Syysterveisiä ja tervetulotoivotuksia

Hei kaikki!

Blogin kävijätiedoista päätellen siellä ruutujen takana on ollut viime aikoina runsaasti uusia kasvoja, sydämellisesti tervetuloa kaikki! Toivottavasti olette löytäneet mielenkiintoista luettavaa täältä Hovikirjeenvaihtaja-blogista. Jos siltä tuntuu, osallistukaa ihmeessä keskusteluun kommenttiosiossa, kuulen aina mielelläni ajatuksianne. Ja kiitos jo ahkerasti kommentoivat! Olen niin iloinen, kun blogilla on vakioporukkaa ja jestas, että te tiedätte paljon! 🙂

Samalla muistuttelen tässä helpoista keinoista seurata blogia, jotta postauksia ei jää näkemättä:

 • Blogipalvelut: Bloglovin’ ja Blogipolku
 • Sosiaalinen media: Facebook ja Twitter
 • Sivun oikeasta laidasta löytyvät myös napit blogin seuraamisen sähköpostin tai WordPress-tunnusten avulla

Tuolta oikealta löytyy myös Hovikirjeenvaihtajan Twitter-feedi, jossa on usein ajankohtaisempia kuvia, uutisia ja linkkejä mielenkiintoisiin artikkeleihin. Kannattaa sekin vilkaista täällä käydessä!

Piipahdin tuossa pienellä reissulla Tukholmassa ja käväisin parissakin kuninkaallisiin liittyvässä paikassa. Tulossa siis ainakin turistijuttua kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin vihkikirkosta. Muutenkin Hovikirjeenvaihtajan syksyssä Ruotsi on kovasti läsnä vauvauutisten myötä, mutta myös muita kuningashuoneita otetaan tavalliseen tapaan mukaan. Ja jos joku muistaa vielä korttiprojektin herttuatar Camillalle, siitä inspiroituneena olen laittanut postia myös muualle Eurooppaan. Pari vastausta onkin jo tullut ja Twitterissä raportoitu, mutta katsotaan, tuleeko syksyn ja alkutalven mittaan vielä lisää. Näistäkin lisää siis myöhemmin!

Mukavaa loppusyksyä ja vähän jo joulunodotustakin kaikille!

Mainokset

2 kommenttia artikkelissa “Syysterveisiä ja tervetulotoivotuksia

  • Moikka!

   Sanoisin, että tuossa on jälleen kerran kyse brittihovin tavasta vaalia perinteitä julkisuudessa, mutta yksityisesti kuninkaallisetkin voivat elää hyvin normaalisti. Ja lehdet sitten mielellään tarttuvat näihin ”hulluihin” tapoihin ja toistavat niitä kaikenkattavana totuutena uudelleen ja uudelleen. Aika vaikeaa on uskoa, että Britanniassa oikeasti olisi vielä vuonna 2015 moniakin pikkupoikia, jotka eivät oikeasti saisi pukeutua säänmukaisesti, vaikka moniin koulupukuihinhan shortsit käsittääkseni kuuluvat kyllä. Uskon, että emme vielä moneen vuoteen näe Georgea virallisissa kuvissa tai esiintymisissä pitkissä lahkeissa, mutta yksityisesti Georgella on kyllä ihan normaalisti pitkät housut ja luonnollisesti myös toppahaalarit ym. yllä. Tosin veikkaan kyllä, että jos George joutuisi esiintymään jossain virallisesti pakkasella, housut saattaisi olla silloinkin ihan normaalit. Ensisijaisesti Kate ja William kuitenkin hoitavat lasta, eivätkä vaali perinteitä. Ja tämä museokuvahan on siis yksityistilaisuudesta, ei virallisesta esiintymisestä.

   Verrata voi muuten vaikka prinssi Edwardin ja kreivitär Sophien James-poikaan, joka ylittää tuon maagisen 8-vuoden ikärajan vasta nyt joulukuussa. Jamesia nähdään jatkuvasti pitkissä lahkeissa, eikä sekään taida olla ”lähiötyyliä”. 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.