Prinssi Oscarin ristiäiset – Kummit, vieraat, lähetykset ja livekommentointi

Prinssi Oscar kastetaan perjantaina 27.5. kuninkaanlinnan kirkossa Tukholmassa. Kastetilaisuus alkaa Suomen aikaa kello 13 ja kasteen jälkeen vuorossa on yksityinen vastaanotto ja lounas valituille vieraille.

Näin seuraat

Kummit

 • Prinsessa Madeleine
 • Tanskan kruununprinssi Frederik
 • Norjan kruununprinsessa Mette-Marit
 • Oscar Magnuson – prinsessa Christinan toiseksi vanhin poika ja kruununprinsessa Victorian serkku
 • Hans Åström – prinssi Danielin serkku

Vieraat

 • Ruotsin kuningasperheestä kuningas Kaarle Kustaa ja kuningatar Silvia, kruununprinsessa Victoria, prinssi Daniel, prinsessa Estelle ja tietenkin prinssi Oscar, prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia, sekä prinsessa Madeleine, Chris O’Neill, prinsessa Leonore ja prinssi Nicolas.
 • Kuninkaan sukulaisista prinsessa Margaretha, prinsessa Désiréen tytär vapaaherratar Christina Louise De Geer puolisoineen, prinsessa Christina ja Tord Magnuson, sekä pariskunnan kolme poikaa Gustaf, Oscar ja Victor puolisoineen ja kuningatar Silvian perheestä kuningattaren kaksi veljeä ja heidän lapsiaan.
 • Prinssi Danielin perheestä mm. vanhemmat Ewa ja Olle Westling, sisar Anna Westling puolisoineen ja tyttärineen.
 • Kuninkaalliset vieraat ulkomailta ainoastaan Tanskan kruununprinssi Frederik ja kruununprinsessa Mary, sekä Norjan kruununprinssi Haakon ja kruununprinsessa Mette-Marit
 • Suomea edustaa suurlähettiläs Jarmo Viinanen ja puolisonsa Irmeli Viinanen
 • Koko vieraslista täällä.

Livekommentointi

 • Käytetään tätä postausta kommentointiin eli kun ryhdyt seuraamaan lähetystä, avaa myös tämä postaus ja liity keskusteluun! 🙂
Mainokset

163 kommenttia artikkelissa “Prinssi Oscarin ristiäiset – Kummit, vieraat, lähetykset ja livekommentointi

 1. Linjoilla ollaan! Onnekseni on mahdollista määritellä päivän aikatauluja niin, että lähetyksen seuraaminen ja kivan kuninkaallishömppäiltapäivän viettäminen onnistuu. Laitoin Expressenin livelähetyksen pyörimään ja vaihdan myöhemmin SVT:lle, ehdottomasti haluan seurata ruotsinkielistä lähetystä studio-osuuksineen, se virittää jotenkin paremmin tunnelmaan 😀

  Tykkää

 2. Hej! Hälsning från kungliga slott och Stockholm! Täällä siis ollaan kirkon edustalla, sadekin loppui onneksi 10 jälkeen vaikka onkin luvattu vettä iltaan asti. Ihmisiä on melko paljon liikkeellä, tarkemmin en osaa arvioida mutta useampia satoja kuitenkin. Eturivi oli jo varattu kun tultiin hetki sitten mutta hyvin näkee kirkon edustalle, yleisö on päässyt hieman lähemmäksi linnan ovea kuin viime kesäisissä häissä. Lehdistö on päästetty ikävästi yleisön eteen, isot kamerat heiluvat ikävästi välillä edessä…. vieraita lipuu jo pikkuhiljaa kirkkoon. Kaikkiaan tunnelma on odottava ja iloinen 🙂

  Tykkää

  • Mahtavaa, ikiomat erikoiskirjeenvaihtajat paikalla!! 😀

   Kiitos tunnelmista siellä, varmasti on jännää ja mukavaa. Onneksi nyt ei pahemmin satele, toivottavasti pysyy poutaisena. Viileältä kyllä näyttää, monilla vierailla paksujakin takkeja. Sääli, että media on edessä! :/

   Tykkää

 3. Hienoa! Tämähän on mitä parhain aloitus viikonlopulle. 🙂 Sääli, että sää Tukholmassa näyttää aika heikolta, mutta toivottavasti aurinkokin pilkahtelisi jossain vaiheessa.

