Kuninkaallinen joulukalenteri – 14. luukku

Kuninkaallinen joulukalenteri, Hovikirjeenvaihtaja

Tämän joulukalenterin ehkä helpoin valinta oli kuningatar Maximan asu miehensä kuningas Willem-Alexanderin virkaanastujaisissa. Harva muista kuninkaallisista kykenisi kantamaan suunnatonta safiiritiaraa ja muita koruja, kimaltelevaa pukua, sekä vielä viittaakin, mutta kuningatar Maximalle asu oli täydellinen. Muistan hyvin, kun katsoin lähetystä ja kuningaspari saapui ensimmäinen kerran ruutuun. Kommentoin spontaanisti ääneen ja vielä monta kertaa uudelleenkin, kuinka uskomattoman upealta ja majesteettiselta tuore kuningatar näytti, vaikka istuin sohvalla ylhäisessä yksinäisyydessäni.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Mainokset

22 kommenttia artikkelissa “Kuninkaallinen joulukalenteri – 14. luukku

  • Mietin usein, millainen persoona Willem-Alexander mahtaa olla. Tällaisen vaimon rinnalla jäisi helposti aivan statistin rooliin, mutta niin ei minusta silti tapahdu. Willem-Alexanderissa on jotain lämmintä ja silti valtiomiesmäistä. Lisäksi hän antaa vaimonsa loistaa (ja näyttää aina ylpeältä), eikä yritäkään kilpailla, mikä varmasti osaltaan vaikuttaa siihen, että hän häälyy siinä taustalla aina myös omalla tavallaan vaikuttavana hahmona.

   Tykkää

   • Willem Alexanderia kuvailisin prikuulleen samoilla sanoilla. He ovat parina jotenkin äärimmäisen tasavertaisia ja heillä näyttää olevan oikeasti hauskaa yhdessä. Tietynlainen lämpö säteilee heistä. Ehdottomasti yksi vuosituhannen rakkaustarina! Ja Maximan ehkä onnistunein asu ikinä tänä kruunajaisasu.
    Äsken instagramissa törmäsin muutamaan omaan suosikkiini; Silvian asu Victorian häissä 06/2010 ja Maryn asu Carl Philipin häissä 06/2015 🙂 laventeli ei kuulu omiin suosikkeihini sittten yhtään mutta Marylle se(kin) sopi ihanasti!

    Tykkää

    • Tasavertaisilta he tosiaan vaikuttavat ja tasapainoisilta. Molemmilla on oma rooli, kilpailla ei tarvitse, eikä keinotekoisesti alentaa tai nostaa kumpaakaan. Täytyy kyllä sanoa, että olisin ihan uskomattoman yllättynyt, jos kaikista kuninkaallisista pareista heille tulisi ero, vaikkei tietenkään voi tietää, mitä kulisseissa tapahtuu ja millainen suhde kenelläkin on.

     Suosikit laitettu odottamaan aattoa!

     Tykkää

 1. Myös minun suosikkejani on tämä kokonaisuus 🙂 Ja tuo tiara! Näyttää aivan valtavalta, kun Maximalla on hieman erilainen hiustyyli kuin anopillaan.

  Tykkää

 2. Kyllä on upea puku ja tiara. Olen aina pitänyt juuri tästä asukokonaisuudesta Maximalla. Hyvin harva kuninkaallinen tai kukaan muukaan voisi tehdä tuosta toimivan, mutta Maximalla on aivan omanlaisensa tyyli ja karisma, jonka avulla useimmat hänen erikoisemmista ja yltäkylläisemmistä asuistaankin toimivat hienosti. 🙂

  En ole pitkään aikaan kommentoinut, mutta olen kyllä seuraillut mitä täällä on tapahtunut ja joulukalenteria on ollut taas ihanaa seurata. 🙂 Tosi hyvän idean keksit perinteisen joulukalenterin rinnalle. Ja kiva, että olet palannut taas hieman hiljaisemman syksyn jälkeen 🙂

  Tykkää

  • Kiva, että olet ollut siellä taustalla. 🙂 Syksy (ja kesä, kevätkin) oli kyllä surkeita blogin kannalta. Valitettavasti tämä vaan on just se, joka jää sitten prioriteeteissa viimeiseksi, kun elämässä on kiirettä. Nyt on ainakin tällä hetkellä mukava suvantohetki, joten harrastuskin saa hyvin aikaa. 🙂

   Rupesin oikein miettimään, kenellä muulla juuri tämä kokonaisuus voisi toimia. Luulen, että jopa Camillalla tämä olisi liikaa. Mary ehkä itse pystyisi kantamaan asun, mutta Frederik näyttäisi siinä vieressä ihan naurettavalta. Victoriallekin olisi liikaa, koska Ruotsin hovi on niin ”tavis” hengeltään kuitenkin.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.