Meghan Markle poolokatsomossa – jälleen merkki suhteen vakavoitumisesta prinssi Harryn kanssa

Kun prinssi Harryn ja Meghan Marklen seurustelu viime marraskuussa paljastui, kirjoitin aiheesta kahteen otteeseen blogissa. Ensimmäisessä postauksessa emme vielä olleet varmoja, pitikö juttu edes paikkansa, mutta tartuin silti mahdollisuuteen ihan yleisellä tasolla hiukan spekuloida, mitä tulee olemaan edessä, jos suhde osoittautuu vakavaksi ja johtaa avioliittoon. Muutamaa päivää myöhemmin palasin aiheeseen, kun hovi oli lähestynyt mediaa ja yleisöä tiedotteella, jossa neiti Marklee viitattiin prinssin tyttöystävänä ja pyydettiin yksityisyyttä huhumyllyn käydessä ylikierroksilla. Postauksen loppuun kirjoitin, että kiinnostunut saa kuitenkin olla ja että toivotaan parasta. Nyt, tasan puoli vuotta myöhemmin, näyttää siltä, että toivominen ei ole ollut turhaa. Prinssin ja amerikkalaisen näyttelijättären suhde vaikuttaa onnelliselta ja vakaalta ja vaikka vielä eivät hääkellot sentään kumise, on ilmassa merkkejä, jotka ennakoivat mahdollisesti jopa sitä kauan odotettua kihlausta.

Etäsuhteen ylläpito yli Atlantin on haastavaa, mutta koska kyseessä on kaksi varakasta ihmistä, se ei ole selvästikään osoittautunut ylitsepääsemättömäksi ongelmaksi. Prinssi Harry on viettänyt aikaa Kanadan Torontossa, jossa Meghan asuu kuvatessaan Suits (Pukumiehet) -sarjaa ja esimerkiksi pääsiäistä pariskunta vietti yhdessä hyvin matalalla profiililla. Ennen joulua Meghan puolestaan asui ilmeisesti useamman viikon Lontoossa ja palasi jälleen uudeksi vuodeksi kaupunkiin vietettyään pyhät oman perheensä tai ystäviensä kanssa. Lontoossa Meghan on bongattu muun muassa paikallisessa ruokakaupassa ja sen jälkeen palaamassa jalkaisin takaisin Kengintonin palatsiin, jonka alueella prinssi Harry asuu. Sen lisäksi heidät on yhdessä nähty mm. joulukuusiostoksilla, teatterissa, ravintolassa ja tutustumassa Lontoon luonnonhistorialliseen museoon. Välillä pariskunta on karistanut suurkaupunkien tomut jaloistaan ja suunnannut ulkomaille, julkisuuden tietojen mukaan ainakin Norjaan katsomaan revontulia.

Toinen yhteinen ulkomaanreissu suuntautui maaliskuun alussa Jamaikalle, jossa prinssi Harry osallistui erittäin hyvän ystävänsä Tom ’Skippy’ Inskipin ja Lara Hughes-Youngin häihin. Meghan lensi prinssin seuralaiseksi Torontosta ja pariskunta vietti useamman yhteisen päivän saarella. Heidät taltioitiin juhlissa ja lomanvietossa myös muutamiin paparazzikuviin prinssin harmiksi ja yleisön riemuksi. Reissu tulkittiin nopeasti merkiksi suhteen vakavuudesta, sillä ensinnäkin Meghan vietti aikaa prinssin ystävien kanssa, mutta myös siksi, ettei prinssi ole yleensä näyttäytynyt avoimesti tyttöystäviensä kanssa tämänkaltaisissa tilaisuuksissa. Myöskään prinssi William ja silloinen Kate Middleton eivät ennen kihlaustaan saapuneet yhdessä ystäviensä häihin vaan mahdollisuuksia yhteiskuviin tunnuttiin välttelevän viimeiseen saakka.

Nyt onkin mielenkiintoista nähdä, mitä tapahtuu toukokuun 20. päivänä, jolloin herttuatar Catherinen sisar Pippa Middleton avioituu James Matthewsin kanssa. Prinssi Harry on kutsuttu ja lehtitietojen mukaan sama kunnia on osunut Meghan Marklen kohdalle. Siitä tosin on ollut epäselvyyttä, koskeeko kutsu myös itse vihkitilaisuutta vai vain sen jälkeistä juhlavastaanottoa. Jos Meghan saapuu pieneen kyläkirkkoon lähellä Middletonien kotia, kuvaajilla riittää kohteita morsiamen, morsiamen sisaren ja morsiuslapsina toimivien prinssi Georgen ja prinsessa Charlotten, sekä tämän mahdollisen tulevan kuninkaallisen morsiamen välillä. Jos taas kutsu koskee vain iltajuhlaa Middletonien kotona, saattavat kuvat jäädä yleisöltä näkemättä.

