Kuninkaallinen joulukalenteri – 17. luukku

Hovikirjeenvaihtajan kuninkaallinen joulukalenteri, kuninkaalliset, joulu

Walesin prinssi Charles ja Cornwallin herttuatar Camilla muistivat läheisiään ja yhteistyökumppaneitaan tänä vuonna aivan ihastuttavan sympaattisella kortilla. Perinteisesti prinssi ja herttuatar ovat usein valinneet korttikuvan vuoden aikana työtehtävissä otetuista kuvista, mutta tämänkertainen kuva näyttää olevan yksityisemmästä albumista. Kuvassa pariskunta poseeraa rennosti hymyillen ja prinssi on napannut vaimonsa kainaloonsa. Kuva on otettu elokuussa, jolloin prinssi ja herttuatar viettivät kesälomaansa Skotlannissa.

Aiempia kortteja, 2014

2013

2012

Mainokset

6 kommenttia artikkelissa “Kuninkaallinen joulukalenteri – 17. luukku

 1. Oi ovatpa rennon ja onnellisen oloisia. Kuvaa katsoessa tulee kyllä olo, että näinhän sen kuului mennäkin. Että heidän pitkin päätyä yhteen. 🙂

  Tykkää

  • Tämä kortti on ihan parhaita, joita olen Camillalta ja Charlesilta nähnyt ja ylipäätään heistä aivan ihana kuva! Minulla on sama tunne kuin sinulla ja Jonnalla, että näin sen kuului mennä. Näyttävät onnellisilta ja jotenkin tasapainoisilta yhdessä. Surullista, että hovin ja monarkian paineiden ja velvollisuuksien takia piti kolmelle ihmiselle tuottaa niin paljon surua.

   Tykkää

  • Camilla on minusta vähän sellainen, että kun hänelle antaa tilaisuuden ja oikeasti vähän seuraa hänen tekemisiään, ei voi olla pitämättä. 🙂 Onneksi mediakin on nyt höllännyt ja pääasiassa julkisuus on tosi positiivista, se kuitenkin ohjaa paljon ihmisten mielikuvia, kun ei paljon muuta kuninkaallisista pääse näkemään/kuulemaan, kuin sen median välittämän.

   Tykkää

 2. Aivan ihana kuva. Charles ja Camilla ovat kyllä hieno pari. Itse olen sen verran nuori etten muista Diana, Charles, Camilla draamoja, joten minulla ei ole mielipidettä Camillasta ennen hänen ja Charlesin häitä. Camilla on kyllä upea nainen minunkin mielestäni. Hän vaikuttaa niin lämpimältä ja ystävälliseltä. Hieno kuva ja ei haittaa vaikkei oikeastaan ole ”jouluinen”. 🙂

  Tykkää

  • Juuri taas näin twitterissä toimittajan ja kuvaajan kommentteja, joissa ylistivät Camillaa (ja Charlesia). Heidän kanssaan on kuulemma mukavinta työskennellä. Camilla vaikuttaa ottaneen kuninkaallishomman siinä mielessä aika rennosti, ettei näytä yrittävän mitään sen kummempaa pönötystä tai muutenkaan muuttaa itseään. Ja minusta hän on rohkea! Aivan hirveässä mielipideilmastossa on vaan pää pystyssä esiintynyt ja ottanut esiin vaikeitakin aiheita.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s