Syntymäpäiväarvonta! Arvonta on päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille!

Hovikirjeenvaihtaja viettää tänään syntymäpäiväänsä, sillä tasan vuosi sitten eetteriin ilmestyi ensimmäinen postaus!

Blogin lähtökohta oli itsekäs, sillä tarkoituksena oli vain löytää väylä omille mielenkiinnon kohteille ja ajatuksille, mutta ilokseni olen saanut huomata, että lukijoita on tarttunut vuoden aikana mukaan oikein mukavasti ja ilmeisesti samat asiat kiinnostavat muitakin. Te lukijat olette kuitenkin blogin tarkoitus ja olen iloinen, sekä kiitollinen, että käytte! Toivottavasti jatkossakin pystyn tarjoamaan teitä kiinnostavaa sisältöä ja voimme yhdessä katsella, ihailla ja välillä vähän kummastellakin kuninkaallisten menoa.

Blogin syntymäpäivän kunniaksi pistetään nyt pystyyn arvonta!

Reilun kuukauden päästä Tukholmassa vietetään prinssi Carl Philipin ja Sofia Hellqvistin häitä ja täällä blogissakin ollaan jo häätunnelmissa. Teemaan sopiikin, että joku onnellinen pääsee nyt fiilistelemään yksiä kaikkien aikojen kauneimmista ja sympaattisimmista kuninkaallisista häistä, sillä synttäriarvonnassa voi voittaa SVT:n virallisen DVD-tallenteen Ruotsin kruununprinsessa Victorian ja Daniel Westlingin hääpäivästä!

Lähes kolmituntisessa ohjelmassa nähdään vihkiminen kokonaisuudessaan, kooste vaunuajelusta Tukholman kaduilla ja juhlinnasta Kuninkaanlinnan pihamaalla, sekä tunnelmia hääjuhlasta puheiden, kakun leikkaamisen ja häävalssin muodossa. Ruotsinkielisessä ohjelmassa on tekstitys ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi.

Jos haluat omaksesi tämän mukavan muiston, osallistu arvontaan seuraavalla tavalla:

  1. Yhden arpalipukkeen saat vastaamalla kysymykseen, kuka on mielestäsi kaikkien aikojen kaunein kuninkaallinen morsian?
  2. Toisen lipukkeen saat seuraamalla blogia Twitterissä, Facebookissa, sähköpostilla, WordPress-tunnuksilla, Bloglovinin tai uuden Blogipolun kautta. (Blogilista muuten lopettaa kuun vaihteessa, joten kannattaa siirtyä jonkin muun palvelun käyttäjäksi.)
  3. Kolmannen lipukkeen saat jakamalla arvonnan somessa tai blogissasi seuraajillesi.

Kerro viestissäsi vastauksesi lisäksi, kuinka moneen lipukkeeseen olet oikeutettu! Kommenttiin tarvitsen nimimerkin ja sähköpostiosoitteen (se ei näy muille, jos kirjoitat sen sille varattuun kenttään), jotta voin ottaa yhteyttä onnelliseen voittajaan. Arvontaan voi osallistua viikon ajan, eli keskiviikon 13.5. iltaan saakka.

Siis, kuka on kaikkien aikojen kaunein kuninkaallinen morsian?

Blogiarvonta Hovikirjeenvaihtaja, kuninkaalliset, kruununprinsessa Victorian häät

(Arvonta ei ole kaupallinen yhteistyö, vaan omin pennosin olen palkinnon hankkinut.)

16 kommenttia artikkelissa “Syntymäpäiväarvonta! Arvonta on päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille!

  1. Heippa ja hyvää syntymäpäivää blogille!!

    Kaunein kuninkaallinen morsian… Tuo on kyllä paha kysymys, sillä kauniitahan he kaikki ovat olleet. Victorian häät jäivät mieleen erityisen lämminhenkisinä ja upea morsian hän olikin! Mutta vastaukseni on silti Grace Kelly, ei siitä mihinkään pääse. Mutta jos voi vastata, että Grace Kelly oli kaunein kuninkaalliseen sukuun naitu morsian ja Victoria on kaunein syntyperältään kuninkaallinen morsian 🙂

    Osallistun kolmella arvalla, jaoin twiitin 🙂

    Häähumussa, Lotta

    Tykkää

  2. Mielestäni kaunein morsian on Tanskan kruununprinsessa Mary, vaikka hän on ”vain tavis”, oli hänessä jo hääpäivänäkin sitä jotain kuninkaallista karismaa, mitä ihailen. Kaunein ”oikea” kuninkaallinen morsian on mielestäni Victoria. Hän oli hääpäivänään jotenkin todella onnellisen oloinen, kun vihdoin sai Danielin puolisokseen.

    Osallistun yhdellä arvalla.

    Tykkää

  3. Mahti homma, että blogi on ehtinyt jo yhden vuoden ikään!

    Kaunein kuninkaallinen morsian on Grace Kelly! Minusta hänen morsiustyylistään tekee erityisen se, että tyyli on hyvin ajaton ja klassinen vielä tänäkin päivänä, vaikka häistä on vierähtänyt jo kohta 60 vuotta.

    Yksi arpa

    Tykkää

  4. Ajatella, että siitä on jo vuosi. 🙂 täytyy sanoa, että olen aina innolla odottanut postauksiasi ja nauttinut niistä ja toivottavasti jatkossakin saamme lukea kiinnostavia tekstejä eri aiheista ja näkökulmista.
    Kaunein kuninkaallinen morsian on vaikea valita, kaikki kauniita omalla tavallaan, mutta valitsen kruununprinsessa Victorian. Mielestäni hänen häissään oli ihana ja koskettava tunnelma, puku oli upea ja Victoria näytti kauniilta. 🙂
    Olen oikeutettu yhteen arpaan.

    Tykkää

  5. ONNEA ! Olen niin iloinen,että löysin blogisi! Aina yhtä mielenkiintoinen !

    Olisin vastannut Grace Kelly, kuten moni muukin, mutta Victorian ja Danielin häät olivat niin kauniit ja koskettavat, että äänestän Victoria. Olihan hän hyvin kauniskin, varteenotettava kilpailija Gracelle.

    Olen oikeutettu kahteen arpaan!

    Tykkää

  6. Löysin blogisi vasta eilen kun olen Charlottesta innostuneena alkanut ahmia tietoa brittihovista. Vastaukseni on siis Catherine 🙂

    Osallistun kahdella arvalla, liityin fb-seuraajaksi.

    Tykkää

  7. Ihan uusi lukija ilmoittautuu, en tajua miten olen kokonaisen vuoden voinut olla tietämätön tästä blogista, huh! Loistava blogi! Löysin onnekseni tänne tänään Blogipolulta, ja meni kyllä heti seurantaan siellä, Twitterissä ja Facebookissa.

    Omasta mielestäni kaunein kuninkaallinen morsian on ollut kuningatar Máxima.

    Osallistun siis tähän arvontaan nyt siis kahdella arvalla.

    Tykkää

  8. Olen seuraillut blogia jo jonkun aikaa, mutta nyt ekat kommentit 🙂 Victoria on munkin suosikki, niin tunnelmalliset häät ja kaunis morsian.

    Mukana kolmella arvalla. Tykkään facessa ja jaoin twitterissä.

    Tykkää

  9. Victoria on ehdottomasti kaunein morsian, hänestä oikein loisti onnellisuus sinä päivänä 🙂

    Olen oikeutettu kahteen arpaan (seuraan twitterissä).

    Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.