Katsaus prinsessa Sofian äitiystyyliin

Esikoistaan odottava Ruotsin prinsessa Sofia on viettänyt huhtikuun alun äitiyslomalla, eikä hänen virallisessa kalenterissaan ole merkintöjä ennen kuun loppua, jolloin Tukholmassa juhlitaan 70 vuotta täyttävää kuningas Kaarle Kustaata. Varsinaista laskettua aikaa ei tyypilliseen tapaan ole kerrottu julkisuuteen, mutta se on aivan varmasti jo käsillä, ellei jopa jäänyt taakse. Tällä erää viimeiseksi julkiseksi esiintymiseksi jäi maaliskuun viimeisenä päivänä suoritettu vierailu Sophiahemmet-sairaalaan, jonka kunniapuheenjohtaja prinsessa Sofia on ja jonka yksityinen synnytysosasto lienee yksi vaihtoehdoista myös prinsessan synnytyspaikaksi. Prinsessa oli tälle vierailulle pukeutunut mustiin housuihin, valkoiseen kauluspaitaan ja neulepuseroon, eli hyvin samaan tapaan, kuin hän on pukeutunut koko raskautensa ajan tavallisina työpäivinä. Lisäksi olemme saaneet nähdä raskauden aikana liudan iltapukuja, muutamia nättejä kotelomekkoja, sekä useamman päällystakin, joita prinsessa ilmiselvästi pitää mielellään vyöllä mahan yli sidottuna.

Kymmenen kuukautta sitten kuninkaalliseen perheeseen liittynyt prinsessa Sofia aloitti kuninkaallisuransa vahvasti ja syksyllä näimmekin häntä runsaasti julkisuudessa ja jopa aika haastavissa tehtävissä. Lokakuussa julkistettu raskaus tuntuu kuitenkin vaikuttaneen prinsessan ohjelmaan hieman, sillä vaikka työtehtäviä on ollut tasaiseen tahtiin, korkeamman profiilin esiintymiset ovat jääneet aika vähiin. Lehtitetojen mukaan prinsessa on myös kärsinyt pahoinvoinnista, mitä monet kuninkaallisia seuraavatkin ovat epäilleet, sillä melkoisen väsyneeltä ja jotenkin ponnettomalta prinsessa Sofia on useampaankin otteeseen näyttänyt. Enimmäkseen prinsessa onkin näyttänyt keskittyneen eräänlaiseen tutustumistyöhön uudella urallaan. Valitettavasti kuvamateriaali on tällaisista linnassa tapahtuvista tapaamisista hyvin heikkoa ja tässäkin postauksessa laatu on kovasti vaihtelevaa, koittakaa kestää. Aivan kaikki asut eivät kuvasyistä johtuen myöskään ole postauksessa mukana.

Prinssi Nicolaksen kastejuhlaa vietettiin lokakuun 11. päivänä aurinkoisessa Drottningholmissa. Kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin toisen vauvan tulo oli ollut edellisten viikkojen suuri uutinen ja kaunis kruununprinsessa hehkuikin tilaisuudessa jo selvästi näkyvän vauvamahan kanssa. Silloin emme vielä kuitenkaan tienneet, että kuninkaallisesta perheestä meille esiintyi toinenkin raskaana oleva prinsessa, sillä hoikan prinsessa Sofian varressa ei raskaus näkynyt ensimmäisen kolmanneksen täyttymisestä huolimatta. Vasta seuraavalla viikolla hovi paljasti iloiset uutiset ja vaikka kuinka palasimme katsomaan prinsessan tyköistuvaa Gucci-mekkoa, ei tulokas vielä paljastanut itseään.

Useammallakin prinsessa, kuten kruununprinsessa Victorialla (äitiystyyli osa 1 ja osa 2), prinsessa Madeleinella ja herttuatar Catherinella (äitiystyyli osa 1 ja osa 2), on tuntunut olleen ensimmäisen raskautensa aikana hieman vaikeuksia oppia pukemaan uudenlaista vartalo sitä imartelevalla tavalla. Kruununprinsessa Victoria sortui prinsessa Estelleä odottaessaan erittäin lyhyisiin helmoihin ja herttuatar Catherinen muodottamat asut muistamme myös valitettavan hyvin. Yleensä kuitenkin siinä vaiheessa, kun odottava äiti on päättänyt ryhtyä käyttämään ihan oikeita äitiysvaatteita, on ongelma korjaantunut. Prinsessa Sofia ei minusta tällaisiin vaikeuksiin tuntunut joutuvan. Urheilullisen ja hoikan prinsessan vartalossa raskaus ei ensin alkuun näkynyt lähes lainkaan ja kun vatsa alkoi sitten kasvaa, prinsessa vaihtoi melko pian äitiysmekkoihin ja puseroihin.

