Jussia!

Oikein mukavaa ja toivottavasti myös aurinkoista juhannusta kaikille!

Kuninkaallisia juhannustaikoja:

Mihin suuntaan juhannuskokon kärki kaatuu, sillä suunnalla oleva talo saa pian naitettua tyttärensä. Jos kaatuu Windsorin Royal Lodgeen päin, näemme ensi vuonna prinsessa Beatricen tai prinsessa Eugenien häät.

Kun juhannussaunan jälkeen heittää saunavastan saunan katolle, niin siitä suunnasta, mihin vastan pää  osoittaa, tulee heittäjälle sulhanen. Tämä kannattaa tehdä erityisesti prinssi Chistianin ja prinsessa Isabellan, koska Tanskan kuninkaalliseen perheeseen haetaan puolisot perinteisesti ulkomailta.

Neito voi kuunnella juhannusyönä käen kukuntaa. Niin monta kertaa kuin kukahtaa, niin monta vuotta on sulhasen löytymiseen. Jos ei kuku lainkaan, tulee sulho vielä samana vuonna. Pienille prinsessoille toivotaan useaa kukuntaa, vähän vanhemmille harvempia.

Jos juhannusyönä kerää seitsemän kukkaa ja ylittää seitsemän aitaa ja nukkuu kukat tyynyn alla, niin unessa näkee prinssi Harryn tulevan morsiamen.


Norjan kuninkaallinen perhe juhli eilen kuningasparin kruunajaisten 25-vuotisjuhla Trondheimissa. Näin kauniin kesäisinä ja juhannukseen sopivina esiintyivät kuninkaallisen perheen naiset.

Mainokset

2 kommenttia artikkelissa “Jussia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.