Joka tapauksessa se, että Meghan on kutsuttu, on merkki vakavasta seurustelusuhteesta. Kuten todettua, se ei vielä tarkoita tietenkään avioliittoa, mutta hieman muitakin merkkejä on ilmassa. Muutamia viikkoja sitten neiti Markle sulki täysin yllättäen The Tig -nimisen lifestylebloginsa ja sen muut somekanavat. Hänen mukaansa nyt oli aika siirtyä eteenpäin, mutta muuta syytä sulkemiselle ei annettu. Samoihin aikoihin hiljentyi myös Meghanin henkilökohtainen Twitter-tili. Britannian kuninkaallisen perheen jäsenet eivät tunnetusti käytä julkisesti henkilökohtaista sosiaalista mediaa, eikä se lienee sopivaa kuninkaallisille seurustelukumppaneillekaan. Itsensä elättävänä ja uraa luovana fiksuna naisena Meghan ei kuitenkaan varmasti ole ollut halukas vahingoittamaan brändiään turhaan, joten heppoisin perustein päätöstä ei luultavasti ole tehty. Välttämätöntä se silti oli, jos Meghan on jäänyt prinssin elämään jäädäkseen, sillä sosiaalinen media oli lehdistölle aivan liian herkullinen väylä mahdollisen tulevan prinsessan elämään.

Prinssi Harryn tyttöystävä Meghan Markle

Viimeisin, eikä lainkaan vähiten huomiota ansaitseva välietappi saavutettiin viikonloppuna, kun Meghan seurasi prinssi Harryn hevospoolo-otteluita Ascotissa. Prinssi Harry pelasi Audi Polo Challenge -kisoissa sekä lauantaina, että sunnuntaina keräten rahaa hyväntekeväisyyteen ja sunnuntaina hevosen selkään kiipesi myös prinssi William. Hevospoolo-ottelut ovat olleet jo vuosikymmeniä perinteinen kesäajanviete brittikuninkaallisten keskuudessa ja niin herttuatar Catherinea, prinsessa Dianaa ja herttuatar Sarahia, kuin prinssi Harry ensimmäistä vakavavaa tyttöystävää Chelsy Davya on kuvattu nurmikentillä. Osallistuminen poolomatsiin on siis eräänlainen siirtymäriitti kuninkaallisille tyttöystäville, vaikka kuten Chelsy todistaa, ei sekään aina johda avioliittoon. Joka tapauksessa Meghanin hyvin avoin ja julkinen osallistuminen tilaisuuteen on jälleen pieni merkki sekin. Lisäksi huomattavaa on, että Kensingtonin palatsi twiittasi prinssien osallistumisesta etukäteen, joten kyseessä oli eräänlainen puolivirallinen kuninkaallinen tilaisuus, eikä yksityinen vapaa-ajanhuvi. Ja kun kuvia katsoo tarkkaan, huomaa, että Meghanin vieressä seisoo keski-ikäinen punatukkainen mies. Hän on Mark Dyer, joskus jopa prinssi Harryn toiseksi isäksi tituleerattu ystävä ja mentori.

Ystävien tapaaminen, runsas yhdessä vietetty aika Lontoossa ja Torontossa, julkinen esiintyminen puolivirallisissa tilaisuuksissa ja sosiaalisen median hiljentyminen ovat askelia, jotka pariskunnan on otettava, jos he ovat matkalla kihlajaisia. Merkit ovat vahvoja, mutta eivät tietenkään vielä todista mitään. Siinä vaiheessa, jos Meghan kirjoitetaan ulos Suits-sarjasta (tällä hetkellä hän on vielä mukana kuvauksissa) ja hän muuttaa Lontooseen, aletaan olla jo todella lähellä. Kuninkaalliseksi ei kannata päätä pahkaa pyrkiä, mutta koska Meghankin täyttää jo kesällä 36 vuotta, loputtomasti aikaa pohdiskeluun ei ole ja ainakin julkisuudestahan hänellä on jo onneksi kokemusta. Suhde tuntuukin edenneen melko nopeasti ja prinssi Harry on ollut siitä yllättävän avoin julkisuudenkin suhteen. Toivotaan, että Meghan olisi nyt se oikea ja pääsisimme vielä tämän vuoden puolella juhlimaan kihloja!