Kaikki kolme edellämainittua prinsessaa ovat luottaneet raskauksissaan brittiläiseen Seraphine-merkkiin ja myös prinsessa Sofialta oli lähtenyt firmaan tilaus. Tunnistetuista (jälleen kerran suurkiitos Swedish Royal Clothing ID’s -blogille!) vaatteista seuraavat puserot ovat Seraphinen mallistosta.

Kuukausi sitten prinsessa Sofia asteli prinssi Carl Philipin rinnalla kuninkaanlinnan tilaisuuteen tutussa mekossa. Yllä oli jälleen Seraphinea, valkoinen jakku on samanlainen, kuin kruununprinsessa Victorialla ja myös prinsessa Madeleine omistaa vaatekappaleen mustana. Ilmeisesti ikioman jakun alla oli lisää Seraphinea, tummansininen mekko vekkihelmalla, ja tämä yksilö oli mitä luultavimmin lainassa kruununprinsessa Victorialta. Kaunis mekko nähtiin kruununprinsessan yllä useammankin kerran prinssi Oscaria odottaessa ja sama mekko muuten löytyi myös herttuatar Catherinen vaatekaapista tämän odottaessa prinsessa Charlottea.

På @kungahuset med #prinsessan #sofia och #prins #carlphilip

A post shared by Pelle T Nilsson Official (@pelletnilsson) on

Samanlaista jättitilausta prinsessa Sofia ei kuitenkaan ollut Seraphinelle tehnyt, kuin kruununprinsessa Victoria ja toisen kälynsä luottomerkin hän oli jättänyt lähestulkoon kokonaan rauhaan. Niin ikään brittiläisen Asoksen mallistosta prinsessalla ei nimittäin nähty kuin yksi ainoa vaatekappale, hennon vaaleanpunainen iltapuku, jonka näimme lokakuussa. Aivan vartalonmyötäisessä asussa näytti siltä, että prinsessan maha oli jo hieman pyöristynyt.

Seraphinen paitapuserot prinsessa Sofia oli yhdistänyt mustaan bleiseriin ja mustiin housuihin ja tämänkaltaisia asuja näimme hänellä koko raskauden ajan. Marraskuussa kuninkaanlinnassa prinsessa yhdisti mustiin housuihin COS:in sinertävänvihreän geometrisesti muotoillun yläosan. Lokakuussa näimme klassisen yhdistelmän mustaa ja valkoista ja samaa tyyliä värit vain toisinpäin helmikuussa. Pian sen jälkeen musta jakku sai seurakseen vaaleanpunaisen paitapuseron ja maaliskuun lopulla vuorossa oli sitten viimeiseksi jäänyt asu, jossa mustien housujen ja valkoisen paitapuseron seurana näimme mustan neuleen ja pirteän ponnarin.

Under ett möte diskuterade Prinsessan Sofia, Ängla Eklund, Sofia Ewerlöf och Mårten Schultz arbete mot internetrelaterade kränkningar. Prinsessan Sofia och Prins Carl Philip är engagerade i dessa frågor och genom Prinsparets stiftelse vill de motverka mobbning med visionen att barn och unga ska ha rätt och möjlighet att få vara sig själva. Arbetet riktar in sig på att motverka näthat och sprida kunskap om dyslexi. During a meeting Princess Sofia, Ängla Eklund, Sofia Ewerlöf, and Mårten Schultz talked about how to work against Internet related violations. These are important questions for Prince Carl Philip and Princess Sofia. Via the Prince Couple's foundation, the Prince and Princess work to fight bullying with the vision that children and young people should have the right to be themselves. The focus is to fight Internet related hate and violations, as well as spread knowledge about dyslexia. #kungahuset #kungligaslottet #prinsparet #prinsparetsstiftelse #juridikinstitutet #näthat

