Kuninkaallinen joulukalenteri – 21. luukku

Hovikirjeenvaihtajan kuninkaallinen joulukalenteri, kuninkaalliset, joulu

Vaikka Ison-Britannian perinteisellä kirkkoreissulla joulupäivänä ei yleensä lunta nähdäkään, on Britanniassakin yleensä aika kalsea keli joulukuussa. Sää ja joulunaika ylipäätään heijastuvat kuninkaallisen perheen naisten päähineissä, joissa nähdään talvisten materiaalien lisäksi leikkimielisyyttä ja joulun värejä.

Nurmikenttien välissä turkispäähineet näyttävät ehkä hieman irrallisilta, mutta vaikka kirkkoon ei saavutakaan hevoskyydillä lumi pöllyten, kuningatar Elisabet ja muut perheen naiset luottavat välillä perinteisiin karvahattuihin.

Turkiksia useammin jouluhattujen materiaali on talveen sopien huopa ja sitä onkin nähty mitä moninaisemmissa muodoissa ja väreissä vuosien varrella.

Joulu on iloinen juhla ja varsinkin prinsessa Annen Zara-tyttäreen, sekä prinsessasiskoksiin Beatrice ja Eugenie voi luottaa, jos toivoo hattuja hiukan rohkeammalla tyylillä.

Mainokset

4 kommenttia artikkelissa “Kuninkaallinen joulukalenteri – 21. luukku

 1. Pakko vielä kommentoida tähän, kun tuli tuosta ekasta kuvasta mieleen 😀 Mieheni oli yksi yö herännyt siihen että selitin suu vaahdossa unissani, kuinka Elizabeth II luopuu ensi vuonna vallasta Charlesin hyväksi ja keskittyy viettämään eläkepäiviä gorgien kanssa. Mieheni nauroi aamulla, että onkohan kuninkaallinen joulukalenteri jo tullut uniini vai luenko muuten liikaa juttuja kuninkaallisista. 😀 😀

  Tykkää

  • Edes mulla ei tule kuninkaalliset uniin, vaikka näitä melkein joka päivä pyörittelen, joten aika huolestuttava tilanne on nyt kyllä! 😀 😀

   Hyvä, että oli kuitenkin noinkin järjellinen uni. Ajattele, jos Elisabet olisikin jättänyt kruunun Williamille (tai vaikka Andrewlle!), oltaisiin jouduttu jännäämään, että oliko enne vai ei. 😉

   Tykkää

  • Onpa ”hauska luukku”. Hurmaavia hattuja,hauskoja ”karvalakkeja” ja asu yhdistelmiä joissa selvästi hattu on pääosassa ei sopivuus takin kanssa.

   Tykkää

   • Tuo Elisabetin ensimmäinen karvalakki on aika jännän muotoinen ja varsinkin Camilla on ollut aika rohkea koon suhteen! 😀 Selvästi monissa hatuissa on vähän sellaista juhlahenkeä, eikä ole haettukaan tyylikkyyttä. Monta hauskaa ja kaunista päähinettä!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.