Jouluterveisiä prinsessa Estelleltä!

Ruotsin hovi julkaisi juuri joulutervehdyksen kuvineen ja videoineen kruununprinsessa Victorialta, prinssi Danielilta ja prinsessa Estelleltä!

Prinsessa Estelle, kruununprinsessa Victoria, prinssi Daniel, joulukuvat 2015, joulu, hovikirjeenvaihtaja

© Kungahuset.se

Mukavissa joulukuvissa pieni perhe on leivontapuuhissa Skansenin ulkoilmamuseon leivintuvassa.

Prinsessa Estelle, kruununprinsessa Victoria, prinssi Daniel, joulukuvat 2015, joulu, hovikirjeenvaihtaja

© Kungahuset.se

Prinsessa Estelle, kruununprinsessa Victoria, prinssi Daniel, joulukuvat 2015, joulu, hovikirjeenvaihtaja

© Kungahuset.se

Prinsessa Estelle, kruununprinsessa Victoria, prinssi Daniel, joulukuvat 2015, joulu, hovikirjeenvaihtaja

© Kungahuset.se

Video © Kungahuset via Youtube

Mainokset

12 kommenttia artikkelissa “Jouluterveisiä prinsessa Estelleltä!

 1. Taas kerran joulutervehdy video on ihanaa katsottavaa 🙂 Tunnelma on todella lämmin, ja kuinka iso Estelle on! Mitäköhän lie nuo leipomukset ovat nimeltään? 😀

  Tykkää

  • Yritin selvittää tuota leipää, mutta hovin sivuillakaan ei sanota, mitä se on. Kuvasta on vaikeaa sanoa, kovettuiko se uunissa vai ei. Jos kovettui, olisiko jonkinlaista näkkäriä? Jos jäi pehmeäksi, luulen, että se on perinteistä rieskamaista(?) tunnbrödiä. Itseasiassa uskon, että se on jälkimmäistä. Ainakin herkullista varmasti! 🙂

   Mä sitten tykkään näistä Ruotsin videoista, kun näissä oikeasti puuhaillaan ja tuntuu, että oikeasti halutaan ihmisiä ilahduttaa, eikä vaan ”pakosta” julkaista.

   Tykkää

   • Sama täällä, ja sydän sulaa kun näkee Victorian ja Danielin halaavan toisiaan videon taustalla 🙂 Ei kovin moni muu kuningasperhe julkaisisi tällaista videota!

    Tykkää

    • Se halaus oli ihana! Ja kun se näytti ihan spontaanilta, kun on vaan mukavaa ja hyvin sai Daniel leivän uuniin! 😀

     Tämäntyyppisiä videoita ei kyllä oikein muilta nähdä. Hyvä vertailukohta on tietysti taas Britannia, kun ihan samaan aikaan sattuivat julkaisemaan Katen ja Williamin joulukuvan. Kiva sekin, mutta kyllä on iso ero näihin kuviin ja vielä videoon päälle.

     Tykkää

 2. Todella mukava video ja Estelle on vastustamaton. Näytti siltä ettei ihan ekaa kertaa oltu leivän leivonnassa. Saattoi hyvin olla tunnbrödiä 🙂

  Tykkää

  • Tuo tunnbröd taitaa olla ruotsalainen perinne? Voisi siis hyvinkin olla sitä, kun aiemmin Estellen kanssa ovat leiponeet pipareita ja koristelleet kuusta, eli perinteisiä joulujuttuja nekin. Ja tosiaan, ihan oli leipurin otteet! 😀

   Tykkää

 3. Oi mä niin tykkään näistä Vickanin, Danielin ja Estellen joulutervehdyksistä. Jotenkin ihanan tavallinen meininki ja selkeästi halutaan tuoda iloa ja hymyä myös meille ”kansalaisille”. Välitön meininki ja selkeästi näkee että perhe touhuaa yhdessä muutenkin kuin vain kerran vuodessa jouluvideossa. Jostain luin, että nimenomaan tunnbrödiä leivottiin. 🙂 Se näiden tekemä pipariideokin oli ihan hillitön. Ja Estelle on jo kovin iso ja reipas. On kyllä niin eri meininki kuin brittikuninkaallisilla. ja meidän onneksi on. 🙂

  Tykkää

  • Se piparivideo oli ihan mahtava! Parasta siinä oli, kun yhtäkkiä Estelle vaan päätti poistua ovesta ja muistaakseni Victoriakin jäi kyselemään, että nytkö lähdet. Mukavia muistoja varmaan perheelle itselleenkin ja tietysti kokemuksena Estellelle, koska ei sitä koska tahansa pääse leivinuunilla leipomaan.

   Tuosta viimeisestä lauseestasi tuli mieleen, että kumpi mahtoi olla ensin, muna vai kana, eli suosio vai avoimuus? Meitä suomalaisia nyt tietysti kiinnostaa Ruotsin kuninkaalliset muutenkin, mutta tuntuvat (varsinkin Victoria, Daniel ja Estelle) olevan hyvin suosittuja muiden maiden kuninkaallisia seuraavien keskuudessa. Luultavasti sitä suosiota ja positiivista suhtautumista lisää se, että pääsemme ”lähelle” ja vielä niin, että se ei vaikuta pakotetulta.

   Tykkää

 4. Samaa mieltä olen kuin aikaisemmin kommentoineet. Aivan ihania kuvia ja todella lämmin tunnelma. Victorian ja Danielin jouluvideot ovat kyllä ainutlaatuisia ja niin ihania. On mahtavaa päästä kurkistamaan heidän tekemisiinsä ja nähdä kuinka läheisiä he ovat. Lemppari kuninkaallispari todellakin. 🙂 Ja aivan totta, että Britanniassa tunnutaan olevan jossakin määrin jäykkiä ”rennoimmissakin” kuvissa ja on vaikeaa kuvitella, että William ja Kate julkaisisivat videon lapsistaan leikkimässä tai leipomassa ja valmistelemassa joulua Anmer Hallissa.

  Tykkää

  • Putoaisin varmaan tuolilta, jos William ja Kate julkaisivat videon! 😀 Tai edes kuvia, joissa oikeasti tehdään mitään. Williamista ja Harrystä lapsena rennompaa materiaalia kyllä julkaistiin, mutta nyt on vedetty valitettavan klassisella linjalla, vaikka kuvat ovat toki olleet nättejä. Ehkä sitten, kun lapset ovat vähän isompia?

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s