Upeita kuvia prinssi Carl Philipin pienestä perheestä!

Viikonlopun iloksi saimme ihanan yllätyksen Ruotsista, kun prinssi Carl Philipistä, prinsessa Sofiasta ja prinssi Alexanderista julkaistiin todella kauniita uusia kuvia. Samalla prinssipari haluaa kiittää kaikkia onnittelijoita.

Ruotsin prinssi Carl Philip, prinsessa Sofia ja prinssi Alexander, prinsessa Sofian vauva, kuvia vauvasta, kuninkaalliset, Hovikirjeenvaihtaja

© Erika Gerdemark – Kungahuset.se

Kuvat on ottanut prinssiparia, sekä muitakin kuninkaallisen perheen jäseniä aiemminkin kuvannut Erika Gerdemark. Sisäkuvat on otettu Drottningholmin linnan Kruununprinssi Gustavin työ- ja vastaanottohuoneessa ja ulkokuva varmastikin linnan puutarhassa. Drottningolmin linna on kuningasparin yksityinen koti ja prinssi Carl Philip vietti siellä lapsuutensa. Prinssi Alexanderin syntymän aikoihin prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia muuttivat linnan alueella sijaitsevaan lisärakennukseen, jossa he asuvat tällä hetkellä kruununprinsessa Victorian vanhassa 90 neliömetrin asunnossa. Synnytyksen jälkeisessä tiedotustilaisuudessa prinssi Carl Philip sanoi, että on kun hän viimeksi asui Drottningholmissa, hän oli yksin ja nyt takaisin muuttaa yksi plus kolme. Tällä prinssi viittasi mitä ilmeisimmin Siriin, perheen borderterrieriin, joka on päässyt mukaan kuviinkin.

Kuvien myötä prinssipari haluaa kiittää myös kaikkia heitä onnitelleita ja muistaneita:

Vi vill på detta sätt tacka för alla gratulationer som vi har fått i samband med vår son, Prins Alexanders, födelse. Vi uppskattar mycket er värme och omtanke.

Carl Philip och Sofia

Kuvat julkaistiin juuri tänään varmastikin prinssi Carl Philipin syntymäpäivän johdosta. Prinssi täyttää tänään 37 vuotta, joten onnittelut ovat paikallaan jälleen.

21 kommenttia artikkelissa “Upeita kuvia prinssi Carl Philipin pienestä perheestä!

    • Niin näyttääkin, noin fyysisiltä mitoiltaan ainakin. Piti oikein tarkistaa, mutta melkein samankokoisina syntyivät, Oscar oli jopa vähän isompi. Muuten toki Alexander ”vauvamaisempi”, sillä Oscar oli jo tosi skarppina kuninkaan synttäreiden aikaan.

      Tykkää

  1. Ihanan hempeitä ja keväisiä kuvia! Ja tunnelma on jotenkin käsinkosketeltavan lämmin! Hauskaa, että myös perheen koira on päässyt kuviin.

    Ristiäiskuvat tuntuvat olevan enemmän tai vähemmän pönötyskuvia, niin on tosi kiva nähdä tällaisia astetta rennompia kuvia. Tuo mustavalkoininen kuva Carl Philipistä ja pikkuprinssistä on aivan ihana. Oikein sydän sulaa. 😀

    Tykkää

    • Näiden kuvien jälkeen odotan todella mielenkiinnolla ristiäiskuvia! En välittänyt CP:n ja Sofian hääkuvista, enkä Nicolaksen ristiäiskuvista, mutta jos tätä tyyliä jatketaan, lopputulos voi olla todella hyvä. Ylipäätään tykkään Erika Gerdemarkin tyylistä ja todella toivon, että hänestä tulee CP:n ja Sofian vakiokuvaaja, kuten Kate Gabor on Victorialla ja Danielilla.

