Monacolla on uusi prinssi ja uusi prinsessa!

Monacon ruhtinatar Charlene on tänään synnyttänyt hänen ja ruhtinas Albertin esikoislapset. Kaksoset syntyivät kello viiden aikaan illalla.

Ensimmäisenä, kello 17.04 syntyi prinsessa Gabriella Thérèse Marie ja kaksi minuuttia myöhemmin, kello 17.06 pikkuveli prinssi Jacques Honoré Rainier.

Virallisen tiedotteen mukaan sekä äiti, että molemmat lapset voivat hyvin. Lapset syntyivät keisarileikkauksella.

Kruununperimyslain mukaisesti lapsista poika on kruununperillinen ja hänen arvonimensä on prinssin lisäksi Marquis of Baux, Baux’n markiisi. Tyttären arvonimi on Countess of Carladès, Carladèsin kreivitär.

Hovikirjeenvaihtaja onnittelee Monacon ruhtinasparia!

Monacossa ruhtinasparin lasten syntymää juhlistetaan monin tavoin, siitä lisää tässä postauksessa. Tykeillä ammutut kunnianlaukaukset ovat jo kajahdelleet ympäri lilliputtivaltiota ja kirkonkelloja, sekä laivojen torvia on soitettu ruhtinasparin kaksosten kunniaksi.

Mainokset

7 kommenttia artikkelissa “Monacolla on uusi prinssi ja uusi prinsessa!

    • Vähän yllättäviä uutisia tosiaan! Monacossa ei ilmeisesti lehdistö päivystänyt kuukautta sairaalan edessä, joten Charlenen meno sinne oli hyvinkin huhujen varassa. Ja keisarileikkaus on niin nopea toimenpide kai sitten, että vauvat tulikin äkkiä. 😀

      Tykkää

    • En muista, että missään oltaisiin oltu näin nopeita. Kate ja William odottivat muutaman päivän, samoin Ruotsissa menee aina muistaakseni pari päivää ja Tanskassa odotetaan ristiäisiin asti. Alankomaista ym. en tunne käytäntöä, mutta tää kyllä todella yllätti. Olin ajatellut, että nimiä voitaisiin jopa vähän arvailla, mutta se siitä sitten. 😀

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s