Jouluarvonta! 

Arvonta on nyt päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille! Huomenna paljastetaan onnellinen joululahjan voittaja. 🙂

Joulu lähestyy vääjäämättä ja pian alkaa olla jo kiire hankkia lahjoja pukinkonttiin. Hovikirjeenvaihtaja haluaa ilahduttaa yhtä teistä ihanista lukijoista ja kääräisee pakettiin Tammen ystävällisesti lahjoittaman Kuninkaallisia rakkaustarinoita -teoksen!

Arvioin Gill Paulin kirjan, joka esittelee neljätoista kuninkaallista pariskuntaa 1300-luvun Espanjasta aina 2000-luvun Isoon-Britanniaan saakka, blogissa maaliskuussa. Mukana ovat mm. Monacon ruhtinas Rainierin ja ruhtinatar Gracen, Ruotsin prinssi Bertilin ja prinsessa Lilianin, sekä prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen tarinat ja kauempaa historiasta esitellään esimerkiksi Katariina II Suuren ja Grigori Potjomkinin, sekä Ludvig XVI:n ja Marie-Antoinetten romanssit. Tietokirjamaiseen muotoon koottu teos on mainio pieni tietopaketti ja viihdyttävää luettavaa, vaikka joulun pyhiksi.

Jos siis haluat itsellesi ainakin yhden kuninkaallisaiheisen lahjan tai sinulla on lahjottavana joku, jolle tämä teos olisi oivallinen lahja, osallistu arvontaan!

Mukaan pääset seuraavalla tavalla:

  1. Yhden arpalipukkeen saat vastaamalla kysymykseen, minkä kuninkaallisen perheen joulunviettoon haluaisit päästä mukaan.
  2. Toisen lipukkeen saat seuraamalla blogia Twitterissä, Facebookissa, sähköpostilla, WordPress-tunnuksilla, Bloglovinin, Blogipolun, Blogit.fi tai muun blogiportaalin kautta.
  3. Kolmannen lipukkeen saat jakamalla arvonnan somessa tai blogissasi seuraajillesi.

Kerro viestissäsi vastauksesi lisäksi, kuinka moneen lipukkeeseen olet oikeutettu! Kommenttiin tarvitsen nimimerkin ja sähköpostiosoitteen (se ei näy muille, jos kirjoitat sen sille varattuun kenttään), jotta voin ottaa yhteyttä onnelliseen voittajaan. Arvontaan voi osallistua ensi viikon sunnuntaihin eli 11.12. mennessä.

Mukavaa joulunodotusta kaikille ja onnea arvontaan!

– Kirja on saatu kustantajalta arvontaa varten –

Blogiarvonta, jouluarvonta, kuninkaalliset, Hovikirjeenvaihtaja, Gill Paul Kuninkaallisia rakkaustarinoita, Tammi

57 kommenttia artikkelissa “Jouluarvonta! 

  1. Haluaisin päästä Ruotsin kuningasperheen joulunviattoon, Ruotsin kruununprinsessa Victoria olisi kiva tavata ja jutella hänen kanssaan. Kahdella arvalla mukana arvonnassa 🙂

    Tykkää

  2. Britannian meno vaikuttaa näin ulkopuolelta välistä varsin jäykältä, ja haluaisinkin tietää, onko elo kulissien takana rennompaa. Sinne siis jouluksi! Osallistun kahdella arvalla 🙂

    Tykkää

  3. Koska kaappiin on päässyt kertymään muutama täyspitkä leninki, niin lähtisin Britteihin siinä toivossa, että niille olisi käyttöä! Yksi arpalipuke.

    Tykkää

  4. Meinasin sanoa että olisi jännää päästä Ruotsiin joulupöytään mutta kyllä kuningatar Elisabetin emännöimä joulu olisi vieläkin jännittävämpi 🙂 Tanskan kuninkaallisten joulu kiinnostaisi toisaalta myös.
    Mukana kahdella arvalla.

    Tykkää

  5. Ruotsin kuningasperhe tapaa olla vakiovastaukseni mihinkä tahansa kysymykseen, mutta makustellaan nyt edes kerrankin muita :D! Harald, Sonja, Haakon ja Mette Marit olisivat varmasti rentoa ja hyväntuulista seuraa. Tanskan kuningattaren kanssa puolestaan olisi mukavaa nautiskella jouluaaton yömyssyjä ja keskustella samalla taiteesta ja kirjallisuudesta. Mutta valintani olisi nyt -jos mahdollista- prinsessa Diana. Olisi mielenkiintoista viettää aikaa hänen seurassaan ja nähdä oliko hän todellakin se Queen of Hearts, jota roolia hän itse (ja media) vaali. Kaiken viime vuosina lukemani perusteella en nimittäin välttämättä usko tuohon enää täysin.