      Tykkää

  2. Aivan ihania kuvia! Minäkin pidän erityisesti tuosta mustavalkoisesta Carl Philipin ja Alexanderin kuvasta. Alexander kyllä näyttää aika isolta! Voisi luulla vanhemmaksi, mitä hän on.

    Tykkää

  3. Mukavaa, että saatiin useita kuvia samalla kertaa! Seesteisiä ja kauniita kuvia. Jälleen kerran on onnistuttu asujen ja taustan värien koodaamisessa :). Sofianlla ja Carl Philipillä on aidosti onnelliset katseet. Hauska, että myös perheen koira on päässyt mukaan kuviin. 🙂

    Tykkää

    • Tällä kertaa värikoodaus ei minusta ole muuten niin silmiinpistävää, joten siinäkin mielessä todella onnistunutta. Aivan hurjan kauniit värit näissä on kyllä ja valoineen todella harmonisia, mutta silti raikkaita ja nuorekkaitakin.

      Tykkää

  4. Ihania kuvia ja vielä noin monta 🙂 Kyllä meitä rojalisteja oikein hemmotellaan. Oma suosikkini on kuva Carl Philipista poikansa kanssa. Ja kiva kun koirakin oli päässyt kuviin mukaan.

    Liked by 1 henkilö

  5. Aivan ihania kuvia ja mukava yllätys ennen Oskarin ristiäisiä.
    Ruotsin hovissa on nyt kovasti kiireitä, Oskarin ja Aleksanderin ristiäiset, Victorian syntymäpäivät, Tuleekohan kaikkien näiden juhlien jälkeen vieroitusoireita…😀

    Tykkää

  6. Vau! Ihanan lämpimät kuvat ja onnellisen oloinen perhe. Suosikkikuvat ovat samat kaksi kuin monella edellä kommentoineellakin.
    Ehkä kuvien perusteella on havaitavissa hovin panostus CP:n ja Sofian rooliin Victorian ja Danielin apuna (en nyt saa ajatusta paremmin muotoiltua, mutta pointti varmaan selvinee).

    Tykkää

    • Minäkin olen miettinyt tätä Carl Philipin uutta roolia kuningasperheessä. Ennen häitä Carl Philip tuntui jäävän todella sivuun ja kaikki huomio kiinnittyi kuningaspariin, Victoriaan ja Madeleineen. Näin ainakin itse muistan, ihmisen muisti tosin on tunnetusti rajallinen. 😉

      Kihlaus, häät ja vauva ovat tuoneet Carl Philipille enemmän julkisuutta ja ainakin minusta se on vain kiva asia! Jotenkin tuntuu, että perheellistymisen myötä Carl Philipiä kohdellaan mediassa vakavasti otettavana aikuisena eikä vain bilettävänä ja autoilevana turhake-prinssinä.

      Tykkää

      • Aivan totta, Carl Philip oli ehdottomasti sisaruksista vähiten esillä. Osin varmaan johtuu ihan median laista, eli siitä, että nuoret kauniit naiset kiinnostavat ja myyvät enemmän. Toisaalta prinssi ei ehkä ole itsekään pyrkinyt esiin ja uran suuntakin on tainnut olla hiukan hakusessa. Nyt tuntuu, että Carl Philipille ja Sofialle on tarjolla aika iso rooli ja olemmekin tosiaan heitä nähneet paljonkin julkisuudessa vauva-asioiden ulkopuolellakin. Ja tosiaan, CP on jotenkin aikuistunut ja muistan ruotsalaisen hovitoimittajan sanoneen, että hän on kuin eri mies median edessä, kun Sofia on rinnalla!

        Tykkää

    • Uskon, että olet oikeassa. Osin CP ja Sofia ylipäätään tuntuvat vain avoimemmilta, kuin Madde ja Chris, mutta kyllä on alkanut ylipäätään tuntua, että Maddea hitaasti siirretään pois julkisuudesta ja CP taas nostetaan esiin. Varmasti heijastelee heidän tulevia roolejaan.

      Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.