Livekuvaa ja tapahtumia Lontoosta – Prinsessa ja vanhemmat ovat nyt poistuneet sairaalasta

Livepostaus, joka päivittyi lauantain aikana.

Cambridgen herttuatar Catherine ja prinssi William ovat juuri esitelleet aamulla syntyneen pienen tyttärensä maailmalle. Ylpeät vanhemmat poseerasivat medialle muutamia minuutteja sairaalan ovella ja palasivat sitten sisälle asettamaan prinsessan turvaistuimeen. Pian vanhemmat ja vauva astuivat ovesta uudelleen, nousivat autoon ja ajoivat kotiin Kensingtonin palatsiin, johon pikkusiskoaan aiemmin tapaamassa käynyt prinssi George oli jo aiemmin palannut. Tällä kertaa, kylmästä ilmastakin johtuen, herttuapari ei vastaillut toimittajien kysymyksiin, eikä esitellyt vauvaa sen enempää. Vauva näytti suloiselta ja äiti hyvinvoivalta, kaikki siis niinkuin pitää!

Seuraavaksi odotettavissa on lapsen nimi. Ennakkotietojen mukaan se julkaistaan parin seuraavan päivän aikana, eli nimiuutisia kannattaa odottaa sunnuntaina tai viimeistään maanantaina!

Palatsin julkaisemassa tiedotteessa herttuatar ja prinssi kiittivät sairaalan henkilökuntaa saamastaan hoidosta, sekä yleisöä onnentoivotuksista.


Tärkeimmät tapahtumat ovat nyt ohi ja Britannialla on uusi pieni prinsessa. Kaikki meni mitä ilmeisimmin hyvin ja Hovikirjeenvaihtaja onnittelee koko perhettä! Toimittajien kynät ja näppäimistöt käyvät nyt kuitenkin kuumina ja artikkeleita satelee varmasti pitkin iltaa ja huomennakin. Livekuvat hiljenevät pian, mutta linkkien takaa löytyy kuitenkin vielä erilaisia artikkeleita ja tunnelmia tältä päivältä.

Kiitos kaikille Hovikirjeenvaihtajan kanssa tapahtumissa mukana eläneille, huomenna koostetta, kuvia ja tunnelmia vielä pidemmän postauksen muodossa!


Livenä tapahtumia voitte seurata suoraan täällä blogissa, tai jos kuva alkaa tökkiä, ainakin seuraavilla sivuilla. Sky Newsin kuvan (myös tuon upotetun) pitäisi olla reaaliaikaisinta. Päivitän mahdollisista uusista tapahtumista/aikatauluista tiedon postauksen alkuun.

The Huffington Post

Mirror Online

The Telegraph

Hello!

Express

ITV

Sky News

Sky News Youtubessa

HS Live

Tässä vielä kuvia prinssi Georgesta:

Video (c) ITN via Youtube

Prinssi William lähdössä hakemaan Georgea kello kuudelta. Prinssi kertoi yleisölle olevansa hyvin onnellinen.

10 kommenttia artikkelissa “Livekuvaa ja tapahtumia Lontoosta – Prinsessa ja vanhemmat ovat nyt poistuneet sairaalasta

  1. Olen joskus aiemmin laittanut blogin muistiin, mutta nyt vasta Twitterin kautta tajusin käydä täällä lukemassa tekstejä. Kiitos jo tähän mennessä monipuolisista jutuista. 🙂
    Mutta voi ei, pitääkö tässä vielä jatkaa twitterin kyttäämistä tuon nimi-ilmoituksen kanssa. Olin jo ajatellut siirtyä nukkumaan, kun onhan tässä jo yhdeksän tuntia nettiä kytätty… 😀

    Tykkää

    • Tervetuloa! Mukavaa, että löysit perille tällä kertaa! 🙂

      Onneksi nimeä ei tänään saatu, vähän oli vapaa-aikaakin illalla! 😀 Mutta saapa nähdä, olisiko huomenna sitten se hetki. Toimittajat ainakin jo Twitterissä vähän ihmettelivät, mistä kirjoittavat maanantain lehteen, kun vauva jo nyt esiteltiin. Ehkä nimitiedotus ajoitetaan sopivasti niitä varten.

      Olisiko nimiarvauksia? 🙂

      Tykkää

  2. Onnea Katelle, Williamille ja Georgelle! 🙂 kiitos sinulle päivän postauksista! Olen todella onnellinen tyttövauvasta ja toivon perheelle onnellista aikaa yhdessä. Vihdoin pitkä odotus on ohi. Kate oli todella upean näköinen ottaen huomioon että synnytti tänään. Ja oli aivan ihanaa nähdä George vierailemassa. 🙂 ainoa pieni pettymys oli että eivät tällä kerta puhuneet lehdistön kanssa mutta se varmaankin oli väsymyksen ja viileän sään takia. Ihana päivä oli. 😀

    Tykkää

    • Kate näytti kyllä todella hyvinvoivalta. Tietysti on kampaaja ja joku tekee meikinkin, mutta silti, tosi terveeltä näytti, eikä kovin väsyneeltä. Kommentteja olisi ollut mukavaa kuulla, mutta hyvin ymmärrettävää kyllä, ettei siellä nyt viileämmässä kelissä alle päivän ikäisen vauvan kanssa kauaa seisoskeltu. William tosin olisi voinut antaa muutaman kommentin silloin, kun lähti Georgea hakemaan.

      Tykkää

  3. Kate ja William näyttivät upeilta. Itse odotin, että Kate olisi tällä kertaa pukeutunut vaaleanpunaiseen. 🙂 Jäi myös hieman harmittamaan, että George ei lähtenyt sairaalasta yhdessä vanhempiensa kanssa.

    Tykkää

    • Mä olin kyllä ihan iloinen, ettei asu ollut vaaleanpunainen. Mutta mä olenkin vastaan sukupuolittunutta pukeutumista muutenkin ja erityisesti pinkkiytymistä. Eli täältä pisteet Katelle, ettei vahvistanut tuota stereotypiaa. 🙂

      Olisi ollut kyllä kiva nähdä koko perhe kerralla, mutta oisko siinä ollut sitten turhan paljon härdelliä? Aika lyhyt oli se vauvan esittely muutenkin. Ja itseasiassa nyt tuli mieleen, onkohan tuollaisessa Range Roverissa takana vain normaalit kolme paikkaa? Sinnehän ei mahdu kahta turvaistuinta ja Katea, koska etupenkillä pitää olla turvamies kuitenkin. Aika hankalaa jatkossa, jos nannykin vielä pitäisi saada mukaan. Taitavat hankkia kohta minibussin! 😉

      Tykkää

      • Ehkä lapsen sukupuoli säilyi salaisuutena lapsen syntymään asti, jolloin valittiin neutraali keltainen mekko. Keltainen väri pukee tummaa Katea 😊. Tuota turvaistuin asiaa en tullut ajatelleeksi, tosiaan se varmaan oli yksi syy, miksi koko perhe ei lähtenyt kotiin samalla kertaa.

        Tykkää

        • Viimeksi huhuttiin, että Katella olisi ollut varalla sekä sininen, että vaaleanpunainen mekko, mutta sen paikkansa pitävyydestä ei tietenkään ole takeita. Eikä vauvan sukupuolta tarvitse aikuisten vaatteilla onneksi korostaa, kaikki lehdet jo kirkuivat pientä prinsessaa. 😉

          Minullekin tuli turvaistuin vasta kirjoittaessa mieleen. Isoilta nuo Range Roverit tosin näyttävät, eli voihan siellä tietysti olla penkkejä kolmessakin rivissä.

          Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.