A post shared by Kungahuset (@kungahuset) on

Sofia räknar ner! ❤️ På sitt sista officiella jobbuppdrag innan hon ska bli mamma träffade Expressens hovreporter Johan T Lindwall under torsdagen prinsessan Sofia. Prinsessan Sofia är beskyddare av Sophiahemmet i Stockholm och i går besökte hon sjukhuset. "Jag mår bra. Allt är bra. Som det ska vara", berättar Sofia. Hon fick förstås frågan många ställer: När kommer nästa lilla kunglighet till världen? "Ja, det förstår jag att folk undrar", säger Sofia och skrattar. Sedan poängterar hon snabbt: "Det undrar jag också". Yesterday Princess Sofia visited Sophiahemmet. Expressen met the Princess and she said that she is just fine, and of course is looking forward to having her and Carl Philips first child. (Foto: Sven Lindwall, Expressen)

A post shared by Expressen Kungligt (@expressenkungligt) on

Prinsessa Sofian äitiystyyli ei siis ole sisältänyt säkkimäisiä tai laatikonmallisia asuja. Myös monet päällystakit ovat olleet kauniin tyköistyvia ja prinsessa on mielellään sitonut ne mahan päältä vyöllä kiinni.

Myös lyhyempiä takkeja olemme nähneet, vasemmalla kertaalleen nähty by TiMo ja oikealla selvä suosikki, tekoturkistakki Morris Stockholmilta. Kaunis turkoosinsininen pitsimekko on Tiffany Roselta ja aivan upea punainen kotelomekko mittatilaustyö ruotsalaiselta Ida Lantolta.

Ida Lanton käsialaa oli myös prinssi Oscarin syntymän jälkeen järjestetyssä Te Deum -kiitosjumalanpalveluksessa nähty siniharmaa kotelomekko. Päähineen oli valmistanut niin ikään ruotsalainen Malinda Damgaard.

Lyhyempien mekkojen ryhmästä olemme prinsessa Sofialle nähneet myös H&M:n sinivihreän kotelomekon, mustavalkoisen arkimekon, sekä liikkeen äitiysmallistoon kuuluvan mustan pitsimekon, johon prinsessa oli yhdistänyt Max Maran vaalean jakun. Jos jakku näyttää tutulta, muistatte sen ehkä prinssiparin häitä edeltäneestä kuulutusjumalanpalveluksesta.

Granarna har kommit till slottet! #Repost @kungahuset with @repostapp. ・・・ Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia tar emot julgranar från studenter vid jägmästarprogrammet på Sveriges lantbruksuniversitet (SLU). Sedan slutet av 1960-talet överlämnar SLU julgranar till Kungliga slottet. Kungsgranen har fått sitt nuvarande namn efter denna tradition, den hette från början nordmannsgran.// Prince Carl Philip and Princess Sofia receives Christmas trees from students at the program of forestry at the Swedish University of Agricultural Sciences (SLU). Since the end of the 1960’s, SLU gives Christmas trees to the Royal Palace. The “king fir Christmas tree” have received its name from this tradition, it was earlier called Nordmann fir. #kungahuset #kungligaslottet #kungsgran #slu

A post shared by Svensk Damtidning (@svenskdamtidning) on

H&M:n lisäksi yhden mekon prinsessa oli hankkinut myös & Other Stories -merkiltä ja tätä kaunista asua näemme toivottavasti vielä raskauden jälkeenkin. Erityisesti mielenkiintoni herättivät myös korvakorut, jotka ovat merkkiä Mrs. Mi.

Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä, tutustutaan vielä prinsessa Sofian iltapukuihin! Prinsessan raskauden ajalle osuivat niin Nobelit kaksine illallisineen, kuin parin muutakin korkeamman profiilin tilaisuutta ja jopa urheilugaala edellytti pitkää helmaa. Project Playgroundin maaliskuiselle juhlaillalliselle prinsessa, joka toimii edelleen yhdessä Frida Vesterbergin kanssa perustamansa hyväntekeväisyysjärjestön kunniapuheenjohtajana, oli valinnut ylleen mustavalkoisen puvun ruotsalaiselta Gretalta. Kavaljeerina toimi järjestön nykyinen toiminnanjohtaja Daniel Madhani prinssi Carl Philipin kärsittyä flunssasta.

Ruotsin akatemian joulukuiseen iltajuhlaan prinsessa Sofia oli puolestaan pukeutunut Victoria Chanin vihreään pukuun ja takin tunnistattekin. Sama tekoturkisjakku pääsi muuten edellisen Gretankin seuraksi ulkoilmassa.

