Kuningatar Elisabetin vuodet – Omassa sarjassaan

Kuningattaren elämää seuranneen kuvapostaussarjan yhdeksäs ja viimeinen osa on tässä, olemme päässeet nykypäivään. Hovikirjeenvaihtaja onnittelee kuningatarta ja toivoo pääsevänsä tekemään postaussarjalle vielä runsaasti jatkoa.


2006 – Syntymäpäiväonnitteluita 80-vuotiaalle.

2007 – Marraskuussa vietettiin kuningattaren ja prinssi Philipin 60-vuotishääpäivää.
2008 – Kuningattaren ja prinssi Philipin ensimmäinen lapsenlapsi meni naimisiin, kun Peter Phillips ja Autumn Kelly vihittiin toukokuun 17. päivänä.
2009 – Parlamentin avajaisissa.
2010 – Kaatuneiden muistosunnuntaina.
2011 – Prinssi William ja herttuatar Catherine vihittiin huhtikuun 29. päivänä Westminster Abbeyssä. Heinäkuussa avioituivat myös Zara Phillips ja Mike Tindall.
2012 – Buckinghamin palatsin parvekkeella juhlimassa 60-vuotista hallitsijakautta.
2013 – Prinssi George Alexander Louis syntyi heinäkuun 22. päivänä.
2014 – Tervehtimässä yleisöä Readingissä. Hovikirjeenvaihtaja mukana väkijoukossa.
2015 – Syyskuun 9. päivänä vallassa pidempään, kuin yksikään aiempi Britannian hallitsija.
2016 – 90-vuotispäivänään, eli tänään, vastaanottamassa yleisön onnitteluita Windsorissa.
Mainokset

13 kommenttia artikkelissa “Kuningatar Elisabetin vuodet – Omassa sarjassaan

 1. Onnea Elisabetille! Mielestäni vuoden 2006 ja 2016 kuvat ovat parhaat, kuningatar näyttää niin aidosti iloiselta siitä, että ihmiset haluavat onnitella häntä.

  Tykkää

  • Olen samaa mieltä ja kyllähän se varmaan oikeasti mukavalta tuntuu. Katselin eilen sen Sky Newsin dokkarin ja siinä oli lähikuvaa kuningattaresta palatsin parvekkeella Diamond Jubileen aikaan. Kuningatar näytti oikesti liikuttuneelta, kun väkeä oli kuin pipoa.

   Tykkää

 2. Todellakin paljon onnea Elizabethille! Ja kiitos myös ihanista kuvapostauksista, jotka teit syntymäpäivien kunniaksi. 🙂 On ollut hauskaa nähdä kuvia jokaiselta vuodelta. Kyllä maailma on muuttunut ja paljon on ehtinyt tapahtua Elizabethin elämän aikana. Hän on ollut mahtava kuningatar ja toivon hänelle vieläkin pidempää ikää ja monia onnellisia muistoja vielä tulevaisuudessa. 🙂

  Tykkää

 3. On kyllä rautainen mamma, ei siitä mihinkään pääse! Omistanut maalleen koko elämänsä.
  Varmasti maailman kuvatuin henkilö.

  Kiitos mukavasta sarjasta 🙂

  Tykkää

  • Elisabet on monella tavalla kyllä ihmeellinen, harva kykenee tuohon. Ja jotenkin on jäänyt sellainen käsitys, ettei se ole ollut hänelle surun aihe. Toki varmasti on omat ongelmansa ja surunsa, ja olisi esim. lasten kanssa halunnut olla enemmän, mutta tuntuu velvollisuus olevan niin kirjoitettuna kuningattaren ytimeen, että on osannut kääntää uhrauksetkin positiiviseksi.

   Ja muuten kun tästä aiheesta puhutaan, ei sovi unohtaa prinssi Philipiä! Käytännössä sama omistautuminen ja uhraus ja vielä omasta vapaasta tahdosta. Toki avioliitto on tuonut rakkauden ja perheen lisäksi äärettömästi muitakin etuja, mutta ei ole varmasti ollut aina helppoa. Varsinkin, kun yhteiskunnassa edelleen mies on poikkeus, kun on vaimoaan ”alempana” ja aiempina vuosikymmeninä varmasti merkittävästi vielä oudompaa.

   Tykkää

 4. Pidin kovasti lähipäivinä julkaistusta kuvasta, jossa kuningatar on yhdessä suvun nuorempien jäsenten kanssa. Erityisen suloinen oli Mia Tindall kuningattaren käsilaukun kanssa 😊.

  Elisabeth on kyllä ikoninen hahmo ja se ”oikea kuningatar! ” 🙂

  Tykkää

  • Se kuva löytyy tuosta postauksesta, jonka ensimmäisenä kuvana on kuningatar koiriensa kanssa. Mia oli kuvassa kyllä aivan omaa luokkaansa, niin tärkeänä laukun kanssa! 😀 Oli kuulemma napannut laukun ihan spontaanisti, eikä tilanne ollut mitenkään järjestetty. Kuningattaren laukut on niin klassikoita ja monesta virallisestakin kuvasta tuolin vierestä bongattu, että tämä oli ihan älyttömän sopiva ”vitsi”.

   Tykkää

 5. Kiitos paljon tästä postaussarjasta! Äärimmäisen informatiivinen ja nautittava. Oli iso ilo selata näitä lukuisia kuvia, jotka olit lajitellut selkeään järjestykseen.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s