Uusi perhekuva kruununprinsessa Victoriasta, prinssi Danielista ja prinsessa Estellestä

Ruotsin hovi on julkaissut kruununprinsessa Victoriasta, prinssi Danielista ja prinsessa Estellestä uuden virallisen muotokuvan. Pieniä lapsia harvemmin näkee näissä potreteissa, joissa vanhemmat ovat juhlavimmillaan iltapuvuissaan, frakeissaan, tiaroissaan ja kunniamerkeissään, mutta Ruotsin hovissa lapset saavat selvästi olla lapsia ja heidät otetaan mukaan perheen julkiseenkin elämään ja työhön. Lopputuloksena on tällä kertaa aivan valloittava kuva, jossa prinsessa Estelle hurmaa jälleen yleisön.

Kuvan on ottanut Anna-Lena Ahlström, joka on kuvannut melko runsaasti kuninkaallista perhettä. Normaalisti kaikki kuvat kruununprinsessaperheestä ottaa tosin Kate Gabor, mutta koska tämä kuva on mitä ilmeisimmin otettu yhtä aikaa muiden virallisten kuvien kanssa, mukana on ollut eri kuvaaja. Samasta sessiosta on aiemmin julkaistu kuningas Kaarle Kustaan ja kruununprinsessa Victorian yhteiskuva hovin Facebook-sivulla, sekä uudet kuvat hovin nettisivun henkilötietosivuilla kuninkaalle, kuningatar Silvialle, krununprinsessalle ja prinssi Danielille, sekä prinssi Carl Philipille ja prinsessa Sofialle. Kuva lienee otettu viime joulukuussa.

Maaliskuussa perheeseen syntyy toinen lapsi, joten tämä jäänee viimeiseksi viralliseksi kolmen hengen yhteispotretiksi, ellei jouluna tai prinsessa Estellen syntymäpäivänä helmikuussa julkaista vielä jotakin. Uuden kuvan alla vielä kollaasissa muita hovin julkaisemia perhekuvia suosikkikolmikostamme.

Ruotsin kruununprinsessa Victoria, prinssi Daniel ja prinsessa Estelle, virallinen muotokuva, potretti, Hovikirjeenvaihtaja

© Anna-Lena Ahlström – Kungahuset.se

Mainokset

12 kommenttia artikkelissa “Uusi perhekuva kruununprinsessa Victoriasta, prinssi Danielista ja prinsessa Estellestä

 1. On kyllä niin suloinen tyttö tuo Estelle!! Ja niin söötti koko perhe 🙂 Olen niin onnellinen ja iloinen heidän puolestaan, kun saavat vielä toisen lapsen!!

  Tykkää

 2. Ihana kuva minunkin mielestäni. Victoria on todella kaunis, Daniel komea ja Estelle aivan ihastuttava. 🙂 Kuvakollaasi on myös kaunis. Linkissä, joka oli virallisille sivuille, mielestäni Victoria näyttää todella paljon Silvialta. Tässä kuvassa se ei ehkä näy niin selvästi, mutta juuri siinä esittelykuvassa ainakin itse näen yhdennäköisyyttä normaalia enemmän.
  Mielestäni on ihanaa kuinka usein Ruotsin kuninkaallinen perhe julkistaa kuvia kruununprinsessaparista ja Estellestä. Varsinkin normaalit kuvat Estellestä leikkimässä ulkona ovat ihania. En ole varma tuntuuko se vain siltä, mutta omasta mielestä Ruotsista saadaan kuvia useasti verrattuna esimerkiksi Britanniaan, joista seuraan erityisesti Catherinea ja Williamia. Olisi mukavaa saada heistäkin ja lapsista enemmän ”normaaleja” kuvia vaikkapa kotialbumista pari. 🙂 Se ei vain taida olla kovin todennäköistä.

  Tykkää

  • Minä näin tässä uudessakin kuvassa tosi paljon Silviaa, mutta tosiaan yhdennäköisyyttä on todella paljon myös siinä profiilikuvassa. Jonkun verran taitaa vaikuttaa kampaus ja meikkikin, mutta onhan heissä paljon samaa muutenkin.