    Tykkää

  6. Yhdellä arvalla mukaan hauskaan arvontaan. Iloista joulua sinulle 🙂 Sukeltaisin Monacon ruhtinaan ja ruhtinatar Charlenen joulupöytään mieluusti.

    Tykkää

  7. Oi mikä ihana arvonta!!

    No ruotsalaisten kanssa haluaisin tietty päästä laulamaan ”mor grisar är vi allihopa” 😀

    Kolme lipuketta mulle, seuraan täällä, Twitterissä ja Facessa, sekä retwiittasin arvonnasta 🙂

    Ihanaa joulunodotusta Hovikirjeenvaihtajalle ja kaikille lukijoille 🙂
    Ja tiedän kyllä, kenelle tuon lahjan antaisin. ❤ äiti ❤

    Tykkää

  8. Oi miten hauska ajatusleikki! Jäykkyydestä huolimatta, jos tilaisuus tulisi, intensiivisen The Crownin katselun jälkeen tilaisuus päästä Sandrinhamiin Elisabethin joulupöytään olisi kutkuttavan kiinnostava.
    Mukana yhdellä arvalla.

    Tykkää

  9. Ehdottomasti Elisabethin vieraaksi. Olisi todella hauska nähdä onko joulupäivällisellä oikeasti leppoisaa vai tosi jäykkää ja muodollista.

    Kaksi lippua (tämä + Facebook)

    Tykkää

  10. Hyvää itsenäisyyspäivää! Pitkästä pitkästä aikaa ehdin tänne kommentoimaan, joku vielä joskus väitti että äitiyslomalla on aikaa olla netissä 😀 Mutta juttuja olen käynyt lukemassa ja nyt päätin, että tähän ehdin sanoa sanani.

    Mä haluisin ehdottomasti päästä mukaan Drottningholmin jouluun eli valintani olisi Ruotsin kuninkaalliset. Haluisin nähdä omin silmin mitä heidän joulupöydässään syödään, miten lahjat jaetaan ja tanssitaanko illan päätteeksi vielä kuusen ympärillä(hyvin ruotsalainen tapa). Ja mieluiten sellaisena jouluna kun kaikki on paikalla 😀

    Mukana kahdella arvalla, jso ehdin vie jakaa fbssä niin sit kolmella.

    Ja ihan mahtava arvonta, kiitos siitä. Mukavaa joulun odotusta myös sinulle ja kaikille rojalisteille! ❤

    Tykkää

  11. Vaikea valinta mutta kyllä Ruotsin kuningasperhe kiinnostaisi kuitenkin eniten. Ruotsalainen joulu on muutenkin ihana. 🙂 Kahdella arvalla mukana!

    Tykkää

  12. Osallistun yhdellä. Valitsen Norjan. Osittain koska kukaan muu ei ole tainnut sanoa sitä ja muutenkin olisi kiva päästä käymään siellä.

    Tykkää

  13. Englannin. Heillä on niin vanhoja perinteitä, joita ois mahtava päästä näkemään livenä.. Ja ois myös hienoa päästä kurkistamaan sinne heidän oikeaan joulupöytään, missä kaikki ovat rennosti omia itsejään.
    2 arpaa bloglovin kautta

    Tykkää

  14. Minä voisin kipittää tuohon kilometrin päähän Haagse Bos-metsän keskellä olevaan kuningas Willem-Alexanderin ja kuningatar Maximan kotiin 🙂

    Osallistun kahdella arvalla.
    Ihanaa joulun odotusta!

    Tykkää

  15. I would like to go to Church with Her Majesty Queen Elizabeth II and then head back to Sandringham – oh, could you imagine?!

    I already follow you on Twitter (@RoyalSpectator) so 2 entries please that and answering the question.

    Thank you & Merry Christmas to you!! Lxx

    Liked by 1 henkilö

  16. Elisabetin joulupöytään minäkin änkeäisin. 🙂 Olisi mahtavaa päästä seuraan peribrittiläistä joulua ja vielä kuninkaallisilla lisämausteilla.

    Mukana kahdella lippuukkeella.

    Tykkää

  17. Tosi vaikea valita.. Tästä kertoo se, että kun näin tämän arvontakysymyksen, niin en heti keksinyt. 😀 Päädyin joko Ruotsin tai Espanjan kuninkaallisten jouluviettoon. Tämä siksi, koska kiehtovat eniten. Vaikka Brittien joulu olisi varmasti mielenkiintoinen. En silti vaihda vastausta. 😀 Mukana kahdella arvolla!

    Tykkää

  18. Olisi ihana päästä Sandringhamin linnaan joulutunnelmiin. Hienoa olisi myös nähdä Harry ja William ja lapset. Porukka vaikuttaa vähän jäykältä mutta ehkä sielläkin perheen kanssa yhdessäolo vie turhan jäykistelyn piipusta pihalle!
    Osallistun kahdella arvalla ja kolmannen saan kun vielä twiittaan tämän eteenpäin…

    Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.