Onko ruhtinatar Charlene synnyttänyt pojan ja tytön?

Huhut eivät olleet aivan kaikkia yksityiskohtia myöten totta, mutta lopputulostahan ratkaisee! Monacoon on syntynyt tänään prinssi ja prinsessa, lisää aiheesta tuoreessa postauksessa!


Kirjoitin juuri, että huhujen mukaan Monacon ruhtinatar Charlene olisi otettu sisään sairaalaan ja synnytys olisi siis käynnistynyt. Aivan uusimpien tietojen mukaan, ruhtinatar olisi kuitenkin jo synnyttänyt pojan ja tytön! Kaksosten väitetään syntyneen noin puoli tuntia sitten eli kello 16.30 Suomen aikaa, mutta luonnollisesti tieto ei vielä ole virallinen. Jäämme odottamaan vahvistusta!

Toisten huhujen mukaan ruhtinas Albert on vasta saapunut sairaalaan, joten ehkä vauvat eivät ole vielä syntyneet. Huhuja huhujen perään, mutta se taitaa olla ainakin totta, että H-hetki on koittanut ja viimeistään piakkoin Monacolla on uutta ruhtinasperheen jäsentä.

Ja jos ensimmäinen uutinen on totta, kaksosista poika on automaattisesti perimyslain mukaan kruununperillinen huolimatta siitä, kumpi vauvoista syntyi ensin.

Mainokset

2 kommenttia artikkelissa “Onko ruhtinatar Charlene synnyttänyt pojan ja tytön?

  1. Ihanaa ja jännittävää, että kohta saamme ihastella kahta uutta kuninkaallista vauvaa. 🙂 saa nähdä kauanko menee Monacossa ennen vauvojen ensiesiintymistä ja virallisia valokuvia. Kiitos kun pidät meidät ajan tasalla siitä mitä tapahtuu tai mitä huhutaan että tapahtuu. 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.