Helmikuussa kuninkaanlinnassa nautittiin juhlaillallinen, jolle kutsuttiin maan silmäätekeviä ja ansioituneita. Prinsessan aiemmatkaan äitiysasut eivät ole sinänsä olleet hinnalla pilattuja, vaan ennemminkin hyvinkin tavallisia merkkejä, mutta tämän kullanhohtoisen iltapuvun kohdalla säästöä syntyi erityisesti, sillä puku oli lainassa prinsessa Olivia-nimiseltä ystävältä. Tämän yllä puku oli puolestaan nähty prinssiparin häissä kesäkuussa.

Nobelit tarjoavat loistoa aina ihan tupla-annoksen ja prinsessa Sofia onnistui molempina iltoina. Varsinaiseen palkintotilaisuuteen hän oli pukenut ylleen yönsinisen silkki-iltapuvun Oscar de la Rentalta.

Seuraavana iltana kuninkaanlinnassa palkittujen kunniaksi järjestetyllä illallisella vuorossa oli ruotsalaisen Zetterberg Couturen harmaa iltapuku. Molempia asuja koristi prinsessan häälahjatiara.

#prinsessan #sofia och #prins #carlphilip på #nobelmiddag.

A post shared by Pelle T Nilsson Official (@pelletnilsson) on

Viimeiseksi olen jättänyt oman suosikkini. Tämä tammikuun alussa urheilugaalan punaisella matolla nähty tummansininen iltapuku oli mielestäni aivan upea ja koko kokonaisuus, etenkin kampaus oli todella kaunis. Puku tulee mustavalkoisen Project Playground -asun tapaan Gretalta.

 Mitä piditte prinsessa Sofian äitiystyylistä?

Mainokset

16 kommenttia artikkelissa “Katsaus prinsessa Sofian äitiystyyliin

 1. En ole ennemmin edes kiinnittänyt huomiota Sofian tyyliin, mutta täytyy sanoa, että se on yksi onnistuneimmista kuninkaallisista äitiystyyleistä! Minun lemppareitani ovat tuo kultainen iltapuku ja koko urheilugaalan kokonaisuus!

  Tykkää

  • Jos kokonaisuutena arvioi Sofian tyyliin (siis ennen raskauttakin), minusta siitä näkee, että vielä on vähän hakemista siinä, miten haluaa prinsessana pukeutua. Hiukan seilataan laidasta laitaan ja varsinkin hiuksiin voisi kiinnittää enemmän huomiota. Mutta minusta Sofia on todella hyvin välttänyt kuitenkin kaikki mokat tai ongelmat. Kaikki asut eivät ehkä ihan imartele, mutta missään tapauksessa mikään ei ole myöskään jotenkin epäsopivaa. Raskaudenkin suhteen Sofia on minusta pääasiassa onnistunut kivasti. Erityisesti olen tykännyt, ettei hän ole yrittänyt piilotella mahaa, vaan se on saanut näkyä.

   Tykkää

 2. Sofia on kyllä ollut todella tyylikäs koko raskauden ajan. Tuo Seraphinen sininen vekkimekko, ah, mä haluan sellaisen!

  En vain pääse yli tuosta hänen tiarastaan, se on niin hirveä, eikä istu hänen päähänsä yhtään 😦

  Tykkää

  • Ei ole kyllä ihme, että vekkimekko nähtiin nyt jo kolmatta kertaa, on se niin nätti! Upea värisävy ja tykkään varsinkin yläosan yksityiskohdista, jotka eivät nyt tässä Sofian yhdistelmässä valitettavasti näkyneet. Sinisen vyörusetin olisin jättänyt tosin pois, teki asusta vähän turhan lällyn.

   Myönnän, että odotan peukut pystyssä juhlaa, jossa tiara on aseteltu jotenkin toisin. En kestä, jos käy ilmi, että tuo on ainoa asento, missä sitä voi käyttää!

   Tykkää

 3. Minunkin mielestäni Sofian äitiystyyli on ollut oikein onnistunut. Seraphinen vekkimekko ja valkoinen jakku oli mielestäni onnistunein kokonaisuus ja samoin asu, joka Sofialla oli Oscarin te deumissa. iltapuvuista upein oli urheilugaalan asu, ja hiuksetkin olivat todella kauniisti laitetut. Vaaleanpunainen Asoksen mekko oli ehkä vähän huti, vaikka puvun leikkaus on kaunis, osassa kuvista materiaali näytti, noh, vähän halvalta. Vauva antaa kyllä nyt odotuttaa itseään, syntyisi jo!

