Herttuatar Catherine on raskaana!

Cambridgen herttuatar Catherine (aka Kate Middleton) on raskaana!

Herttuatar odottaa toista lastaan yhdessä prinssi Williamin kanssa. Hovi tiedotti asiasta virallisesti juuri äsken ja kertoi samalla, että vanhempien lisäksi myös kuningatar Elisabet, sekä molempien perheet ovat hyvin iloisia uutisesta.

Valitettavasti myös tässä raskaudessa herttuatar kärsii vakavasta pahoinvoinnista (Hyperemesis Gravidarum, Wikipedia) ja lääkärit hoitavat häntä perheen kotona Kensingtonin palatsissa. Herttuatar ei osallistu tänään prinssi Williamin kanssa avajaistilaisuuteen Oxfordin yliopistossa, kuten oli suunniteltu. Muiden tulevien työtehtävien suhteen herttuatar Catherine ja henkilökunta arvioivat tilanteen aina erikseen. Tällä viikolla herttuattaren piti osallistua vielä kahteen muuhun tilaisuuteen, sekä matkustaa ensi viikolla Maltalle. Näiden osalta päätöksiä ei ole vielä tehty.

Their Royal Highnesses The Duke and Duchess of Cambridge are very pleased to announce that The Duchess of Cambridge is expecting their second child.

The Queen and members of both families are delighted with the news.

As with her first pregnancy, The Duchess is suffering from Hyperemesis Gravidarum. Her Royal Highness will no longer accompany The Duke of Cambridge on their planned engagement in Oxford today. The Duchess of Cambridge is being treated by doctors at Kensington Palace.

Raskaus saattaa olla vielä hyvin alussa, sillä myös viime kerralla herttuapari joutui kertomaan tulossa olevasta vauvasta aiemmin kuin olisivat halunneet herttuattaren pahoinvoinnin takia. Kensingtonin palatsin mukaan yleensä turvallisena ilmoitusrajana pidetty 12 viikkoa ei ole vielä täynnä ja vanhemmat saivat itsekin tietää raskaudesta vasta aivan lähiaikoina. Laskettu aika sijoittunee jokatapauksessa jonnekin keväälle, mahdollisesti huhtikuulle.

Hovikirjeenvaihtaja onnittelee herttuaparia!

(Toinen postaukseni liittyen herttuatar Catherinen raskauteen täällä)

Mainokset

4 kommenttia artikkelissa “Herttuatar Catherine on raskaana!

  1. Aa! Olen seurannut toista kuninkaallista blogia ja olet joskus aina kommentoinut siellä. Päätin nyt käydä katsomassa tätä sinun blogia ja heti tuli iloinen uutinen! Oikein paljon onnea! Taas pääsee seuraamaan Catherinen ihanaa vauvamasua!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s