  Aftonbladetkin jo aloitti, mutta mullakin pyörii Expressen. Täytyy katsoa, kumman valitsen varsinaiseen tilaisuuteen. Mukavaa, että Yle tuottaa suomenkielisen lähetyksen, mutta toisaalta SVT:llä on yleensä enemmän asiantuntemusta koottuna mukaan.

  Tykkää

   • Ehdinpä juuri näkemään vilkutukset kirkon ulkopuolella! Viktorialla kaunis asu, Madeleinella hirveät hihat. Sofian puku ei ihan istu täydellisesti ja hieman kummallinen tuo viitta-asia muutenkin.

    Tykkää

    • Mulla oli hiukan nipottamista kaikista, Victorialla on kolmea eri valkoista, Maddella kamalat hihat ja Sofialla liian pitkä ja outo helma (vaikka viittaosasta tykkäsinkin). Mutta kokonaisuutena oikein hyvä, paremmin meni kuin kuninkaan synttäreillä. 😉

     Tykkää

 4. Hejsan!

  Löysin blogisi edellispäivänä ja kahlasin kaikki postaukset läpi, aivan mahtava blogi! Kiitos todella paljon! 🙂
  Itse olen lähipiirini ainoa, joka on kiinnostunut kuninkaallisista, joten on kivaa lukea myös suomalaisten mietteitä kuninkaallisista.

  Taustalla pyörii nyt Expressen, mutta luulen tyytyväni tällä kertaa Yle Areenan tarjontaan. SVT:n lähetys menee nauhalle, jos myöhemmin innostun katsomaan uudestaan.
  Erityisesti odotan Estelleä ja sitä, saapuvatko molemmat Madeleinin lapset.

  Tykkää

  • Tervetuloa! Satuit paikalle aivan täydelliseen aikaan! Täällä meitä hulluja riittää. 🙂

   Expressenillä oli kuva kirkosta, jossa näkyi yksi pieni tuoli. Toivottavasti Leonoren oli jossakin katveessa, koska odotan kyllä todella näkeväni hänet ja Nicolaksen kirkossa. Tosin voi olla Chrisille aikamoinen homma, kun Madde varmaa istuu kummien kanssa…

   Tykkää

 5. Minäkin pääsin tällä kertaa mukaan live-seurantaan :). Mahtavaa, että meillä on mukava myös osallistuja aivan paikan päällä 🙂

  Tykkää

 6. Syreeneja ja omenapuun kukkia kirkossa koristeena. Kaunista ja herkkää. Estellelle oli pieni tuoli varattuna, mutta useampaa en huomannut. Joten missä istuu Leonore ja Nicolas? Vanhempiensa sylissä? 🙂

  Tykkää

 7. Jes, pääsin kuin pääsinkin koulusta ajoissa telkkarin ääreen! Ärsyttäävää kun areenan lähetyksessä ei näytetä vieraita vaan kuvataan vaan jotain satamaa… pitää varmaan vaihtaa femille!

  Tykkää

 8. Täällä menee muuten mukavasti mutta tuo sade,arg:D voitte kuvitella kun ihmismassassa aukeaa kymmeniä sateenvarjoja niin on täysi työväistellä niitä ja vähäki näkökenttä häviää!
  Me myös eilen mietimme kuinka Chris selviää lasten kanssa kun Madde istuu kummien kanssa. Mutta veikkaamme että nicolas voi istua äitinsä kanssa kummirivissä 🙂

  Tykkää

 9. Ehkä Sofia ja Carl Philip jeesailee Chrisiä lasten kanssa, viime kesänä Nicolaksen ristiäisissähän Leonore kulki sylistä syliin 😀

  Tykkää

 10. Hei, uutena täällä kommentoimassa. Näitä sivuja (sekä kuninkaallisia ylipäätään) olen kyllä seurannut jo jonkinaikaa. Kiitos vain hovikirjeenvaihtajalle erittäin mielenkiintoisesta blogista!
  Nyt vielä liikenteessä ja kännykkällä vauhdissa seuraamista, mutta yhdeksi on ehdittävä kunnolla katsomaan..

  Tykkää

 11. Todella monet vieraat on muuten valinneet (vaalean)punaisen värejä asuihinsa, kiva kun eivät ole ajatelleet että pojan ristiäisiin pitäisi olla sinistä 🙂

  Tykkää

  • Ehdottomasti pisteet minultakin! Juuri katselin kuvia Victorian, CP:n ja Madden ristiäisistä, Silvialla oli vihreää, vaaleanpunaista ja sinistä yllä ja tosiaan juuri noin, että vaaleanpunaista prinssin ristiäisissä.

