi Haakon. Paitsi samperin kruununprinssi Haakon, jonka huumorintaju voidaan selvästikin kyseenalaistaa. Mutta! Hätä ei ole tämännäköinen, Norjasta nimittäin näyttää saapuvan lupaavaa kuvamateriaalia. Tänään kansallispäivän juhlintaan osallistui kruununprinssi, jonka kasvoja varjostaa vielä melko huomaamaton, mutta kuitenkin olemassaoleva parransänki. Ehkei meidän tarvitsekaan odottaa kesälomaan saakka!

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Mainokset

17 kommenttia artikkelissa “Suuri kuninkaallinen partakysely – tuloksia!

 1. Tuo Frederikillä kaksosten ristiäisissä ollut partahan on hyvä! Tuollaisen voisi kasvattaa taas. Henrik kuitenkin ehkä ilman partaa.

  Huh, Haakon näyttää heti paremmalta kun pieni sänki kasvoilla 😀 Eiköhän se parta nopeesti kasva takaisin. Ja voi miten kaunis tuo Ingrid Alexandra on. Nuo pisamat on ihanat 😍

  Tykkää

  • Näyttää tosiaan, että Haakon on heti ryhtynyt kasvattamaan partaa takaisin. Olisi kyllä mielenkiintoista tietää, mitä operaation takana oli. Lehtien mukaan siis vitsi, mutta onhan siellä täytynyt olla aiemmin parrasta keskustelua tai joku veto tms. 😀

   Tykkää

   • Erittäin osuva luonnehdinta! Prinssi Michaelin parta on hieno, tekee hänestä tosi komean ja vanhan ajan glamour oikein huokuu hänestä. Prinssi Michael voisi helposti olla mukana vaikkapa tässä kuvassa Yrjö V:n ja Nikolai II:n kanssa. Kuninkaallisten ulkopuolelta mukaan voisi ottaa vielä Katen James-veljen, joka on nykyään parrassaan kuin kuninkaan ja tsaarin kadonnut sukulainen.

    Tykkää

    • Old time gentleman partoineen tulee Suomeen syyskuun lopussa. Vau! Pitäisköhän yrittää päästä paikan päälle ihailemaan? 🙂

     Tykkää

     • Samaa olen kuule miettinyt! Kovin korkean profiilin kuninkaallinenhan prinssi Michael ei ole, mutta hänessä on kyllä jotain uskomatonta vanhanajan charmia. Melkeinpä luulen, että jos kelit suosivat ja aikataulu on sopiva, saatan mennäkin paikalle. 🙂

      Tykkää

 2. Muuten Yle:n uutissivuilla oli mielenkiintoinen artikkeli Kuningas Willem-Alexanderin työstä KLM lentoyhtiön lentäjänä. Tämä oli minulle uusi ja yllättävä tieto. 😊

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s