Prinssi George ja prinsessa Charlotte ensimmäisellä talvilomallaan

Prinssi William ja Cambridgen herttuatar Catherine ovat juuri julkaisseet uusia kuvia perheestään. Kuvat on otettu viime viikolla Ranskan Alpeilla, jossa herttuapari ja heidän lapsensa, heinäkuussa kolme vuotta täyttävä prinssi George ja toukokuun alussa vuoden ikäinen prinsessa Charlotte ovat olleet lyhyellä hiihtolomalla. Kensingtonin palatsin mukaan tämä on perheen ensimmäinen yhteinen lomamatka ja ensimmäinen kerta, kun kumpikaan lapsista on päässyt leikkimään lumessa. Kuvat on ottanut John Stillwell.

Prinssi William ja samalla myös herttuatar Catherine ovat kärsineet viime viikot erittäin huonosti julkisuudesta, kun molempien työmoraali ja jopa prinssi Williamin halukkuus ylipäätään täyttää kuninkaallisia velvollisuuksia on kyseenalaistettu mediassa laajasti. Siinä mielessä perhekuvat eivät olleet suurikaan yllätys, sillä positiivistä huomiota kaivattiin kipeästi ja kuvista näkee, että tarkoitus on todella ollut hakea sitä herttuaparille itselleen, eikä niinkään lapsille. Aiemmin prinssi William ja herttuatar Catherine ovat suojelleet lastensa yksityisyyttä ja omaa vapaa-aikaansa erittäin tarkasti, eivätkä ole aiemmin taipuneet yleisön toiveisiin päästää se paremmin osalliseksi lastensa elämästä. Monissa muissa Euroopan kuningashuoneissa tällaiset kuvat ovat toki jo perinne. Palaan hieman myöhemmin prinssi Williamin saamaan huonoon julkisuuteen, mutta nautitaan nyt näistä harvinaisista kuvista, jotka ovat kyllä oikein sympaattisia!

Mainokset

14 kommenttia artikkelissa “Prinssi George ja prinsessa Charlotte ensimmäisellä talvilomallaan

 1. Kivoja kuvia ja mukava nähdä kuvia varsinkin Charlottesta, josta ei montaa kuvaa taida olla julkaistukaan. Olisi hyvin suotavaa, että brittihovissakin tehtäisiin lomakuvista perinne, kuten esim Alankomaissa. Ehkä sitä kautta halukkuus paparazzikuvien ostoon vähenisi edes hieman, kun kansalla kuitenkin olisi mahdollisuus seurata kuninkaallista perhettä virallisten kuvien myötä. Ymmärrän Williamin ja Katen halun suojella lapsiaan, mutta lapset ovat ja tulevat olemaan julkisessa asemassa, eikä heitä voi loputtomiin piilotella palatsien muurien sisäpuolella. Odottelen mielenkiinnolla postaustasi Williamin työmotivaatiosta😄

  Tykkää

  • Tämä taisi olla nyt periaatteessa viides kerta, kun Charlottesta julkaistiin kuva, jos lasketaan Katen ottamat alkukesästä, ristiäiset, puolivuotiskuvat ja joulukuva. Tosin olen edelleen sitä mieltä, että joulukuvaan Charlotte oli lisätty photarilla ja kuva oli alunperin siitä puolivuotiskuvauksesta. Mutta joka tapauksessa ei niitä kuvia niin hurjasti ole ollut.

   Käsittääkseni Britanniassakin tällaisia kuvia otettiin ainakin jonkun verran, kun William ja Harry olivat nuorempia ja matkustivat Charlesin kanssa. Toivottavasti Kate ja William jatkavat perinnettä, koska tämähän on tosi helppo ja kiva tapa heille ottaa kuvat ja yleisö tykkää. Lisäksi tällaiset kuvat aina hiukan ”antavat anteeksi” sitä, että ovat olleet lomalla, mikä usein herättää kritiikkiä.

   Katsotaan mitä siitä postauksesta tulee. On nimittäin lievästi sanoen paljon materiaalia yhteen postaukseen! 😀

   Tykkää

 2. Aina yhtä mielenkiintoista kun lapsista julkaistaan uusia kuvia. Mukava, että kuvissa ollaan ihan arkisissa vaatteissa. Olisi kuitenkin ollut mukava, jos kuvissa olisi ollut myös ”oikeaa meininkiä” eli kuvia suksilla tai vaikka pulkkamäestä. Missä on Williamin hanskat? 😀

  Täällä odotellaan myös postausta innolla ja toivottavasti saataisiin pian ihasteltavaksi kuvia Oscarista 🙂