   Tykkää

 12. Varsin vähän näyttää olevan hattuja näillä naispuolisilla vierailla, sen sijaan muita hiuskoristeita ja -härpäkkeitä paljonkin. Kuninkaallisia odotellessa.

  Tykkää

 13. Kukahan tuo nainen oli, jonka näytettiin saapuvan kahden tytön kanssa autolla Areenan lähetyksessä. Heitä kuvattiin aika paljon mutta Havumäki ei kertonut ketä he ovat ?

  Tykkää

 14. Innolla jo odotan prinsessojen asuja! Vickanille toivoisin ehkä vaaleanvihreää, Sofialle sopisi keltainen ja Madde näyttää upealta melkolailla kaikessa 😀 esim. kerman?värinen mekko kuten Katella Charloten ristiäisissä sopisi

  Tykkää

 15. Sofialla oikein nätti asu ja hän näytti muutenkin erittäin kauniilta 🙂 Hiukset olisin ehkä toivonut mielummin kiinni, nuo kiharat on nähty niin monesti. Nicolas on niin söpö noissa shortseissa!

  Tykkää

  • Victorialla valkoista, todella kaunis malli mekossa ja Estelle tietty nättinä!

   Mette-Maritin asu on vähän raskas, en oikein innostunut vielä. Madden hihat myös jännät, mutta hiukset upeasti ja muutenkin kauniina, kuten aina.

   Tykkää

 16. Wow miten upea asu Vickanilla! Estellekin on suloinen kuten aina. Ja nähtiinpä sitä toivomaani vaaleanvihreääkin, Mette-Maritilla tosin 🙂 Mary on aina upea.

  Tykkää

 17. Itseäni hieman häiritsee Victorian vitivalkoisen puvun ja Oscarin kermanvärisen puvun ristiriita.. Kaunis puku kyllä Victorialla muuten ja selvästi myös samaa sarjaa Estellen mekon kanssa.

  Tykkää

 18. Estellekin on saanut hienon hiuskoristeen 🙂 Tuo Vickanin mekko on hieman erikoinen mutta minusta juuri hänen tyylisensä. Ei varmasti sopisi ihan kaikille mutta Vickanille napakymppi. Madden asussa en oikein lämmennyt noille hihoille… Ja Mette-Maritin hiuksille olisi voinut tehdä jotain!

  Tykkää

 19. Mette-Marit ilmeisesti lukee jonkun raamatunkohdan myöhemmin.

  Upeita kuninkaallisia naisia, en voi muuta sanoa. Silti yksi tyylikkäimmistä ehdottomasti Danielin sisko Anna, aivan upea asu.

  Tykkää

 20. Mette-Maarit… ehkä jotenkin tätimäinen olemus…

  Osaako joku sanoa, miksi Mary ja Haakon istuvat lähempänä kuningasperhettä kuin Cark Philip ja Sofia? Korkeampi arvoasteikko?

  Leonore ihana!

  Tykkää

 21. Upeat muuten noi syreenit, niitä ei ole taidettu aikaisemmissa juhlissa käyttää? Ovat kyllä kauniita väreiltään ja sopivat hienosti alkukesän juhliin.

  Tykkää

 22. Lapset ovat kyllä tämän lähetyksen valopilkku. Kiva, että lapset saavat olla mukana, onhan tämä kuitenkin perhejuhla 🙂

  Tykkää

 23. Minäkin olin positiivisesti yllättynyt kukista! Odotin (pelkäsin) pliisua vauvavaaleansinistä valkoisen kanssa, joka olisi ollut niin itsestäänselvä että siksikin tylsä valinta. Syreenit on upeita ja raikkaita! Mietin muuten että varmasti tarkoituksella toisinaan valitaan tällaisia kukkia, joita on kaikkien varaa käyttää (vrt. kielot Madeleinen ja Chrisin häissä). Kuvittelin kyllä syreenit nähtyäni että näitä sävyjä löytyisi asuista myös..

  Tykkää

 24. Todella symppis tuo arkkipiispa, suorastaan äidillisesti käsitteli prinssi Oscaria kastaessaan. Puhuu myös ihanan selkeetä ruotsia, helpottaa seuraamista.

  (sivuhuomio, Nicolaksen hammasharjassa (jolla tuossa leikkii) on vilkkutoiminto. Ihan tässä kateus herää :D)

  Tykkää

 25. Prinsessa Christinan hiuskoristeessa on muuten tyyliä ja asennetta, tarkkailkaapa. Yleensä huomio kiinnittyy näihin nuorempiin kuninkaallisiin naisiin, mutta iäkkäämmässä sarjassakin kyllä tyyli osataan.

