Tyttö Monacon Andrea ja Tatiana Casiraghille! (+ hääuutisia)

Vauva- ja hääuutisia Monacosta! Prinsessa Carolinen vanhemmalle pojalle Andrealle ja tämän Tatiana-vaimolle on syntynyt tyttövauva ja prinsessan nuorempi poika Pierre avoituu tyttöystävänsä Beatrice Borromeon kanssa heinäkuussa.

Monacon prinsessa Carolinen vanhin poika Andrea Casiraghi ja tämän puoliso Tatiana (os. Santo Domingo) ovat saaneet tytön. Pariskunnan toinen lapsi syntyi Lontoossa sunnuntai-iltana 12.4.2015. Prinsessa Carolinen ja Tatianan äidin, Vera Santo Domingon, yhdessä julkaisemassa lehdistötiedotteessa kerrotaan sekä äidin, että lapsen voivan hyvin.

Ennestään Andrealla ja Tatianalla on maaliskuussa 2013 syntynyt poika, Alexandre Andrea Stefano, joka tunnetaan yleisemmin lempinimellään Sacha. Uusi vauva on kuudennella sijalla Monacon kruununperimyksessä ruhtinasparin kaksosten, isoäitinsä, isänsä ja isoveljensä jälkeen.

Hovikirjeenvaihtaja onnittelee koko perhettä!

Vauva Andrea Casiraghille ja Tatiana Santo Domingolle,Monaco, prinsessa Caroline

Monacosta kantautuu myös muita iloisia uutisia! Prinsessa Carolinen nuoremman pojan Pierren on jo pitkään huhuttu olevan kihloissa tyttöystävänsä Beatrice Borromeon kanssa. Nyt uutiset on virallisesti vahvistettu ja voimme odottaa hääjuhlaa heinäkuun lopulle, jolloin pari vihitään siviilimenoin Monacossa. Uskonnollinen tilaisuus puolestaan järjestetään morsiamen kotimaassa eli Italiassa elokuun 1. päivänä. Yleisön kannalta valitettavasti molemmat tilaisuudet tulevat mitä luultavimmin olemaan yksityiset, mutta aina joitakin kuvia ja pilkahduksia saadaan. Ja odotettavissa on tosiaan kaunis hääpari!

Mainokset

Yksi kommentti artikkelissa “Tyttö Monacon Andrea ja Tatiana Casiraghille! (+ hääuutisia)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.