   Rupesin oikein mielessäni laskeskelemaan kuvia ja kyllä Estellestä julkaistaan ehdottomasti eniten kuvia. Leonorestakin silloin tällöin, mutta yksittäisiä. Tanskassa taidetaan julkaista lähes joka vuosi synttärikuvat Frederikin ja Joachimin lapsista, samoin Norjassa ainakin Ingrid Alexandrasta, mutta ei Sverre Magnuksesta. Espanjassa infantat esiintyvät pääasiassa kuvissa vanhempiensa kanssa, samoin Belgiassa ja Alankomaissa on sitten molempia. Kaikista näistä taitaa puuttua ns. synttärikuvat kokonaan. Joulukuvia tai esim. yleisiä kevät/syksykuvia ei oikeastaan julkaista kenestäkään muusta, kuin Estellestä. Victorian ja Danielin tapa on minusta tosi fiksu ja tietenkin yleisöystävällinen, mutta erityisesti siksi, että yleisö pääsee näkemään Estelleä vanhempien ehdoilla, mutta tasaisesti. Kaikki voittavat.

   Britanniassa ja kuninkaallisia seuraavien keskuudessa tuo kuva-asia on jatkuva tappelunaihe. Georgesta ei tosiaan ole paljoa kuvia julkaistu (paitsi nyt pari ylimääräistä kertaa Charlotten syntymän yhteydessä), eikä esim. joulukuvat ole mitenkään varma juttu tänäkään vuonna. Toisaalta Kate ja William kärsivät sitten paparazziongelmasta. Eivät potretit varmaan sitä ongelmaa poistaisi, mutta eduksi lienee, jos lasta joskus vähän jossain esittelee. Ja tosiaan nämä itse julkaistut kuvathan on ihan parasta siihen, Estelleäkin kuvaa käytännössä aina sama, jo tuttu kuvaaja. Georgesta on julkaistu kivoja kuvia, mutta rennompia tai epävirallisempia en kyllä enää uskalla odottaa. Katen itsensäkin ottamat kuvat olivat hyvin ”virallisia”, joten siinä taitaa heillä mennä raja. Sääli kyllä, sillä parhaita Estelle-kuvia ovat hiihtokuvat ym.!

   Tykkää

 3. Onpa valloittava kuva ja kertoo paljon Victorian ja Danielin huumorintajusta. Kuvakollaasi on täynnä kuvia tavallisesta perheestä ja puuhailusta. Juuri tämä viehättää Victoriassa ja Danielissa.

  Tykkää

  • Nuo syyskuvat, joissa Victoria lennättää Estelleä ovat olleet yksiä suosikkejani jo pitkään. Samoin joulupiparikuvat, koska niissäkin tapahtuu jotain. Poseerauksetkin ovat kivoja ja kauniita, mutta erityisesti sitä jotain on näissä hiukan elävämmissä kuvissa. Liike ja Estellen ”epänormaali” poseeraus tästä uudestakin kuvasta tekee erityisen. 🙂

   Tykkää

 4. Virallisen kuvan valaistus ei ehkä ole niin onnistunut. Kasvot näyttävät aika kalpeilta, etenkin Victorialla, muuta tuo kollaasi oli jotenkin sykähdyttävä. Ihana nähdä kuinka Estelle on kasvanut ja kuinka iloisia kuvat ovat 🙂
  Luulen, että ehkä vielä jotain kuvia esim. jouluna saatetaan ottaa. En malta odottaa tulevan lapsen syntymää!

  Tykkää

  • Varmasti ainakin Estellestä tulee joulukuvat ja synttäriksikin kuvia. 🙂 Saa nähdä sitten, onko kuvissa koko kolmikko vai Estelle yksin, kuten viime vuonna.

   Valitettavasti Ruotsin virallisissa kuvissa on usein ollut aika erikoinen valaistus tai sitten todella voimakkaasti photoshopattu. Tälläkin kertaa vähän molempia.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.