Kuninkaallinen joulukalenteri – 12. luukku

Kuninkaallinen joulukalenteri, Hovikirjeenvaihtaja

Tämä helmikirjailtu iltapuvun ja jakun yhdistelmä Catherine Walkerilta on yksi prinsessa Dianan tunnetuimmista asuista. Historian lehdille sen tallensivat viimeistään puvussa otetut kuuluisat muotokuvat, mutta näissä kuvissa prinsessa vierailee Hong Kongissa. Elviksen esiintymisasuista inspiraatiota saanut puku oli erityisesti prinsessan omaankin makuun ja hän kutsuikin sitä Elvis-leningiksi. Asun kruunasi tietenkin aina yhtä upea Cambridge Lover’s Knot -tiara, joka sopi saumattomasti puvun väritykseen.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Mainokset

3 kommenttia artikkelissa “Kuninkaallinen joulukalenteri – 12. luukku

 1. Tää joulukalenteri on kyllä ihan huippu! Kaikki asut on kyllä niitä napakymppejä, mutta keskenään hyvin erilaisia, yhtään ei osaa ennakkoon arvata mitä seuraavan päivän luukussa voisi olla! 🙂 kivaa myös et mukana on vanhempiakin pukuja ja tyylejä, ettei kaikki ole 2010-luvulta.
  Hieman asian vierestä kysyn, mutta oliko Dianalla mitään brittiläistä kunniamerkkiä? Tuli näistä kuvista yks kaks mieleen että olenkohan koskaan nähnyt kuvaa hänestä kunniamerkkinauhan kanssa? Tai ainakaan brittiläisen nauhan kanssa.

  Tykkää

  • Kiva, että tykkäät kalenterista! 🙂

   Jouduin oikein tarkistamaan, kun en itsekään muistanut varmaksi. Perhekunniamerkki, eli se Elisabetin kuva timanttikehyksessä ja keltaisessa rusetissa, hänellä oli ja sen hän sai muistaakseni muutaman kuukauden sisään avioliitostaan. Muita brittiläisiä ei sitten ollutkaan (ja wikipedian mukaan vain kaksi ulkomaalaista, toinen Alankomaista ja se kuvassa alla). Camilla ja Sophie ovat saaneet Royal Victorian Orderin lyhyemmällä avioliitolla, mutta kun kysäisin aiheesta yhdeltä asiantuntevammalta, hän totesi, että asiaan varmaan liittyy sekin, että Charlesin ja Dianan avioliitto oli karilla jo niin aikaisessa vaiheessa. Jos perheen sisällä oli ongelmia, ehkä kuningatar ei sitten ajatellut, että Diana olisi tehnyt vaadittavia ”palveluksia” kruunulle.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.