Mainokset

17 kommenttia artikkelissa “Meghan Markle poolokatsomossa – jälleen merkki suhteen vakavoitumisesta prinssi Harryn kanssa

 1. Kihloja minäkin kovasti odottelen! Ihan vain senkin takia, että vieroitusoireet kuninkaallisista häistä alkavat nousta pintaan. 😉

  Tuli muuten The Court Jeweller -blogin kommentteja lukiessa, että saisivatkohan Harry ja Meghan kirkkohäitä, sillä Meghan on jo kerran eronnut. Jos suoralta kädeltä pitäisi vastata, sanoisin että tietenkin saa, mutta kun rupesin sitä oikein miettimään, en olekaan enää aivan varma. Eihän Annekaan saanut mennä Englannissa naimisiin ja Charles ja Camillakin saivat vain siviilivihkimisen. Toivon kuitenkin Englannin kirkon seuraavan aikaansa.

  Tykkää

  • Nuo kirkkohäät ovat mielenkiintoinen kysymys, enkä minäkään kyllä tiedä varmaa vastausta. Charlesin kohdalla asia oli siinä mielessä eri, että hän tulevana kuninkaana on myös kirkon tuleva pää ja asiassa oltiin siksi tarkempia. Ei haluttu enää enempää kohua. Mutta Annen kohdalla tällaista tilannetta ei tietenkään ollut. Vuodesta 2002 on kuitenkin kirkon nettisivun mukaan ollut mahdollista vihkiä eronneita, jos se vain vihkivälle papille/kirkkoherralle sopii. Anne meni naimisiin jo 1992 eli silloin tämä oli vielä kiellettyä (paitsi Skotlannissa). Se on sitten tietysti toinen asia, pitääkö kuninkaallisen perheen jäsenen olla tässä jotenkin tarkempi, kuin muut.

   Tykkää

   • Tuntuisi kyllä oudolta, jos vielä nykyään olisi väliä edellisillä avioliitoilla! Tosin britit eivät ole koskaan olleet sieltä liberaalimmasta päästä. Voi kyllä olla, että yleisö älähtää, jos se ei saa isoja häitään, ainakin kun kyse on vielä nuorista ihmisistä.

    Tykkää

    • Täytyy sanoa, että ihmettelen kyllä suuresti, jos kirkkohäitä ei olisi. Kun se tosiaan on nyt luvallista ja isompi imagotappio kirkolle olisi kieltää, kuin sallia, vaikka vastustajiakin varmasti on. Lisäksi Harry on niin suosittu, että yleisö haluaa jättihäänsä, kuten sanoit. Toki Charlesin ja Camillan yhdistelmäkin oli ihan toimiva. Ja tiestysti iso kysymys on sekin, yrittääkö Harry pitää koko tilaisuuden yksityisenä?

     Tykkää

     • Uskoisin, että Harry pitää julkiset häät, sillä ne olisivat viimeiset Britanniassa taas pariinkymmeneen vuoteen olettaen, että Beatrice ja Eugenie eivät lisää työmääräänsä. Harryn suuri suosiokin jo vähän vaatii ”takaisinmaksua” kansalle.

      Tykkää

      • Ehdottomasti Harryn asemaan kuuluisi minustakin julkiset häät (tai siis lähinnä vihkiminen brittityyliin), mutta tämän nuoremman sukupolven kanssa ei kyllä Britannian kuningashuoneessa voi koskaan olla aivan varma. :/

       Tykkää

      • Nuoret brittikuninkaalliset ovat kyllä ensimmäisiä lajissaan! En sitten tiedä onko se hyvä vai huono asia ja mistä se kertoo…

       Mutta menipäs tämä nyt asioiden edelle, kun ei ole vielä kihloista kuulunut ja suhdekin on vielä suhteellisen uusi! 😀

       Tykkää

      • Tuntuu, että vähän molempia. Joissain asioissa ovat oikeassa, mutta ihan kaikki entinenkään ei ole huonoa.
       ”Vähän” ollaan juu edellä. 😀 Mutta viihdyttävää keskustelua kyllä, kun yritän katsoa tässä väkisin Diana-elokuvaa. Puolessa tunnissa edennyt 15min, kun kokoajan on muka jotain tärkempää netissä… Tuskallista katsottavaa, Naomi Watts ei ole tuntunut sekuntiakaan Dianalta.

       Tykkää

 2. Nyt ei pystynyt enää vastaamaan, vaan piti aloittaa ihan alusta. 😀 Mutta tuo Diana on kyllä harvinaisen huono, vaikka elokuvat nykykuninkaallisista eivät oikein koskaan onnistukaan. Se tuntuu muutenkin vain juorulehden elokuvaversiolta, eikä Naomi, vaikka hyvä näyttelijä onkin, mene yhtään Dianasta.