  Tykkää

  • Et ole ainut, jonka makuun Asoksen mekko oli vähän halvan oloinen. Ja ehkä se oli vähän tiukkakin, vaikka toki tuollaisella vartalolla kehtaa noinkin pukeutua. Valitettavasti hiukan hompsuisuutta toi myös huonosti hoidettu kunniamerkki, nauha on taitoksilla ja nauha roikkuu kuin missillä. Seuraavilla kerroilla onneksi joku onkin sitten vähän viitsinyt Sofiaa näiden kanssa auttaa. 🙂

   Tykkää

   • Onkohan tuo Sophiehemmetin (hih) vierailulla nähty musta pitsipaita Lindexin? Jos ei samaa, niin ainakin samantyylistä muistelen Lindexillä talvella sovitelleeni, tosin iltamenotarkoituksiin. Yhdistäminen valkoisen kauluspaidan kanssa on mielestäni aika oivaltavaa, kauniisti korostuu tuo paidan kuvio.

    Kokonaisuutena onnistunutta äitiyspukeutumista. Olen muutenkin varsin vaikuttunut siitä, miten Sofia on prinsessaroolinsa ja tehtävänsä omaksunut -enkä nyt tarkoita vain pukeutumista.

    Tykkää

    • Tuosta paidasta en löytänyt tietoa, että mistä se on, mutta ei ollenkaan varmasti mahdotonta, etteikö voisi olla Lindexin. Ruotsalaisia merkkejä Sofia kuitenkin suosii tosi paljon muutenkin!

     Sofia on todella aloittanut tämän prinsessahomman vallan mallikkaasti. Eikä siis mitenkään verrattuna kritiikkiin tai yleisön odotuksiin, vaan minusta ihan joka suhteessa ja verrattuna muihinkin prinsessoihin. Eipä ollut montaa kuukautta ollut kuninkaallisen perheen jäsen, kun jo piti puhetta Etelä-Afrikassa. Toki tausta hyväntekeväisyysjärjestössä auttaa, mutta onhan jokaisella mahdollisuus vähän treenata, joten en pidä sitä minään mahdottomana etumatkana. Ennemminkin näyttää, että Sofia ottaa homman tosissaan ja haluaa tehdä prinsessana töitä. Toivottavasti jatkuu samalla tavalla!

     Tykkää

 4. Minustakin prinsessa Sofian raskaustyyli on ollut oikein onnistunut. Useimmat asut ovat todella tyylikkäitä, ja muodottomat säkit yhdistettyinä superlyhyisiin helmoihin puuttuvat onneksi kokonaan. Kiva, että vauvavatsa saa näkyä!

  Pidin myös siitä, että asuja on lainattu niin ystävältä kuin kruununprinsessa Victorialtakin. Mukavan maanläheistä toimintaa prinsessalle, jolla varmasti olisi varaa ostaa kaikki uutenakin.

  Urheilugaalan kokonaisuus on todella tyylikäs, sekä asu että kampaus. Ehdoton suosikkini! Pidin kovasti myös Nobel-gaalassa nähdystä tummansinisestä Oscar de la Rentan iltapuvusta sekä Ida Lanton kotelomekoista.

  Minun kritiikkini koskee nimenomaan Sofian kampauksia. Juhlakampaukset ovat olleet aika vaisuja (urheilugaalaa lukuunottamatta), ja arkisemmissa tilaisuuksissa hiukset ovat usein vain auki tai yksinkertaisella poninhännällä. Toivoisin vähän vaihtelua arkikampauksiin ja näyttävyyttä juhliin.

  Tykkää

  • Ruotsin kuningasperheessä tätä lainailua tuntuu olevan puolin ja toisin, mukavaa, että Sofiakin on nyt siinä ringissä mukana. Ja erityisestihän juuri raskausvaatteet ovat sellaisia, jossa lainailu kannattaa, kun käyttö jää kuitenkin niin vähäiseksi muuten. Harvinaista silti on, että kuninkaallinen lainaa joltain tavis-ystävältään ja se oli minusta erityisen mainio päätös, ihan sopivaa!

   Sofian kampaukset ovat kyllä olleet prinsessana ehdoton heikko kohta. Luulen, että vaikka tykkään todella paljon tuosta urheilugaalan puvustakin, suurelta osin viehätyin kokonaisuuteen juuri kauniin (ja hauskan!) kampauksen vuoksi. Toivottavasti jatkossa Sofia kiinnittää enemmän huomiota tuohon loppuun asti huolitteluun, koska voi olla, että nyt raskausaikana tilanne ei ole hiustenkaan kannalta ollut ihan normaali.

