TV-ohjelmia kuninkaallisista tulossa

Pääsiäisen aikaan on perinteisesti tullut Yleltä ohjelmia kuninkaallisista ja niin tänäkin vuonna. Eilen lauantaina ja tänään sunnuntaina Yle TV1 esitti Norjan ja Ruotsin kuningasperheistä kertovat vuosittaiset ohjelmat, mutta jos et niitä huomannut katsoa, ei huolta, sillä molemmat tulevat uusintana alkavalla viikolla.

Tiistaina on ohjelmassa tunnin mittainen ohjelma Norjasta, eli Norjan kuningasperheen vuosi 2014 kello 15.48 Yle TV1 -kavanalla. Perinteiseen tapaan toimittaja Nadia Hasnaoui keskustelee kuningas Haraldin ja kuningatar Sonjan kanssa vuoden tapahtumista ja lisäksi ohjelmassa päästään näkemään videomateraalia kuningasparin ja kruununprinssiparin työmatkoista ja muista aktiviteeteista.

Norjan kuningasperheen vuosi 2014 7.4. kello 15.48 Yle TV1

Keskiviikkona on vuorossa ohjelma Ruotsista ja niin ikään tunnin mittaisessa ohjelmassa haastatellaan niin kuningas Kaarle Kustaa ja kuningatar Silviaa, kruununprinsessa Victoriaa ja prinssi Danielia, prinsessa Madeleinea ja Chrisiä, kuin kesän morsiusparia prinssi Carl Philipiä ja Sofiaakin. Mukana ovat tietysti myös pienet prinsessat Estelle ja Leonore. Kesätunnelmia Sollidenista täydentävät pienet raportit vuoden aikana tehdyiltä matkoilta ja käsitellyistä teemoista.

Ruotsin kuningasperheen vuosi 2014 keskiviikkona 8.4. kello 15.50 Yle TV1

Näiden jokavuotisten ohjelmien lisäksi on tällä kertaa tarjolla vielä pieni bonus, eli kaksikymmenminuuttinen dokumentti Ruotsin prinsessa Lilianista. Kaksi vuotta sitten kuollut brittiläissyntyinen prinsessa oli kuningas Kaarle Kustaan sedän, prinssi Bertilin puoliso ja kuningasperheelle hyvin rakas Auntie Lilian. Prinssin ja neiti Lilian Craigin rakkaustarina oli surullinen, mutta sai onneksi onnellisen lopun.

Prinsessa Lilianin elämä maanantaina 6.4. kello 18.10 Yle TV1 ja uusintana sunnuntaina 12.4. kello 13.20 samalla kanavalla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.