  Tykkää

  • Ihana! Jotenkin ”säälittänyt”, kun Danielin vanhemmat jäävät luonnollisestikin näissä tilaisuuksissa niin sivuun: seuraavat taka-alalta vain. Lapset ei kuitenkaan välitä arvoasteikoista!

   Tykkää

   • Näinhän se on ja uskon, että Estelle saattaa jopa viettää enemmän aikaa Ewan ja Ollen kanssa, koska kuningaspari on tietenkin edelleen kiireinen. Vanhempien ollessa matkoilla, Estelle käsittääkseni on usein hoidossa Ockelbossa. Varmasti aika seikkailu pienelle prinsessalle, kun voidaan tehdä tavallisempia asioita.

    Tykkää

 26. Havumäki miettii, missä kirkossa Alexanderin ristiäiset pidetään. Kuninkaanlinnan kirkko ja Drottningholm on hyviä vaihtoehto molemmat, mutta itse pidän peukkuja kyllä Öölannin puolesta. Siellä on parikin sopivaa kirkkoa, joissa kuninkaallisten tilaisuuksia on pidetty ja heinäkuussa kuninkaalliset ovat muutenkin sielläpäin. Olisi mielenkiintoista nähdä vaihteeksi sellaiset ristiäiset!

  Tykkää

  • Öölanti voisi olla kiva vaihtoehto! Mietin vain että varmasti haluavat että kaikki heidän lapset kastetaan samassa kirkossa, siis tulevatkin.. siksi mietin et oisko jompikumpi näistä käytetymmistä kuitenkin.

   Pakko sanoa että toivon enemmän värejä Alexanderin ristiäisiin: myös kuningasperheen asuihin. Jotenkin vaaleansininen ja vaaleanpunainen on nyt jo niin nähty! Sofialta tosin voikin odottaa ehkä reippaammin värejä kukkiin ja asuihin 👍😊

   Tykkää

   • Se on totta, voi olla että ottavat huomioon, että jos lisää lapsia tulee, saattavat syntyä vaikka talvella. Mutta nämä kaksi alkaa olla nyt niin nähty! Pidän silti peukkuja Öölannille! Tosin eiköhän se valinta ole kuninkaanlinnan kirkko, kun on hääkirkkokin.

    Tykkää

 27. Tuosta kuningatar Silvian asukokonaisuudesta tulee jotenkin sellainen viba, että olen saman kokonaisuuden nähnyt hänen yllään aiemminkin. Tai jos ei tätä, niin melkein samankaltaisen asun. Tyylillisesti näissä juhlissa varmasti jotenkin omalla mukavuusalueellaan, ei mitään yllättävää tai raflaavaa. Sellaista perusvarmaa Silviaa.

  Tykkää

 28. Lähetys päättyi, joten SUURI KIITOS KAIKILLE tässä vaiheessa! Olipa taas hauskaa! 🙂

  Edelleen toki jatkuvat livelähetykset lehdillä ja kuvia tulee varmasti myös tuolta vastaanotolta, mutta teistä kuitenkin osa karkaa nyt joten tosiaan kiitokset kaikille.

  Tykkää

 29. En ole yhtään kärryillä kun kommentteja valtavasti täällä mutta yleisö pääsi todella lähelle kuninkaallisia, victoria oli niin onnellinen tervehtiessään yleisöä:) mette ja fredde myös sympaattisia kuten aina:) palaamme tarkemmin tunnelmiin tuonnempana! Mutta ihana päivä.

  Tykkää

  • Hienoa kuulla, että pääsitte kunnolla näkemään! Heikolta näytti keli, mutta tosi kauan näyttivät olevan siinä esillä.

