Kuninkaallinen kalenteri kertoo synttärit ja muut merkkipäivät

Kreikan entinen kuningas Konstantin II täyttää tänään 75 vuotta. Viime vuonna vaimonsa Anne-Marien kanssa 50-vuotishääpäiväänsä viettäneelle viiden lapsen isälle ja yhdeksän lapsenlapsen isoisälle perheineen päivä on tietysti iso juhlapäivä, vaikkei suuria valtiollisia juhlallisuuksia ex-monarkille järjestetäkään ja luonnollisesti myös me kuninkaallisia seuraavat muistamme ja onnittelemme kuningasta!

Siitä huolimatta kuningas Konstantin joutuu tässä postauksessa toimimaan kuitenkin valitettavasti vain aasinsiltana, siltä ykköstarkoitus on kertoa Hovikirjeenvaihtaja-blogin uudesta välilehdestä eli kuninkaallisesta kalenterista! Heti tuosta bannerin alta löytyy linkki ja alasvetovalikosta voi valita minkä tahansa seuraavista kahdestatoista kuukaudesta. Kalenteriin olen kerännyt kuninkaallisten syntymäpäiviä, hääpäiviä ja vuosittain toistuvia merkittäviä juhlapäiviä, kuten kansallispäiviä, sekä tiedossa olevia erikoistapahtumia. Mukana ovat kaikki merkittävimmät kuningashuoneet ja niiden edustajista ne, joita voi oikeasti kuninkaallisina tai kiinnostavina pitää. Kesäkuun kohdalle kalenteriin on merkitty esimerkiksi prinssi Philipin ja prinsessa Madeleinen syntymäpäivät, Luxemburgin kansallispäivä ja Ruotsin hääpäiväsuma eli kuningasparin, kruununprinsessaparin ja prinsessaparin hääpäivät, sekä prinssi Carl Philipin ja Sofia Hellqvistin häät.

Käykääpä tutustumassa ja laittakaa kommenttia, jos mukaan on päässyt virheitä tai joukosta jäänyt puuttumaan tärkeitä henkilöitä, tapahtumia ja päivämääriä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.