Ruotsin kruununprinsessaperhe toivottaa hyvää joulua

Kruununprinsessa Victoria, prinssi Daniel, prinsessa Estelle ja prinssi Oscar toivottavat hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta uudella mukavalla videolla! Tällä kertaa ei leivotakaan pipareita linnan keittiössä, koristella kuusta kotona, eikä paisteta leipää leivintuvassa, vaan perhe on lähtenyt Tukholman lähistöllä sijaitsevaan Tyrestan luonnonpuistoon retkeilemään.

Ruotsin kruununprinsessa Victoria, prinssi Daniel, prinsessa Estelle, prinssi Oscar, jouluterveiset

© H. Garlöv – Kungahuset.se

© Kungahuset via Youtube

14 kommenttia artikkelissa “Ruotsin kruununprinsessaperhe toivottaa hyvää joulua

  1. Nämä videot on kyllä todella sympaattisia! Videoista pääsee näkemään lasten luonteet mukavasti toisin kuin pelkistä kuvista, mitä tulee muista kuningashuoneista.

    Tykkää

  2. Minä ainakin tykkäsin! Estelle on ihana kuten aina kuten myös pikkuveljensä. Ja Danielin hyppelyt lopussa 😀 Tosiaankin nämä jouluvideot ovat joka vuosi kivoja, kruununprinsessaperhe vaikuttaa todella luontevalta kameran edessä eikä pönötä.

    Tykkää

  3. Minä olin hiukan pettynyt tähän tervehdykseen. Odotin jotain söpömpää ja jouluisempaa. Toisaalta Estelle on jo niin iso, ettei hän enää niin paljoa söpöile. Ja Oscar vielä aika pieni. Nyt kun olen katsonut videon useamman kerran, olen kyllä tykästynyt siihen. Mutta silti, ei se tunnu joulutervehdykseltä. Itsellä on muutenkin ollit joulumieli hukassa, niin olisin toivonut ehkä jotain perinteisempää joulujuttua virittelemään joulutunnelmaan.

    Mutta ihania ovat. Täytyykin katsoa Danielin hypyt vielä!

    Tykkää

    • Se on kyllä totta, että tästä videosta ei nyt jää sellaisia kauniita joulukuvia tuleville vuosille muistoksi, kuin aiemmista. Ja kuten todettua, ei ole niin jouluinen, kuin aiemmin. Mutta tykkään kyllä, kun tämä on näin arkinen ja siinä mielessä jotenkin rehellinen. 🙂 Huomasithan joulutunnelmakoosteeni viime viikolta? Tällä viikolla, ehkä jo tänään luultavasti huomenna iltasella, tulossa vielä pieni jatko-osa.

      Tykkää

  4. Minäkin odotin vähän jouluisempaa videota edellisvuosien tapaan, mutta ihanan reipas ja mieltä lämmittävä tämäkin oli. Minua huvitti pikkuprinssi Oscar, hän selvästi suhtautui metsäretkeen asian vaatimalla vakavuudella. Lopulta pääsee jo nauru. 😀 Ja Daniel on niiiiin symppis hypähdyksineen.

    Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.