Kuninkaallinen joulukalenteri – 17. luukku

Kuninkaallinen joulukalenteri, Hovikirjeenvaihtaja

Tämän päivän luukku ei välttämättä kilpaile ihan samalla viivalla aiemmin nähtyjen upeiden kokonaisuuksien kanssa, mutta ei sen kantajakaan ole luonteeltaan samanlainen. Belgian kuningatar Mathilden tyyli on suurelta osin melko yksinkertaista ja klassista, paikoin sanoisinko jopa tylsää, sillä hän vaikuttaa hieman ujolle ja hiljaiselle persoonalle. Kauniille kuningattarelle toivoisi kuitenkin joskus hieman vau-efektiä ja ehkä myös olemukseen vauhtia. Tämä silloisen prinsessa Maximan 40-vuotisjuhlissa vuonna 2011 nähty upea valkoinen puku on jo sinnepäin. Yksinkertaiset linjat antavat niin ikään silloisen prinsessa Mathilden hehkua ja paljastaahan puku myös vartalon, jota voisi hieman enemmänkin esitellä.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Mainokset

13 kommenttia artikkelissa “Kuninkaallinen joulukalenteri – 17. luukku

 1. Minusta Mathilde pukeutuu parhaiten ollessaan samassa tilaisuudessa kuningatar Maximan kanssa. Ehkä Maximan värikäs ja näyttävä tyyli saa Mathildenkin pukeutumaan isommin, jottei jää aivan seinäruusuksi. Muutoin Mathilden tyyli on aika mitäänsanomaton. En tiedä onko ”vika” pukeutujassa, stylistissa, budjetissa vai missä, mutta onneksi onnistumisiakin ajoittain tulee. 🙂

  Tykkää

  • Mielenkiintoinen pointti ja vähän samaa ajattelin nyt, kun Mathilde ja Philippe olivat Alankomaissa. Jotenkin sillä reissulla Mathildellakin oli enemmän värejä, näyttävyyttä ja mielenkiintoisuutta vaatteissa. Pientä kilpailua varmasti syntyy ja toisaalta kun ovat henkilökohtaisesti läheisissä väleissä ja toisaalta naapurikansat, ehkä on iloisempaa ja jotenkin rennompaa myös, kuin monissa muissa vierailupaikoissa.

   Tykkää

  • Mathilde (ja muutkin belgialaiset) jäävät kyllä pahasti syrjään. Niin tässä blogissa, kuin monissa muissakin ja somessa, sekä mediassa myös. Heistä ei vaan jotenkin tunnu löytyvän mitään kovin mielenkiintoista, vaikka ihan tosissani välillä yritän heihinkin panostaa.

   Tykkää

   • Suomen mediassa ei kyllä kovin usein ole mitään. Ulkomaisia sivuja tulee harvoin selattua. Youtubesta joskus katson videoita, sieltä ehkä löytyy parhaiten.

    Tykkää

     • Se on harmi. Eri maiden monarkioista olisi kiva lukea ihan suomeksikin juttuja. Oletko lukenut, että Sofialla ja Madeleinella olisi välirikko? Eilen huomasin otsikon ruotsalaisesta lehdestä kaupassa.

      Tykkää

      • Välejä on väitetty huonoiksi lehdissä siitä asti, kun Sofia ilmestyi Carl Philipin tyttöystäväksi. Eipä sitä mistään tiedä, mitkä välit ovat, mutta toisaalta on kyllä helppo aihe keksiäkin. Ihan normiväleissä näyttävät ainakin julkisuudessa olevan.

       Tykkää

       • Se on totta. Seiskan tapainen lehti kyllä löytää otsikoita vaikka mistä. Yritin löytyy lehden nimeä. Dam tai jotain sinne päin.

        Tykkää

       • Kävin kurkkaamassa kauppareissulla ja taisi olla Hänt se lehti. En ole lukenut, mutta aika roskalehdeltä vaikutti. Tietysti voi niilläkin olla joku totuuden ripe jutuissaan, mutta yleensä suhtaudun kyllä enempi niin, etten edes viitsi lukea.

        Tykkää

 2. Mathilde on kaunis nainen (ja vartalokin varsin hyvässä kunnossa noiden kuvien perusteella), harmi että tyyli on vähän ”valju”. Toisaalta ihan ymmärrettävää, että hän pelaa varman päälle, mutta olisi kiva nähdä vähän persoonallisuutta. Tuo puku on erittäin kaunis, mutta minusta kaipaisi punaista huulipunaa 😀

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s