  Tykkää

  • Ja jostain syystä tämä ei viesti ei näkynyt mulla ollenkaan! Jouduin siis keskittymään leffaan :F

   Aivan totaalisen samaa mieltä elokuvasta. Watts ei tunnu Dianalta sekuntiakaan, Andrews on niin pökkelö, ettei tunnu edes ihmiseltä ja kokonaisuus on tosiaan kuin juorulehdestä. Romantiikkaa, huonoa huumoria, typeriä muka kuriositeettejä kuninkaallisten elämästä jne. Ei voi kyllä todellakaan suositella kenellekään! Olen siirtänyt ja siirtänyt sen katsomista, kun arvasin surkeaksi, mutta jotenkin sitten alkoi tuntua, että kai se on pakko. Jo vartin jälkeen kadutti. Lopun katsoinkin sitten samalla nettiä selaten…

   Tykkää

 3. Tämä on kyllä niin ihana pari, ja tosiaankin kihloja ja häitä toivotaan.
  Mutta pakko myös suits fanina sanoa, että en myös tietenkään toivo että hän sarjasta lähtisi, ainakaan niin että se tarkoittaa miken ja rachelin eroa 😀
  Mutta tottahan se on, että ei Megan sarjassa voi jatkaa jos ja kun suhde virallistuu täysin

  Tykkää

  • Katsoin mielenkiinnosta yhden jakson Suitsia, mutta ei ollut ihan mun sarja jotenkin. Toisaalta jos Meghanista joskus herttuatar tulee, olisi kyllä kiva olla joku käsitys hänestä näyttelijänä. Täytyy varmaan antaa toinen mahdollisuus! Ja tottahan se on, ettei Meghan kyllä sitten voi jatkaa. Ei se vaan toimisi, että noinkin korkealla arvoasteikossa luotaisiin uraa näyttelijänä.

   Tykkää

 4. Meghanin iän takia voi olla, että kihlausuutista ei tosiaan tarvitse odottaa pitkään. Te Suitsia seuraavat: onko tiedossa milloin seuraavan kauden kuvaukset loppuvat?

  Hauskaa tätäkin asiaa jännittää! Työkiireiden ym. rinnalla on mukavaa olla jotain hömppää 😛

  Tykkää

  • Samaa olen miettinyt, että jos ja kun lapsia haluavat (Harry ainakin on moneen kertaan julkisestikin aiheesta puhunut), niin kauhean kauaa ei ole aikaa pohdiskella. Jos nyt kuvitellaan, että menisivät vielä tänä vuonna kihlohin, häät ehkä ensi keväänä, niin eka vauva voisi tulla, kun Meghan on 37 ja toinenkin ehtisi vielä alle neljänkympin. Siis jos heti tärppää jne. Ja jos nyt ylipäätään menevät naimisiin! 😀 😀

   Netin mukaan tämä nyt kuvattava seitsemäs kausi alkaisi heinäkuun 12. päivänä Yhdysvalloissa. Joku tuottaja mainosti, että kaikki hahmot palaavat tälle kaudelle, mutta se ei kyllä kerro, kuinka pitkäksi aikaa. En ole yllättynyt, jos Meghanin hahmo kirjoitetaan tällä kaudella ulos. Tietääkö maikki tai joku muu sarjaa seuraava aiheesta enemmän?

   Tykkää

 5. Meghan on onneksi jo julkisuuden ihminen ja pystyy käsittelemään siitä johtuvia paineita. Kuinka hyvin osaa ennakoida niitä paineita joita on tulossa Britti hovissa ! Jo on mentävä eteenpäin….. suljettava Twitter tili jne. Ehkei niillä ole merkitystä, mutta vapaaehtoista se tuskin oli.
  Toivon todella että suosikkini Harry on läytänyt onnensa. Upea pari, todella.

  Tykkää

  • Kuninkaallisten julkisuus on vielä hiukan eri tasolla, kuin näyttelijöiden, joten varmasti on tullut ja tulee jatkossakin vielä yllätyksenä. Mutta tosiaan lähtökohdat ovat ihan erilaiset, kuin jollakin tavallisella naisella. Katen onneksi tapasivat Williamin kanssa niin nuorina, että oli varaa totutella.

   Meghan vaikuttaa aika reippaalta persoonalta, hauskalta, ulospäinsuuntautuneelta ja avoimelta. Sen kun yhdistää Harryyn ja Harryn persoonaan, voisi olla tulossa aikamoisia kuninkaallisia kiertomatkoja ym.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.