   On ollut todella hauskaa kuulla fiiliksiä sieltä paikanpäältä, kiitos paljon. 🙂

   Tykkää

 30. Hienot ristiäiset olivat! Tosi rennot ja jotenkin äidilliset Victorian ja arkkipiispan toimesta.

  Victorian asusta en pitänyt, häiritsee kun lähikuvissa näkyy reikien takana oleva ihonvärinen kangas. Ja lähikuviahan piisaa kun juhlakalua kuvataan. Kaukaa kyllä kaunis. Kaunis, mutta ei toimiva siis! Hattukaan ei oikein sopinut. Madden ja Sofian asuista taas pidin oikein paljon! Olen varmasti vähemmistössä. Repeilin vilkkuvalle hammasharjalle, en suostunut moista hirvitystä ostamaan lapselleni ja toiset käyttävät niitä prinssin kastetilaisuudessa. 😀 Odotin myös milloin Leonore menee tuolin kanssa nurin kun siinä seisoi, oli äidinvaistot esillä kun lapsikatraan meno näytti sen verran tutulta. Onneksi ei sattunut pahasti! Siellä kummien takana oli mielestäni lastenhoitaja ja joku muu apulainen. Mette-Maaritin asu oli liian tätimäinen, timskupanta hieno, mutta keskijakaus jo niin nähty ja omaan makuun kamala. Silvia todella tyylikäs, kuten myös Danielin perhe! Chris handlasi hienosti Nicholaksen vaikka oli selkeästi todella jännittynyt.

  Hyvä mieli jäi kyllä näistä kemuista. Raikasta, kotoista ja helposti lähestyttävää! Ruotsi osaa upeasti!

  Tykkää

  • Ruotsissa nämä kyllä osataan järjestää! Hieno juhla, ihana tunnelma ja sitten vielä niin, että yleisökin pääsee mukaan ja näkemään. Ja tosiaan tuo, että lapset juoksevat mukana, kuuluu asiaan. Olin tosi iloinen, että tällä kertaa jopa alle vuoden ikäinen Nicolas pääsi mukaan ja itseasiassa hänhän taisi jaksaa melkein parhaiten!

   Tykkää

 31. Oma yksivuotias vipeltäjäni ei päästänyt äitiä rauhassa nettiin mukaan tähän kommenttiketjuun, mutta televisiosta sain seurata lähetystä suhtkoht rauhassa :D. Todella sympaattinen perhejuhla! Aivan supersöpöä oli se Estellen ja fammun halailu. Ja ”antakaa lasten tulla tyköni” – Leonoren tanssahtelu, Nicolaksen hammasharja, Estellen tylsistyminen… terveiset täältä viiden serkun sarjasta (sattumoisin myös 2 tyttöä ja 3 poikaa), meillä on ihan samanlaista 😀 !

  Tykkää

  • Kyllä näiden juhlien ykkösasiaksi taisi nyt muodostua lapset. 🙂 Ja sehän sopii, lastenjuhlahan tämä monella tapaa onkin. Tosin nyt tämän nähtyäni olen samaa mieltä Madden ja Chrisin kanssa siitä, ettei kuninkaan synttäreillä Te Deumiin ollut Estelleä pienemmillä asiaa. Parvekkeelle olisivat voineet tulla vilkuttamaan, mutta ehkei prinsessojen meininki olisi sinne ihan sopinut.

   Tykkää

   • Samaa mieltä, tämä perhejuhla sopi tanssiville pikkuprinsessoille, kuninkaan synttärit eivät niinkään. Minua muuten jäi ihmetyttämään Silvian jonkinlainen jäykkyys vai sitooko häntä sitten tiukka protokolla, mutta mutta… Hän ei tehnyt elettäkään sen suhteen, että olisi auttanut Madeleinea Leonoren hoidossa. Olisi esim. käynyt nappaamassa tytön syliinsä kirkon lattialta, tyttö olisi varmasti rauhoittunut mumman sylissä. Mutta kuningatar ei kai vaan voi tehdä niin.

    Tykkää

    • En muista, että Silvia olisi aiemminkaan liiemmin hoitanut lapsia näissä tilaisuuksissa. Ehkä on vähän kiinni juuri asemasta, kuningatar on töissä ja nuorempi polvi hoitaa sitten lapset. Itse asiassa minusta Carl Philip olisi voinut ojentaa auttavan käden!

     Tykkää

 32. Parvekkeella olisivat minun mielestäni voineet hyvinkin tulla tervehtimään kansaa. Siellä olisi ollut tilaa juoksennella. Mutta ilmeisesti lapset eivät silloin olleet edes Ruotsissa?

  Tykkää

  • En muista, että missään olisi varmaksi sanottu, missä olivat, mutta uskon kyllä että Ruotsissa. Luultavasti joko Madden asunnolla tai sitten Drottningholmissa, elleivät jopa linnan yksityistiloissa.

   Kirjoitin näköjään huonosti, kyllä minustakin siis olisivat parvekkeelle voineet tulla mutta ehkä tuo hiukan levoton remuaminen ei olisi siinä tilaisuudessa kirkkoon sopinut.