  Tykkää

  • Sinänsä hauska, että tämä oli ensimmäinen kerta, kun ”lapset pääsivät leikkimään lumessa” ja kaikissa kuvissa leikkii vain aikuiset… 😉 Charlotte nyt on tietty vielä aika pieni, mutta kolmen lähes identtisen Kate+William -kuvan sijaan olisin mieluusti ottanut vaikka yhden, jossa George kokeilee suksia tai molemmat lapset istuvat pulkassa. Mutta nyt pitää olla kiitollinen ja iloinen vaan. Jos kritisoidaan, Williamilla menee kuitenkin herne nenään ja nähdään lapset seuraavan kerran kun lähtevät yliopistoon. 😀

   Mielenkiintoista nähdä, tuleeko tänään vielä Oscar-kuvia. Oletin, että ne olisi julkaistu tänään, mutta voi olla, että eivät viitsi näiden kanssa kilpailla. Jos se nyt Ruotsin hovia kiinnostaa ylipäätään.

   Tykkää

   • Niin tosiaan, olisi sitä nyt joku pulkkailukuvakin voinut olla, varsinkin kun lapset nyt sitten pääsivät ekan kerran lumileikkeihin. Mutta ollaan tyytyväisiä edes näistä😄 Mäkin jotenkin odottelin Oscarin kuvia tälle päivälle, mutta onhan tässä vielä iltapäivää jäljellä😄

    Tykkää

   • ”Jos kritisoidaan, Williamilla menee kuitenkin herne nenään ja nähdään lapset seuraavan kerran kun lähtevät yliopistoon.”

    Meinas mennä päiväkahvit näppikselle kun rupesi niin naurattamaa! 😀
    Kivoja kuvia kyllä, kritisoin vaan vähän Charloten lyhyitä lahkeita ja vilkkuvia nilkkoja. Näin pienten lasten äitinä pisti silmään. 😉

    Tykkää

    • En vastaa mahdollisista vaurioista, joita syntyy blogia lukiessa! 😀

     Minä en huomannut lahkeita ollenkaan, huono äiti täällä. 😉 Mutta siihen kiinnitin huomiota, että twitterin vaatetunnistajien mukaan molempien lasten haalarit olivat hyvin edullista merkkiä, mikä tietysti onkin fiksua, kun tuota lunta ei varmaan tule taas hetkeen nähtyä.

     Tykkää

 3. Nämä taitavat olla melkeinpä parhaat kuvat Katesta, Williamista ja lapsista, jotka olen nähnyt koko perheestä. 🙂 Virkistävää nähdä vapaamuotoisia kuvia eikä aina vain tiukkoja poseerauksia. Mukava nähdä myös Georgea ja Charlottea ja ihan kunnolla vielä. Charlotte on kyllä taas kasvanut niin paljon.
  Kuten Hovikirjeenvaihtajakin mainitsi, näkyy kyllä selvästi, että kuvat julkaistiin imagon kohentamiseksi. Hyvä meille ja en todellakaan valita kuvista, oli syy mikä tahansa. Toivottavasti näemme vastaisuudessakin tällaisia vapaamuotoisia kuvia perheestä. Oli muuten mukava nähdä Charlotte vaihteeksi Williamin sylissä. Emme ole tainneet nähdä Charlottea vielä missään vaiheessa Williamin sylissä, tai ei ainakaan tule mieleen.

  Tykkää

  • Samaa mieltä, ehdottomasti parhaat kuvat. Ristiäiskuvat oli vähän oudot ja se ns. joulukorttikuva ei ollut myöskään kovin kummoinen. Nämä on oikein kivoja, eikä kovin poseerauksia, vaikka toki eivät vapaasta liikkeestä olekaan. Ja mukavaa tosiaan nähdä Charlotte isänsäkin kanssa, kun tähän asti sitäkään ei oltu nähty. 🙂

   Tykkää

  • William ei todellakaan ole parhaimmillaan tällaisessa spontaanissa touhussa! 😀 Mutta Kate on tuossa vikassa kuvassa tosi nätti, kiva kun julkaisivat toisaalta näitä edes muka-rentoja kuvia myös, ettei ole pelkkiä poseerauksia.

   Tykkää

 4. Minäkin odottelen postaustasi Williamista ja Katesta mielenkiinnolla. Ovat ruvenneet viime aikoina ärsyttämään yhä etenevässä määrin, kaikki on jotenkin niin hankalaa ja teeskenneltyä. Olen varmaan katsellut liikaa ruotsalaisten meininkiä 😀

  Tykkää

  • Se postaus onkin osoittautunut oikein varsinaiseksi kivireeksi, en meinaa saada sitä millään kokoon! 😀 Pahoittelen viivästymistä, mutta kun asiaa on liikaa, ei meinaa syntyä järjellistä kokonaisuutta millään. Varautukaa kilometrin mittaiseen tekstiin siis!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.