Monacon ruhtinatar Charlene odottaa kaksosia!

Päivitys 9.10. Monacon hovi on virallisesti vahvistanut, että ruhtinatar Charlene odottaa kaksosia.

Monacon ruhtinatar Charlenen ja ruhtinas Albertin esikoinen syntyy hovin tiedotteen mukaan joulukuussa. Kesäkuusta lähtien on huhuttu ruhtinattaren odottavan kaksosia, mutta yleensä nämä huhut tuppaavat olemaan vain vedonlyöjien ja meidän kuninkaallisten seuraajien toiveajattelua. Tällä kertaa huhussa taitaa kuitenkin olla perää, sillä Hello! Canada -lehti on päässyt haastattelemaan ruhtinasparia ja he ovat ilmeisesti vahvistaneet uutisen!

Lehti julkaisi Twitterissä artikkelistaan niin sanotun teaserin ja jutun otsikossa, sekä kuvatekstissä mainitaan, että parin kuukauden kuluttua ruhtinatar synnyttää kaksoset. Varsinaista lainausta artikkelin tuosta pätkästä ei ole luettavissa, mutta Hello! on hyvin julkkisystävällinen lehti ja julkaisee yleensä vain sellaista tietoa, jonka haastateltava on halunnut kertoa. Ei siis ole oletettavaa, että Hello! olisi lähtenyt spekuloimaan tai kertomaan huhuja paremman myynnin toivossa. Lisäksi Monacon ruhtinasperhe kääntyy helposti lakimiesten puoleen, jos se katsoo yksityisyyttään loukatun, tai katsoo, että väärää tietoa on liikkeellä. Hello!:n kaltainen lehti ei luultavasti halua riskeerata hyviä suhteitaan Grimaldeihin.

Kuninkaallisista puhuttaessa mikään ei kuitenkaan ole ihan varmaa, ennen kuin hovi on sen vahvistanut (eikä aina välttämättä silloinkaan), joten joudumme odottamaan ihan viimeistä vahvistusta joulukuulle. Ruhtinatar Charlenen vauvamaha on ollut jo jonkin aikaa kauniisti näkyvillä, mutta sen pieni koko on herättänyt spekulaatioita ja varsinkin kaksosuutisiin on monen ollut vaikeaa uskoa. On kuitenkin tunnettu tosiasia, että joillakin naisilla raskaus ei vain näy yhtä hyvin kuin toisilla ja esimerkiksi taaksepäin kallistunut kohtu yhdistettynä ruhtinatar Charlenen pituuteen, sekä entisenä ammattiurheilija varmasti melko rautaisiin vatsalihaksiin, voi hyvinkin kätkeä vauvat melko hyvin. Lehtijutussa ruhtinatar kertoo voivansa aivan loistavasti ja luultavasti haastattelun antaminenkin kertoo kaiken olevan kunnossa. Tarkkaa laskettua aikaa ruhtinashovi ei tyypilliseen tapaan ilmoittanut, mutta hovin tiedotteessa sanottiin, että synnytys on loppuvuodesta, mikä mitä ilmeisimmin tarkoittaa joulukuuta. Kaksoset tuppaavat kuitenkin ymmärtääkseni syntymään usein hieman aiemmin, joten saa nähdä, milloin h-hetki koittaa.

Embed from Getty Images

Odottaa ruhtinatar Charlene sitten yhtä tai kahta lasta, varmaa on, että maailmaan saapuu Monacon uusi kruununperillinen. Kruununperimys tosin suosii lilliputtivaltiossa poikia, mikä tarkoittaa, että jos ruhtinasparin esikoinen on tyttö (tai kaksi tyttöä), mahdollisesti myöhemmin syntyvä poika syrjäyttäisi tämän perimysjonon ykkössijalta. Samoin tapahtuu, jos vauvoja on kaksi ja tyttö syntyy ensin. Jos kaksosista molemmat ovat poikia, ensimmäisenä maailmaan putkahtanut on kruununperillinen. Muutaman minuutin ero voi siis olla veljesten tai siskosten elämässä todella merkittävä. Jos ruhtinatar päätyy sektioon, leikkaavalla lääkärillä on tietysti myös sormensa pelissä, ihan sananmukaisesti.

Tällä hetkellä kruununperimyksessä ensimmäisenä on ruhtinas Albertin sisar, Hannoverin prinsessa Caroline ja hänen jälkeensä prinsessan 30-vuotias poika Andrea Casiraghi ja tämän 1,5-vuotias poika Alexandre Casiraghi. Ruhtinas Albert on tunnustanut kaksi avioliiton ulkopuolella syntynyttä lastaan, Jazmin Grace Grimaldin ja Alexandre Costen, joilla ei kuitenkaan ole oikeutta Monacon valtaistuimeen.

Embed from Getty Images
Mainokset

6 kommenttia artikkelissa “Monacon ruhtinatar Charlene odottaa kaksosia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.