   Hiuksista tuli mieleen keskijakaus, jota Sofian ei kannattaisi suosia ja sitä kautta etuhampaiden välinen rako. Oletteko huomanneet, että Sofia tuntuu nykyään hymyilevän aika usein suu kiinni? Toivottavasti hän ei kärsi tuosta raosta, koska minusta ainakin se on vain sympaattinen, eikä Sofia todellakaan kaipaa mitään kuoria hampaisiinsa tekemään niistä samanlaisia kuin kaikilla julkkiksilla.

   Tykkää

   • Luin jostain ”teoriaa” siitä, että hymy, jossa hampaat näkyvät, on epäkuninkaallinen ja liian julkkismainen, joten Sofian epäillään saaneen hymyopetusta. Hän on siis opetellut hymyilemään suu kiinni, joka tämän artikkelin mukaan on kuninkaallisempaa ja jotenkin salaperäisempää kuin hampaat näyttävä hymyily. No, olipa tämä nyt totta tai ei, niin olen huomannut saman, että suu on pysynyt kiinni viime aikoina. Minustakin se on sympaattinen, ja kuoria hän ei todellakaan tarvitse. Jos hän kokee raon häiritseväksi, ennemmin välttelisin hiusten keskijakausta, joka todellakin korostaa hammasväliä.

    Olen fiia samaa mieltä kanssasi kampauksista – tai niiden puutteesta. Ponnari on tosiaan tylsä ja arkinen, mutta sitäkin voisi varmaan tuunata erilaisilla hiuskoristeilla tms. Letizialla on mielestäni aina kauniisti laitetut hiukset, hänestä voisi moni prinsessa – tai siis prinsessan kampaaja – ottaa oppia.

    Tykkää

    • Jotenkin en usko, että tuossa jutussa on mitään perää. Jos katsoo vaikka Victoriaa, hän hymyilee lähes aina niin, että hampaat näkyy. Jostakin syystä aina löytyy näitä artikkeleita, joissa kerrotaan mikä ei ole kuninkaallista ja aina ne on jotenkin puppua. Aina naurattaa esim. sen julistaminen, että Kate ei saa käyttää housuja, kun se ei ole kuninkaallista ja käyttäähän hän. Ja samoin Sophie, Anne, Camilla, jopa kuningatar joskus vaikkei tosin edustaessaan. Tuntuu, että toimittajat keksii ihan omasta päästään ja sitten löytyy aina lukijakuntaa, joka tykkää kauhistua, joten maaperä on hedelmällinen. Enkä nyt tarkoita sinua, vaan tiedät tämän porukan, joka vaan kauhistelee kuninkaallisia ja pitää heitä ihan kummajaisina tietämättä heistä oikeastaan mitään. Onhan siellä hoveissa outoja tapoja ja perinteitä, sekä sääntöjä, mutta ovat he nyt ihan ihmisiä kuitenkin. 🙂

     Letizian kampaukset ovat tosiaan aina kauniita! Eipä tule heti toista kuninkaallista mieleen, joka panostaisi myös hiuksiin niin usein kuin Letizia. Tai ehkä Mary on samalla tasolla, mutta muuten on enempikin tätä tyyliä, että aina on sama kampaus (Victorian nutturat, Katen spanielinkorvakiharat, Maximan suora ja laittamaton jne.)

     Tykkää

 5. Olinkin odottanut, että teetkö ollenkaan postausta Sofian äitiystyylistä. Ihanaa, että teit. 🙂

  Sofialla on tosiaan ollut hyvin varma ja tyylikäs vaatevalikoima raskauden aikana. Omia lemppareitani ovat Victorialta mahdollisesti lainattu Seraphinen tummansininen mekko, Nicolaksen ristiäisissä ollut Guccin mekko sekä Nobel-juhlallisuuksien toisena iltana ja urheilugaalassa nähdyt iltapuvut. Pidän myös siitä kuinka Sofia on antanut vauvavatsan näkyä esimerkiksi juuri noiden takkien avulla.

  Tykkää

  • On pitänyt jo pidempään, mutta kun on nyt tässä kaikenlaista ohjelmaa, blogi vähän kärsii. 😦 Mutta tosiaan, nyt se on valmis ja ihanasti olette heti hypänneet kommentoimaan!

   Tuntuu olevan melkein kaikkien mieleen tuo, että Sofia ei ole peitellyt mahaa. Suosikit tuntuu olevan juuri noita tyköistuvampia asuja. Ja kyllähän ne oikeasti imarteleekin vartaloa paljon paremmin, kuin säkkityyli.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s