   Tykkää

 33. Vaikkkei asia tähän nyt kuulukkaan mutta tuli nyt mieleeni, että mikä mahtaa olla prinssi danielin arvonimi Victorian noustessa valtaan? En tiedä oletko tästä jo aikaisemmin kirjoittanutkin, en nyt ainakaan äkkiseltään löytänyt. Tuleeko hänestä kuningas, tulihan Silviastakin kuningatar vaikkei mikään prinsessa ollutkaan. Sitten taas Marysta tuli heti naituaan Frederikin kruununprinsessa kruununprinssin puolisona, Danielista taas ei. Osaatko yhtään vastata vai näyttääkö aika Danielin tittelin? ☺

  Tykkää

  • Nämähän menee siis niin, että pääasiassa jopa muuten niin tasa-arvoisessa Ruotsissa, nainen ottaa aina miehen tittelin, ellei hänellä ole itsellään korkeampaa titteliä, mutta sama ei toimi toisinpäin, joten Danielistakin tehtiin erikseen prinssi. Käytännössä historia tuntee vain aivan muutaman kuninkaan, jonka vaimolla on alunperin ollut valta ja heistä on jo sadoissa vuosissa laskettava aika. Daniel pysyy siis prinssinä, ellei Ruotsissa tehdä joku ihan ennennäkemätön ratkaisu. Samaan tapaan siis, kuin prinssi Philip ja kuningatar Elisabet. Toisekseen tämä perustuu siihen, että kuningas on aina korkein titteli, joten jos hallitsevan kuningattaren mies olisi kuningas, hän olisi periaatteessa korkeampiarvoinen. Tanskassa esim. jopa perustuslaki käyttää hallitsijan synonyyminä kuningasta, joten lakia pitäisi muuttaa (Henrikhän on tästä aiheesta itkenyt jo vuosia, olisi siis halunnut olla kuningas).

   Naiset siis voivat ottaa miehensä arvonimen feminiinin (kuningattaret Silvia, Sonja, Paola jne), mutta miehet eivät ota vaimonsa arvonimeä (joten prinssit Henrik, Philip, Daniel). Samasta syystä Daniel on ”vain” prinssi, ei kruununprinssi, vaikka Mary ja Mette-Marit tittelin saivatkin.

   Tykkää

 34. Kiitos vielä Hovikirjeenvaihtajalle tästä livekommentointi mahdollisuudesta. Teidän kaikkien kommentteja on kyllä ollut kiva lukea tänään. 🙂

  Pakko komemntoida vielä asuja nyt kun olen vähän päässyt kuvia selaamaan. Sofian puku vaikutti yhtä numeroa liian pieneltä. Voi toki olla tyköistuva mekko, mutta jotenkin minusta mekko vaikutti aavistuksen liian pieneltä. Madden puvusta ja erityisesti kampauksesta tykkäsin kovasti. Sekä Madden ja Sofian eduksi voidaan laskea ettei puvut olleet pitsisiä vaan enemmän graafisia ja värit olivat kivat. Victorian kokonaisuus ei toiminut, jotenkin oli koko ajan olo, että mekosta näkyy läpi vaikka siinä varmasti oli ihonväristä kangasta. Silvian asu oli jotenkin niin Silviaa. Just sellainen olo että eikös tämä sama asu ole ollut jo jossain? Ja Mette-Marit oli jotenkin niin täti mekossaan ja hattua tai kunnon hiuskoristetta ei vieläkään nähty. Huh olenpas nyt kriittinen näitä kohtaan 😀 Prinsessa Mary oli kyllä niin tyylikäs ja vei pisteet kotiin .

  Tykkää

  • Kiitos itsellesi, että olit mukana! Mukavasti kehkeytyi keskustelua, vaikka arkipäivä onkin tällaiselle vähän huono. 🙂

   Sofialle ei ollut ensimmäinen kerta, kun minustakin asu on ehkä hiukan tiukka. Erityisesti tuosta rintojen kohdalta, mikä saattaa selittyä imetyksellä, mutta muutenkin. Madden kampaus ja meikki olivat jälleen kerran upeita, hän on todella löytänyt jotenkin tyylinsä viime aikoina.

   Mette-Maritin hatuttomuudesta olen ajatellut, että josko se liittyisi hänen niskavammaansa. Isompien hattujen käyttö loppui aikalailla samoihin aikoihin, kun vamma tuli. Toisaalta ei se varmaan jotain pienempää hattua estäisi käyttämästä, joten nämä pannat ovat myös tyylivalinta selvästi.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s