TV-vinkki: Året med Kungafamiljen keskiviikkona 7.1. klo 14.00 Yle Fem (VANHENTUNUT)

(Tämä postaus koskee vuoden 2015 ohjelmaa, tuore kooste nähdään 6.1.2016 Yle Fem klo 14.30 ja uusintana 10.1. Yle Fem klo 10.05)

Perinteinen Året med Kungafamiljen -ohjelma Ruotsin kuningasperheen vuodesta esitetään tänä iltana Ruotsissa ja ruotsinkielentaitoiset suomalaiset pääsevät näkemään sen myös ihan tuoreeltaan huomenna. Yleensä Yle on esittänyt sen, sekä Norjan kuninkaallisen perheen vastaavan ohjelman, keväällä joskus pääsiäisen paikkeilla ja varmasti niin on tänäkin vuonna. Siihen mennessä ohjelma on myöskin suomeksi tekstitetty, mutta jos ei viitsi odottaa (tai pelkää unohtavansa, kuten allekirjoittaneelle on käynyt useamman kerran), kannattaa katsoa ohjelma jo nyt. Tekstitystä SVT:n lähetyksessä ei siis ole, mutta kuningasperhe puhuu onneksi aika selkeää ruotsia ja ainahan voi ihailla vaikka pelkkää kuvaa.

Ennakkoon ohjelmasta on julkaistu still-kuvia, joissa koko kuninkaallinen perhe viettää kesäpäivää Sollidenissa Öölannissa. Sisällöstä on kerrottu ainakin se, että prinsessa Madeleine perheineen suunnittelee muuttoa Eurooppaan (mikä nyt kyllä jo muutenkin tiedetään), sekä luvassa pitäisi olla myös Sofia Hellqvistin omat kommentit kohumenneisyydestään, sekä kihlaparin muistoja esimerkiksi tulevien appivanhempien tapaamisesta. Perinteiseen tapaan ohjelmassa seurataan myös kuningasperheen jäseniä heidän vierailuillaan ja matkoillaan koti- ja ulkomailla ja haastatellaan kaikkia perheenjäseniä, joista kuningas Kaarle Kustaan osuus lienee mielenkiintoisimmasta päästä. Mitä kuningas ajattelee kruunusta luopuneista kollegoistaan?

Tänä iltana ohjelma nähdään siis Ruotsissa kello 20.00 paikallista aikaa ja meillä Suomessa kello 21.00 SVT Play -nettisivulla. Huomenna keskiviikkona 7.1. Året med Kungafamiljen on katsottavissa Yle Fem -kanavalla kello 14.00, sekä Yle Areenassa suorana.

Mainokset

2 kommenttia artikkelissa “TV-vinkki: Året med Kungafamiljen keskiviikkona 7.1. klo 14.00 Yle Fem (VANHENTUNUT)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s